torstaina, tammikuuta 06, 2011

Ensimmäinen

Maailma on pullollaan mitä ihanampia blogeja, joita tässä on tullut ahkerasti vuosia seurattua. Ajatus omasta blogista on aina välillä käynyt mielessä - ja häipynyt yhtä nopeasti kuin on tullutkin... Nyt kuitenkin tuntuu, että aikaa ja inspiraatiota voisi olla.

Blogin nimen kanssa koin semmoisia epätoivon hetkiä, että homma meinasi tyssätä heti alkuunsa. Myöhäisherännäisenä kaikki mahdolliset ja mahdottomat nimet, jotka jollakin tavalla sivusivat ajatuksiani, olivat käytössä. Kuten sanottu, maailma on blogeja pullollaan! No, jostakin mielen syövereistä putkahti taas yksi ajatus ja olin aivan satavarma, että tämä ei voi olla vapaana! Hahaa, tässä se nyt on - Voikukkapelto!

Voikukkapelto seuraa vuodenaikoja kohta 80-vuotta täyttävässä hirsitalossa ja rakastaa sisustamista ja toivoo, että siihen olisi enemmän aikaa ja mahdollisuuksia (eli TILAA!), leikkii puutarhuria ja pienviljelijää kesäisin, sienestää syksyisin, etsii ja tuunailee kirppisjuttuja, roikkuu liikaa ebayssa ja haluaisi leipoa usein muttei lihoa. Sisustustyyli kallistuu aika lailla valkoiseen;  tanskalainen / ruotsalainen maalaistyyli ja 1920-30-luvut ovat pop. Näillä mennään - tervetuloa!
SHARE:

1 kommentti

  1. No näinhän siinä sitten kävi, että vastaavasti karkasin lukemaan sinun blogisi läpi ;) Teillä on todella kaunis koti ja haaveilen vaan juuri nyt siitä päivästä, että saan lisää huoneita ja tilaa ympärilleni, jolloin myös sisustamiseen tulee ihan uusia ulottuvuuksia.

    Ihania yksityiskohtia ja kirpparilöytöjä! Näyttää olevan purnukoidenkin keräily meillä yhteinen harrastus ;)

    VastaaPoista