perjantaina, syyskuuta 12, 2014

Habitare 2014 / ahead!

Kävin tänään pyörähtämässä Habitaressa. Kuvia tuli räpsittyä sen verran paljon, että jaan ne kahteen eri postaukseen. Ensin ahead!-alue, josta tykkäsin kovasti. Ei voi mitään, mutta jostain syystä vaneri, koivu ja puu puhuttelevat tällä hetkellä. Paljon kivoja juttuja. Ei kaikki ihan sellaisia, joita voisin ajatella kotiini, mutta joita fanitan kovasti. Nauttikaahan kierroksesta!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voih! Kutten mää eilennä lukenu että siellä pyöritään molemmat ;( Ja varmaan moni muukin! Ja niinpal hienoja kuviakin ja mää vaan marmatin vanerista ja ruoasta ja kaikesta muusta paitti turkulaisista. Ny hävettää vähän...oli paha päivä mut ois parantunut jos oisin törmänny :) Käviks romuosastolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta viserrä. Kävin kaikilla osastoilla, mutta sen trash designin kaikkia juttuja en kaiketikaan huomannut, kun olin niin viiliksissä vanerista ;D)) Yläkerran antiikkiromut kävin tietty tsekkaamassa. Melkein ostin juna-liikennemerkin, mutta onneks järki voitti. Olishan sitä hervotonta junakylttiä ollut mielenkiintoista kuskata junalla... ;)

   Poista
  2. Olis voinu tulla VRltä vapaalippu :)

   Poista
 2. Onpas makea tolppakirjahylly! Et sattuis muistamaan suunnittelijaa?

  VastaaPoista