lauantaina, tammikuuta 29, 2011

Pari fotoa toimistolta

Ohessa pieni kuvakollaasi toimiston pienestä make-overista. Lamput vaihdettiin Ikean isoihin Fotoihin (kolme kappaletta kivasti pöytien päällä linjassa), yhdistettiin työpöydät isoksi pitkäksi pöydäksi (jokaisella kuitenkin oma pöytä), maalattiin yksi seinäkaistale liitutauluksi (sitä on jo kovasti käytettykin "tärkeisiin tiedotteisiin") ja jotain muuta pientä. Punaiset Ikean peltilaatikostot odottavat vielä spreijausta. Niistä tulee kiiltävänmustat, jahka ilmat lämpenevät ja suihkintaa voi harjoittaa ulkona.


Tila on kiva, valoisa ja rempattu hiljattain. Ainoana miinuksena on lämpötila. Talvella ikivanhat patterit porottavat niin kuumalla, että sisällä on kuin olisi tropiikissa. Se ei tämmöistä muutenkin niin lämminveristä ihmistä (mulla on aina kuuma!) juuri miellytä, mutta ehkä siihen joku päivä löytyy ratkaisu. Tällä hetkellä se on ylimääräisen lämmön antaminen harakoille eli ikkunoiden avaus.

En ole blogiani kenellekään mainostellut (lähisukulaisia lukuunottamatta). Eilen tuli täysin odottamattomalta taholta, ihan out of nowhere, kysymys: "oletko alkanut kirjoittaa blogia". En sitä siinä häkellyksen hetkellä varsinaisesti myöntänyt, enkä kai kieltänytkään. Mutta eihän tämä mikään salaisuuskaan ole, jos julkisesti juttujaan höpisee ja kuviaan laittaa esille. Linjanvetona kuitenkin on se, että koitan keskittyä blogini aiheissa näihin sisustusjuttuihin, matkailuun, ruokaan, kirppislöytöihin, mahdollisiin tuleviin remontteihin, kesällä varmastikin puutarha tulee olemaan pinnalla, jne. Tokihan kaikki ovat elämääni ja siksi henkilökohtaisia aiheita, mutta itseäni täällä ei ole varsinaisesti tarkoitus esitellä (ainakaan tässä vaiheessa). Jos mieli muuttuu, alan pitämään muotiblogia... not ;) Erityinen heippa kuitenkin kaikille tutuille, jotka tunnistavat ja mahdollisesti käyvät täällä kurkkimassa! =) Heippa tietenkin kaikille muillekin. Tää alkais nyt hommiin - siivottavaa löytyy (yllättäin!!) ja ideoita olisi kovasti pieniin muutoksiin ruokahuoneessa... ja tää lähteekin nyt tsekkaamaan, onko niistä mikään toteutuskelpoinen. Mukavaa lauantaita kaikille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti