sunnuntaina, joulukuuta 29, 2013

Voi luonto...

Ootpas nyt vähän sekaisin. Vai mitä sanotte? Orvokkeja kukkapenkissä joulukuun lopussa! Nippu salaattia omalta kasvimaalta. Ripaus timjamia ja hieman tulikellukoita maljakkoon... ;)Jäät ovat sulaneet järveltä ja jonkun huvipursi karkaa ihan just väljemmille vesille ;)

Ja jonkun ehkä uppoaa...

Ärsyttää nuo ihmisten rantaan unohtamat veneet. Mielelläni ottaisin käyttöön jonkun hyljätyn yksilön ensi kesän onkireissuille. Omaakaan viittis ostaa muutaman ahvenen takia... 

Eipä mulla muuta :) Leppoisia loppuvuoden päiviä <3
SHARE:

8 kommenttia

 1. Orvokkeja itsekin kauhistelin tänään kun tein puutarhatöitä(joulukuun lopussa!!!)...en raaskinut kuitenkaan kompostiinkaan niitä heittää...:) Jos vaikka ensi viikolla tulisi jo lunta?

  VastaaPoista
 2. Voi pahus, tänään tulimme saaresta kotiin ja unohdin katsoa yrttipenkin. Sieltähän olisikin voinut saada uudenvuoden illallisille vaikka mitä mausteeksi. No, jää noukittavaksi uudenvuoden jälkeen, jolloin suunnataan takaisin :)

  VastaaPoista
 3. Mä katsasti ruohosipulin tänään, siellä se vähän nuupahtaneena laatikon kulmassa, annoin olla.
  Mutta tätä menoa pari kyljelleen unohtunutta, ruukusta pois heitettyä pelakuuta kyllä lähtee keväällä kasvamaan :D
  Tai sitten ei...mutta lumesta ei kyllä olis enää väliksi. Kaupungissa ainakaana.

  VastaaPoista
 4. Orvokki joulukukkana on aika harvinaista, tai tulikellukka. Yrtit kukoistavat täälläkin ja juuri tänään tarkistin, että vene on sidottu tiukasti kiinni. Soutukelit kyllä olisi kun järvi ei ole jäässä.

  VastaaPoista
 5. Meiltä katos tänä aamuna viimeiset lumet, joten ei taida yrttimaalla olla mitään syötävää. Ainakaan kovin hyvää syötävää. Toi on kyllä jotenkin uskomatonta että nurmikkokin alkaa vihertää vuoden vaihteessa...

  Kerää talteen ohimenevät veneet ja odotat että joku tulisi kyseleen. Otat sitten pelastuspalkkioksi jos kukaan ei tule kyseleen vuosiin. Hmmm.. Voisit vaikka maalata veneen kylkeen tekstin "pelastettu yksilö, saanko pitää?" :D heheh.

  Kivoja hetkiä loppuvuoteen teillekin!:)

  VastaaPoista
 6. Tulin toivottelemaan oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 7. Piipahdin pikaiseen: Halaus Voitolle ja Valoisaa Uutta Vuotta koko Voikukkapellolle!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat veneistä, loppukirjoitus sai hymyilemään:)

  VastaaPoista