perjantaina, elokuuta 07, 2015

Bored

Tänä kesänä iski totaalinen blogikyllästyminen. Ei voisi vähempää kiinnostaa oma blogi eikä kenenkään muunkaan. Kameraa olen ulkoiluttanut äärimmäisen vähän, mitään kerrottavaa elämässä ei ole. Siis sitä kerrottavaa, mikä päätyisi blogiin ja kynnys laittaa perinteistä hilipatihömppää on nyt todella korkea. Puutarhassa tänä kesänä kaikki on mennyt lähestulkoon pieleen. Pionit olivat ainoa mainitsemisen arvoinen asia. Muut on jo niin nähty aiempina vuosina, parempana. Onko tämä nyt tässä vai vieläkö täältä noustaan? Jotenkin uskon tuohon jälkimmäiseen, vaikka paukut ovatkin tällä hetkellä loppu. Kenties sitten, kun oikeasti on taas jotain tapahtumassa (asemapäällikkö saa talliprojektinsa valmiiksi ja siirrytään jälleen sisäremontteihin), palaan tännekin virtaa täynnä. Instan puolelle sentään päivittyy satunnaisia räpsyjä - sinne siis, jos kiinnostaa.

Samaa blogiväsymystä on valitellut muutama muukin pidempään blogia pitänyt tässä kesän aikana. Onko blogien aika ohi? Kiinnostaako päivittäinen tikusta asiaa/uusi kukkakimppu -postaus ketään? Itse haluaisin, että postauksessa olisi joku asiakin. Jos ei ole, pysyn mielummin hiljaa. Siihen asti heippa!
SHARE:

25 kommenttia

 1. No ei ole blogien aika ohi! (pieni tauko tekee tosin kyllä joskus ihan hyvää ;))
  Ja kyllä, arjen pienet otokset tai ajatukset kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun olet tuota mieltä! :) Taukoilen tässä nyt sen mukaan miltä tuntuu. Itsehän olen kynnykseni asettanut ja koitan päästä sen yli - tai höylätä sitä matalammaksi ;)

   Poista
 2. Niitä välillä tulee tuommoisia kausia, syksyn tullen alkaa ehkä taas kulkemaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuntuu vaan, että viimeaikoina näitä kausia on ollut enemmän ja hieman pelottaa, miten oma into kestää. Mutta uskon, että syksyn tullen taas piristytään tässä(kin) hommassa :)

   Poista
 3. Tauko on välillä paikallaan blogien maailmassakin!
  En usko kuitenkaan blogien suosion laantuvan vielä!
  Pidä hetki lomaa blogista ja palaa uusin tuulin kun siltä tuntuu!
  Ihana kuva kisulista!
  Energistä loppukesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, taukoillaan hetki ja palataan sitten taas uusin voimin ;)
   Kivaa loppukesää sinne myös!

   Poista
 4. Tuttuja tuntemuksia… Ei oikein (ollenkaan) huvita, ja jos väkisin kirjoittelee, niin se jotenkin näkyy ja kuuluu läpi - ainakin niin kuvittelen. Ehkä sitä kannattaa pitää reilusti taukoa, jos ja kun siltä tuntuu. Syksyllä yleensä iskee inspiraatio kaikkeen muuhunkin, niin ehkä myös bloggaamiseen (ja blogien lukemiseen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatiota ja syksyä odotellessa... Tsemppiä sinnekin! =)

   Poista
 5. Kyllähän sitä on monissa paikoissa povattu, että blogien aika olisi siinä mielessä ohi, että "nopeammat" mediat vie. Itse ärsyynnyin facebookriippuvuuteeni, joten kohta tulee vuosi ilman ja olen ollut tyytyväinen ja Instagramiin ei ole tullut mentyä. Pinterestissä pinnailen, mutta se on sellaista erilaista hommaa ja siihenkin helposti välillä hermostuu, kun se on sellaista tykitystä aivoille. Blogeja on paljon rentouttavampaa lueskella :) Mutta toki kannattaa pitää taukoa eikä tyhjänpäiväisiä postauksia jaksa perä perää kauheasti lukea. Toisaalta kaunis kukkakimppu ei aina ole tyhjänpäiväinen asia vaan monesti siitäkin saa innostuksen keräillä itsellekin kukkia :)

