sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Sunnuntaipuuhat & kirpparilöydöt

Ihan ensimmäisenä täytyy riemuita uudesta muistista! Niin, sain koneeseeni rutkasti lisää käyttömuistia, kun rakas puolisoni näppäränä ATK-taiturina otti käyttämättömästä läppäristä muistikortit (tai mitä ovatkaan) ja laittoi ne minun "mäkkibuukkiloiseen". Kyllä nyt vaan kelpaa! Vaikka tähän bloggaamiseen vähän aikaa meneekin, koska olen kuulemma hullu pikselinviilaaja, on tämä nyt uuden muistin kanssa niiiiiin paljon nopeampaa ja ihanampaa, kun ohjelmien ja kuvien avautumista ei tarvitse odottaa sataa vuotta.


Sunnuntai alkoi hyötyliikunnalla, kun sain tehdä lumitöitä. Sanon siksi että sain, koska lumityöt ovat mielestäni ihan parasta ja kivointa hyötyliikuntaa, mitä voi olla :) Toki on hetkiä, jolloin niitä ei välttämättä haluaisi tehdä, mutta useimmiten se on kivaa puuhaa. Mikä sen mukavampaa kuin kolata hiki päässä pitkin pihaa ja sen jälkeen mennä suihkuun ja aamupalalle.


Kävin tänään pitkästä aikaa parilla kirpparilla. Ihan ok-löytöjäkin tein; ruusuinen sokerikippo (5€), 5 l Ilves-tölkki (7€), emalivati (5€).


Vanhoja lehtiä (0,50-1,00) ja kynttilänjalkoja (1,50 ja 2,00), jotka täytyy tuunata.Nämä komeat leimasimet löytyivät kirpparilta kaukaa ameriikasta.


Loppuun vielä ruokavinkki. Erittäin simppeli ja maukas ruoka syntyy, kun laittaa kanafileen täytteeksi vuohenjuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia, pyöräyttelee fileen rullalle (tai epämääräiselle mytylle...) ja kietaisee pekonia ympärille. Ei nyt mitään terveysruokaa, mutta hyvää. Täytteeksi sopii toki muutkin juustot, pestot jne. - mitä vain keksii ja mitä kaapista löytyy. Nopea ruskistus pannulla (ei välttämätöntä) ja sitten hetkeksi uuniin. Kanapalleroiden oheen sopii riisi, kasvikset, itse tehdyt lohkoperunat tai salaatti.


SHARE:

1 kommentti

  1. Kylläpä olet tehnyt upeita löytöjä. Mukavaa, että olet vieraillut blogissani, niin löysin tänne katselemaan kauniita kuviasi. :)

    VastaaPoista