perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

Paviljongissa

Ihana, raikastava kesäsade ja ukkonen pyyhkäisi äsken vauhdilla ylitsemme. Kasteli mennessään räsymattoni ja pihapetini, mutta jos minulta kysytään, olisi saanut viipyä pidempäänkin. Kiire oli, ei malttanut jäädä sade.

Paviljongissa vietettiin eilen helteistä iltaa.


Niin kuin jo aiemmin hihkuin, olen niin tyytyväinen, kun sain pöydän ja tuolit maalattua. Valkoinen on vaan kaunis ;) Paviljongin katto puolestaan ei sitä ole, kun noin lerpattaa. Ja kerää luonnollisesti kaiken lian ja koivusta tippuvan roskan. Mutta sitähän varten se vähän hommattiinkin. Aika kivasti pehtoori sen kyllä sai keväällä painepesurilla puhtaaksi.Lempipaikkani ;)


Toissailtana loimusi pihagrillissä lohi. Nam nam.


Heippa ja kivaa viikonloppua!
SHARE:

17 kommenttia

 1. Paviljonkisi varjoon suorastaan sukeltaisin jos voisin. Täällä on niin läkähdyttävää ja sade antaa vain odotella itseään. Räsymatot tekevät paviljongista niin kutsuvan ja sohva =) Myös edellisen postauksesi meijeri on kuolettavan upea - huokaus

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana paviljonki! Räsymatot on ihan pisteet i:n päälle, vai miten sitä sanotaan... Ymmärrän lempipaikkasi valinnan - tosi söpö paikka!

  VastaaPoista
 3. Tuo pihapeti on kyllä ihan paras, pian se taas kuivuu. Kesä kuivaa minkä kastelee.....
  Ihana on kyllä paviljonkikin, niin kutsuvan kotoinen.
  Minullakin on räsymatot kuistilla ja terassilla, ovat niin kotoisat :)

  Kivaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis paviljonki, kerrassaan ihana ja nuo valkoiset kalusteet ovat piste iin päällä...☺

  VastaaPoista
 5. Minä täällä viellä!

  Teillä on tosi kaunis talo!

  VastaaPoista
 6. Mageen olet paviljongista somistanut ! Ja toi sun pihapetis...aaah ! Nautinnollista viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 7. Hih, kiitos taas valtavan kivoista kommenteista, ihanaiset!

  VastaaPoista
 8. Ihana paviljonki:) Mutta what´s up with the pihagrilli? Se ei oikein matsaa paviljonkia:D Löysin blogisi tänään, aion lukea niin paljon kuin ehdin ennen kuin lapsi herää iltapäivänokosilta. Mitä luksusta- mukavan blogin lukeminen ihan omassa rauhassa!
  mukavaa kesänjatkoa toivottaa Annis

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa lukemaan blogiani, Annis!
  Ehkä tuo paviljonki näyttää kuvissa aika paljon fiinimmältä, mitä oikeasti on...heh. Kuvilla on joskus niin taipumusta tehdä.
  That´s up with the pihagrilli, että tein sen itse ja sen se on näköinenkin! =D Itseäni ei häiritse sen rupuinen ulkonäkö ja kun ei piha muutenkaan niin tiptop ole, matsaa se ihan hyvin siihen ;)

  VastaaPoista
 10. Hei vaan! Löysin tieni tänne blogiisi.Jään seuraamaan tulevaa lukijana.

  Hieno paviljonki. Kuinka iso se on ja mistä saa ostaa? Vaikuttaa melko isolta.

  Kysyn koska meillä hakusessa :)

  VastaaPoista
 11. Hei Pauliina, tervetuloa!

  Paviljonki on 3x4 m ja tilattu vuosi sitten keväällä Saksan ebaysta. Sieltä löytyy tuota samaa paviljonkia pikkuisen erilaisina versioina vaikka kuinka. Hinnat alkaen 1 e. Jos sattuu olemaan oikeaan aikaan huutamassa, voi sen saada tosi edullisesti. Itselläni kotipihaan kuljetettuna hinnaksi jäi alle satasen.

  VastaaPoista
 12. Inspiroit mua ! Kattelin kuvia paviljongista ja hups, ylimääräiset räsymatot lensi kun taikamatot pitkin meidän terassia aurinkoisen viikonlopun ajaksi. Kodikasta ! Sain hullunpapereihini taas uuden rastin perheeltä...sun syys :)

  VastaaPoista
 13. Inspiroit mua ! Kattelin kuvia paviljongista ja hups, ylimääräiset räsymatot lensi kun taikamatot pitkin meidän terassia aurinkoisen viikonlopun ajaksi. Kodikasta ! Sain hullunpapereihini taas uuden rastin perheeltä...sun syys :)

  VastaaPoista
 14. Sanna, senkin hullu! =D Paitsi että kuvien perusteella, mitä löytyi kamerastasi, joku muu taitaa olla enemmän. Vähän mua nauratti! ...Hullut! ;D

  VastaaPoista
 15. Ahaa, se on itsetehty- tiedän fiiliksen. Itsellä riittää kanssa noita virityksiä joista olen sekä iloinen että ylpeä vaikkei välttämättä NÄYTÄ niin staileilta aina. Monet näistä ovat sellaisia pikku projekteja joihin miehellä ei ole ollut aikaa (lue: kiinnostusta) paneutua. :)
  terv. Annis

  VastaaPoista