maanantaina, joulukuuta 23, 2013

Rauhallista joulua

Vuoden pimeimmät päivät ovat takana ja joulu ovella. "Olipa helppoa", totesi työkaveri, kun mainitsin perjantaina talvipäivänseisauksesta. Samaa mieltä. Syksy on mennyt semmoista haipakkaa, että tämä "neiti ajantaju" ei ole pysynyt perässä ollenkaan. Vastahan oli kesä… ihan hetki sitten oli elokuun loppu, Voitto meni hoitoon ja minä töihin… mitä tapahtui syksylle...?

Henkilökohtaisesti minua ei haittaa ollenkaan tämmöinen lokakuinen joulusää. En kaipaa lunta, mutta sitten kyllä harmittaa, jos sitä tulee helmikuun lopulla kolme metriä… että jos on tullakseen, sopii tulla nyt ;D Luontokin taitaa olla enemmän tai vähemmän sekaisin tästä trooppisesta talvisäästä. Helmililjan sipulit pukkaavat vihreitä versojaan, timjamia ajattelin kohta hakea kasvimaalta ja samalla huomasin, että se mangoldin näköinen salaatti, jonka nimeä en ikinä muista, puskee uutta kasvustoa vimmatusti ;) Eihän se haittaisi, vaikka viljelyä voisi tässä muodossa harrastaa läpi vuoden ;D


Näissä kuvissa ja tunnelmissa toivotan teille kaikille oikein ihanaa, tunnelmallista ja rauhallista joulua, rakkaat lukijat, ystävät ja tutut. Palaamme taas <3
SHARE:

27 kommenttia

 1. Jep, syksy tosiaan meni kuin siivillä :) Nyt toivon vaan, että kevät sujuisi yhtä mukavaa tahtia, ja pääsisi taas nauttimaan kesästä.. Ihanaa joulua sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein onnellista ja lämpöistä joulumieltä Voikukkapeltoon :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on kyllä mennyt syksy sellaista kyytiä, etten ole meinannut perässä pysyä! Onneksi näin vuoden lopuksi tulee tilaisuus rauhoittua, kuunnella ja miettiä ihan hiljaa. Kiitos ihanista kirjoituksista ja kuvista! Hyvää joulua teille! :)

  VastaaPoista
 4. Teillekin näyttää joulu tulleen kauniin tunnelmallisena sisään. Nautannollisia pyhiä!

  VastaaPoista
 5. Ihana joulutunnelma teillä. Oikein hyvää joulua. :)

  VastaaPoista
 6. Kivaa ja tunnelmallista joulua myös teille!:)

  VastaaPoista
 7. Onpas teillä kivan näköistä! Jokos pikku kuusi on kaadettu moneen kertaan? On niin kiinnostavan näköinen...
  Rentoa joulua, ja sitä lunta mulle kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Oikein Ihanaa ja Rauhallista Joulua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 9. Oikein ihanaa joulua teille, hurmurille oikein lahjakasta joulua :)

  VastaaPoista
 10. Kaunista. Ihanaista joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 11. Samaa tässä just joku aika mietiskelin, että kun sitä lunta ei oo tähän päivään mennessä tullut, niin eipä sitä enää kaivatakaan :). Mutta varmaan tästä nyt sit seuraa joku vuosituhannen pisin takatalvi, joka alkaa lumisateilla toukokuussa ja päättyy sit kun koulut taas alkaa :D

  Ihana toi kuva, missä on lampaantaljat penkeillä. Vimpanpäälle tunnelmallista.

  Rentouttavaa joulua teille :)

  VastaaPoista
 12. Aika on mennyt ihan hullun nopeaan, tosiaan vasta oli kesä :-o Luntakin saisi tulla - ja mieluummin tosiaan nyt kun vasta keväällä..

  Kuviasi piti katsella kauan ja hartaasti, niin ihania pieniä yksityiskohtia löytyi :) Ihanaa ja rauhaisaa joulua teillekin!

  VastaaPoista
 13. Onpa lystikäs versio enkelikellosta!

  Ihanaa joulua! ❤

  VastaaPoista
 14. Oikein hyvää ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 15. Hienot hajusinttipurkit ja hieno tonttukello, paljon muutakin hienoa. Täällä sama tunne: pimeä syksy on mennyt tavallista helpommin. Nyt valoa päin!

  VastaaPoista
 16. Ihanat kuvat. Varsinkin tuo valkoinen pöytä, puusohva ja penkki!
  Täällä toivotaan lisää lunta kovasti, sade meinaa sulattaa nuo rippeet.

  VastaaPoista