  VastaaPoista
 6. Tuttuja tunteita. Tauko on välillä paikallaan ja joskus näkee asiat kauempaa paremmin. Etäisyys silloin tällöin siis voi olla hyvä vaan.
  Itse en pienen blogini päivityksistä stressaa enää lainkaan. Aikanaan kun kirjoittelin toisen nimistä blogia niin muistelen sen päivitysten "pakon", onneksi nyt vapaus tässä mielessä. Ja siksi päivitän joskus kerran kuukaudessa ja joskus useammin, milloin fiilis iskee...
  Kivahan blogeja on lukea ja katsella kivoja inspiraatioita kuvista jne..Kyllä niillä varmasti paikkansa vielä on vaikka instat sun muut valtaa alaa. Esimerkkinä että satuinpa nyt blogiviidakossa seikkailuun ja eksyin tänne :)
  Samanlainen kisu, punertavan ruskea oli meilläkin aikanaan! Lokoisia päiviä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä homma on se, että tänä kesänä ensimmäistä kertaa en ole myöskään stressannut siitä, että blogi ei päivity ja se on ehkä hitusen jopa huolestuttavaa ;) Enkö siis enää välitä koko hommasta? No, tutkiskelen nyt itseäni ja kerään voimia syksyyn. Mukavia loppukesän päiviä sinne myös!

   Poista
 7. voi Nau ♥
  kuule, niin ne joskus viisaammat sanoi, että kun tietokoneet tulee, niin paperien määrä vähenee. paskat!
  ja kun digi tulee, niin kukaan ei lue enää lehtiä! paskat!
  niin, että blogataan vaan :D
  just silloin kun siltä tuntuu, kun ei tunnu, niin silloin ei.

  lähdettäiskö kuule Tallinnaan piristämään itseemme....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nau! =) Blogataan, kun huvittaa - hyvä diili :)
   Joku piristysreissu voisi olla hyvä...

   Poista
 8. Ihan samoja fiiliksiä täällä, mutta sinnittelen vielä hetken. Eniten ottaa päähän se että meidän "kuulumiset" luetaan blogista, eikä sit jakseta muuten pitää yhteyttä. Just. Ihan niin kuin blogiini nyt ne kaikki jutut kirjoittelisin, huoh.
  Mut pysyyhän tää täällä, jatkat kun jaksat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toi on just parasta, että kuulumiset luetaan täältä blogista... ai nou ;D
   Täällä pysytään ja luulen, että tilanne korjaantuu, kun jotain konkreettista asiaa tännekin taas kehkeytyy.
   Tsemppiä sinnittelyyn sinne myös! <3

   Poista
 9. Hittiläinen!!!
  Sama tauti on iskenyt myöskin tänne, tuntui ettei ole todellakaan enää mitään sanottavaa....
  Noh, onhan tätä jo tullutkin tehtyä vuodesta 2008. Mutta, saas nähdä miten käy, toistaiseksi mennään kuitenkin eteenpäin, ja jospa tuleva syksy taas antaisi hiukan lisää potkua tähänkin hommaan.


  Terkkusia. ♥ Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Tuntuu tosiaan, että kaikki aiheet on käyty läpi miljoona kertaa. Sullakin vuosia on takana MONTA! Mutta eiköhän tässä jotain uutta taas keksitä syksyn myötä. Tsemppiä <3

   Poista
 10. Sitä nyt vain on liikkeellä :) Joku toinen hetki sitten taas innostus iskee, näin se vain on.

  VastaaPoista
 11. Voikukkapelto on ollut jo vuosia suosikkiblogini, jo silloin, kun asuitte aiemmassa kodissanne. Näiden vuosien aikana on tullut ja mennyt muitakin suosikkeja. Mikä tekee blogista minulle kiinnostavan? Blogilla on muukin tarkoitus kuin yhteistyö yritysten kanssa. Blogin kirjoittajalla on vahva oma näkemys esim. sisustamisesta ja remontoimisesta. Trendituotteet - vaikkakin klassikot - ja liian monissa blogeissa näkyvä samankaltaisuus kyllästyttävät, haluan inspiraatioita. Blogin ei tarvitse päivittyä päivittäin, ei edes viikoittain. Pakkopäivittämiset paistavat läpi. Mieluummin asiaa ja tuoretta katseltavaa harvemmin. - sellainen on Voikukkapelto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tämä oli kyllä blogihistoriani ehdottomasti ihanin kommentti. KIITOS siitä! <3

   Poista
 12. Samoja tunnetiloja täälläkin blogin suhteen! Perustin blogin aikanaan siksi, että muistaisin itse, miltä meillä on milloinkin näyttänyt. Yritän palata tähän ajatukseen ja päivittää blogia ainakin isompien muutosten kynnyksellä, juuri silloin kun itsestä siltä tuntuu. Turha tehdä kukkakimpusta asiaa, jos se ei itsestä tunnu hyvältä. Ne ketkä tykkäävät jutuistasi pysyvät kyllä mukava tuli postauksia yksi päivässä tai yksi kuukaudessa. Palaan kyllä tänne lukemaan juttujasi (myös niistä kukkakimpuista ;)).

  VastaaPoista