tiistaina, lokakuuta 23, 2018

Ihana ilta Parolassa

Muutama viikko sitten olin järjestämässä Parolan Rottingin ihka ensimmäistä blogi- ja mediailtaa. Ihan mahtavaa, kun saimme Parolan perukoille niinkin paljon väkeä ja ilta sujui mitä parhaiten. Paikalle tulleet ihmiset tuntuivat aidosti viihtyvän ja nauttivan järjestämistämme pikkujutuista. Herkkujen ja juoman lisäksi yrityksen toinen perustaja Toini Herranen näytti hieman miten rottingin sidontatyö tapahtuu ja yrityksen nykyinen vetäjä Anitta Herranen kertoi Parolan Rottingin pitkästä ja vaiheikkaasta historiasta sekä uusista tuulista. Tulevaa uutta mallistoakin vilautettiin, mutta siitä pääsemme kertomaan suuremmalle yleisölle valitettavasti sitten vasta aikanaan… ;)

Illan kohokohta taisi olla järjestämämme kranssipaja, jossa kaikki saivat tehdä Toinin tekemien rottinkirenkaiden ympärille mieleisensä kranssit. Itse keskityin seurusteluun ja yleiseen kikkailuun ja oma kranssi jäi harmittavasti tekemättä. Mutta eipä hätää. Kranssipaja oli niin kiva, että päätimme järjestää myymälässä kaikille avoimen Kranssipajapäivän lauantaina 10.11.2018! Pajoja järjestetään näillä näkymin kolme eli kello 11, 12 ja 13. Yhteen pajaan mahtuu kerralla 8 henkilöä ja niihin kannattaa ilmoittautua etukäteen sähköpostitse: myynti(at)parolanrottinki.fi. Jos näyttää siltä, että tulijoita on enemmänkin, koitamme järjestää lisäpajoja. 

Parolan Rottingin myymälässä kannattaa toki muutenkin käydä vierailulla. Myymälästä löytyy aivan ihania sisustusjuttuja ja Outletin puolelta voi tehdä upeita löytöjä ja bongata harvinaisia mallikappaleita ja muuta mukavaa.Hitsaajantie 3, Parola
Avoinna ma-pe 9-17

Avoinna myös seuraavat lauantait:
10.11. Kranssipaja
24.11. Glögia ja piparia
1.12. Joulunavaus
15.12. Tervetuloa jouluostoksille


Postaus tehty yhteistyössä Parolan Rottingin kanssa.
SHARE:

1 kommentti

  1. Kiva idea tuo kranssipaja ! Ja kiitos vielä illasta, oli mukavaa.

    VastaaPoista