maanantaina, lokakuuta 16, 2017

Lasten valtakunta

Pari viikonloppua on mennyt tässä varsin vauhdikkaissa merkeissä. Toissa viikonloppuna oli Mansen Blogikirppis ja nyt kuluneena viikonloppuna vietimme esikoisen 5 v. synttäreitä. Huh sanon vaan... Blogikirppis meni tosi hyvin ja kävijöitä oli kivasti, pitkälti yli 700. Tavarat kävivät kaupaksi ja muutenkin oli kiva meininki. Kiitos vielä kaikille kävijöille! Keväällä on sitten taas uuden blogikirppiksen vuoro.Synttäreitä varten tuli siivottua leikkihuone tavallista parempaan kuntoon ja otin siitä nyt muutaman kuvankin. Tämähän on vanha keittiömme, joka pari vuotta sitten rempattiin makuuhuoneeksi ja nyt kun makuuhuoneemme muutti taas yläkertaan, tästä tulikin lapsille leikkihuone. Meillä tämä huonejärjestys elää varmasti vielä monen monta kertaa tämän jälkeenkin, kun lapset alkavat kaipailemaan omia huoneitaan ;) Toistaiseksi leikitään sopuisasti yhteisessä huoneessa.Suomen Voimistelutuotteen* puolapuut ja voimistelurenkaat ovat huoneessa ihan ykkösjuttu. Viisivuotias kiipeilee puolapuille, temppuilee ja pomppii niiltä alas patjalle. Renkaissa tehdään mitä erilaisempia kuvioita ja mm. keinutaan. Mahtavaa, kun kotonakin saa nyt annoksen liikuntaa. Voimistelurenkaita on saatavilla puuvalmiina, valkoisina sekä pähkinän sävyisinä ja hihnoissa väreinä ovat valkoinen, musta ja pinkki. 100% kotimaisissa koivuvanerisissa puolapuissa väreinä ovat koivu, valkoinen ja musta. Meille tietysti valittiin koivunväriset puolapuut, kun tuota vaneria on muutenkin aika paljon. Nyt vaan täytyisi ottaa itseäänkin niskasta kiinni ja alkaa jumppailemaan, kun kerran välineet siihen löytyy. Nämä siis soveltuvat aikuisille ihan yhtä hyvin kuin lapsillekin ;) Jos Suomen Voimistelutuote ei ole vielä tuttu, kannattaa alkaa seuraamaan heitä facebookissa (klik). Sieltä löytyy paljon kivoja tarjouksia ja kilpailuja, joista voi voittaa tuotteita omakseen. Voimistelutuotteen puolapuut taitavat olla Suomen myydyin puolapuumalli, eikä suotta! Jykevä koivuviilurunko on todella kestävä ja ovaalinmuotoisista puolista on hyvä pitää kiinni. Materiaalit ovat kotimaisia ja valmistus alusta loppuun Suomessa. Tuotevalikoima laajenee koko ajan ja uutuuksina on nyt mm. puinen leuanvetotanko ja lapsiperheiden keittiöihin soveltuva pikku apulainen.Eihän tämä meidän leikkihuoneemme mikään supertyylikäs unelmahuone ole, mutta ihan kiva, toimiva ja viihtyisä. Lapset leikkivät nyt mielellään huoneessa keskenään, kun aiemmin yläkerran leikkihuoneeseen piti aina aikuisen mennä mukaan ("koska ylhäällä oli pelottavaa..."), mutta on tuossa nojatuolissa sen verran mukava istuskella, että mikäs siinä on lasten leikkejä seuraillessa :)

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Voimistelutuote *
TallennaTallenna
SHARE:

12 kommenttia

 1. Tosi kivan näköinen leikkihuone teillä :) Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tuollaisissa renkaissa meidänkin lapsenlapset kieppuvat kuin pienet apinat. Ja mummia hirvittää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vähän itseäkin välillä hirvittää, mutta onneksi jumppamatto alla vähän pehmittää putoamisia (joita on tapahtunut toistaiseksi vain kerran) ;D

   Poista
 3. Kyllä tuolla kelpaa lapsosten temmeltää! Ihanaa viikkoa teidän popppoolle <3

  VastaaPoista
 4. Mahtava leikkihuone! Oi kun oisi itsellä ollu tuollainen lähes puoli vuosisataa sitten...

  VastaaPoista
 5. Leikkihuoneessa on hyvät tilat leikkiä ja jumpata. Kiva pitää synttäreitä kun lapset mahtuvat hyvin huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, näin on. Varsinaisilla synttäreillä kyllä juostiin ympäri taloa... :D

   Poista
 6. Jes makeelta näyttää. Tuo seinän väri on erityisen hyvä. Jotain tuon tyyppistä lähdin itse maalikauppaan hakemaan, mutta tulinkin jonkun ihan muun kanssa ulos.

  VastaaPoista
 7. Kivannäköistä! Mikä sävy seinässä?

  VastaaPoista