lauantaina, lokakuuta 27, 2018

Pohdintoja

Mulla on talon suhteen aina kaikenlaisia suunnitelmia ja kehitysehdotuksia, joista osa toteutuu jollain aikataululla, osalle sanotaan heti ei ja joista osa jää hautumaan. Hautumisosastossa on itselläni ollut pidemmän aikaa seinän puolikkaan purku ruokahuoneen ja olohuoneen väliltä. Asemapäällikkö oli aluksi jyrkästi vastaan (niin kuin yleensäkin kaikkia ehdotuksiani), mutta kun esitin vähän "kättä pidempää" eli suunnitelmani seinän tilalle, alkoi herrakin vähän lämmetä. Nyt pitäisi vain itse päättää, onko seinänpätkän purku hyvä ajatus vai ei. Toisaalta se on ihan kiva tilanjakaja ja visuaalinen elementti, mutta toisaalta olisi kiva, kun sitä ei olisi.
Kantavaa seinää ei voi noin vain poistaa ja siksi tilalle olenkin kaavaillut tilanjakajaksi hyllymäistä rakennelmaa. Olisihan tuommoinen aika makea, kun siitä voisi tehdä kivan viherseinän tai pitää yksinkertaisen ilmavana. Hmmm... vaikeita päätöksiä. Mitäs sanotte kuvien perusteella? :)SHARE:

6 kommenttia

 1. Kyllä hän suopuu kun tarpeeksi nätisti pyydät.

  VastaaPoista
 2. Erittäin hyvä idea minusta juuri tuollaisen hyllyidean kanssa. Se on varmasti tosi monikäyttöinen. Toteuttakaa ihmeessä, avartaa varmasti tosi kivasti näkymää ja edelleenkin näkymän saa kirjoilla tai kasveilla peittymään tarvittaessa.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin Pilvi. Vaikka tykkään noista pystysäleiköistäkin, niin se on kumminkin vähän niinkuin seinä sekin. Hyllysysteemi olis paitsi kivan näköinen, myös monikäyttöinen.

  PS. Kivat hämähäkit :)

  VastaaPoista
 4. Moderneihin taloihin mainiosti sopiva idea, näitähän näkee noin 1950-luvun taloista alkaen. Esimerkkikuvista tulee fiilis 1950-1960-luvun matalasta yksikerrostalosta, ja säleikköseinässä kultaköynmös kiertelee. Mutta teidän talossa se olisi vähän kuin vierailija tulevaisuudesta. Ehkä se on tarkoituskin?

  VastaaPoista
 5. Nykyinen seinä sopii paljon paremmin talon henkeen ja on kodinomaisempi .hyllykkönä tulee kokonaisuus liika levoton ja pystyrimoitus on aivan liika moderni/epäsopiva vanhaan taloon.

  VastaaPoista