torstaina, lokakuuta 11, 2018

Are you feeling kotosa?

Vinkkaanpa teille uudesta, tyylikkäästä MyKOTOSA sisustusmyymälästä, joka palvelee verkossa sekä Nokialla Pirkanmaalla. Verkkokauppa on se pääjuttu ja se toimii tietysti 24/7, mutta kannattaa tsekata myös studiomyymälä, johon pääsee aukioloaikojen puitteissa (tai sopimuksen mukaan) ihailemaan tuotteita livenä. Taustalla häärii visualistinakin toiminut sisustamisen ammattilainen Mari Kulonen ja myymälän ulkoasusta todellakin huomaa, että sisustussilmää löytyy. Harmaasta teollisuustilasta on loihdittu hieno, industriaalihenkinen studiomyymälä, jossa on Suomen laajin valikoima tanskalaisen sisustusmerkin Villa Collectionin tuotteita. Kannattaa poiketa, jos vain liikutte Nokian suunnalla. Studiomyymälässä on hieman kattavampi valikoima kuin verkossa.
MyKOTOSA studiomyymälän ihastelu- ja noutoajat ovat keskiviikkoisin klo 17-19 ja sunnuntaisin 13-16. Ja tosiaan, myös muut ajat ovat sovittavissa. Studiomyymälässä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja sisustusiltoja. Kannattaa seurata some-kanavista ilmoittelua: facebook & insta
Studiomyymälä löytyy osoitteesta: Nosturikatu 3 a, 37150 Nokia.


Ihastuin tähän upeaan betoniruukkuun (saatavilla vain myymälästä) sekä kauniissa keraamisessa purkissa oleviin tuoksutikkuihin. Ne pääsivät olohuoneeseen paraatipaikalle. Aika kotosaa, vai mitä? :)Postaus tehty yhteistyössä MyKOTOSAn kanssa.
SHARE:

4 kommenttia

  1. Kiitos vinkkauksesta. Täytyykin muistaa tämä liike, kun Nokialla liikutaan. Ja, verkkokauppaan täytyykin tutustua oikein ajalla. Ihastuttavia tuotteita kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Tutustuin tuotteisiin Ideaparkin sisustuspäivillä. Meille kotoutui iso betoninen pää. Kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää! Täytyypä mennä käymään pikapuoliin 😊

    VastaaPoista