tiistaina, lokakuuta 24, 2017

Ihana Lillan

Ennen taannoista Mansen Blogikirppistä vietimme kirppisporukan kanssa tunnelmallisen illan Tampereen Viinikassa. Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että visiitti Lillaniin oli minulle ensimmäinen laatuaan. Monesta blogista olin lukenut juttua Lillanista ja ihastellut kuvia kesän ja syksyn aikana, mutta en vaan ollut saanut hilattua itseäni paikalle. Nyt vähän harmittaa oma saamattomuuteni, sillä paikka oli niin ihastuttava. Mutta onneksi tilanne korjaantui vihdoin! :)

Sinnikkyys, määrätietoisuus ja rohkeus mahdollistivat unelman, Lillanin, toteutumisen. Yrittäjäpariskunta Harri ja Paula Paltilan kertomus unelmansa toteuttamisesta on mielenkiintoista kuunneltavaa. Tie Viinikkaan ei ollut todellakaan helpoimmasta päästä: suunnittelua ja erilaisia vastoinkäymisiä kesti yli kaksi vuotta, mutta onneksi sitkeys ja tahto lopulta palkittiin ja upea Viinikan helmi pääsi aluilleen. Viime keväänä avattu Lillan toimi kesän ajan ihastuttavana puutarhakahvilana ja pihapuotina. Alakerran remontin valmistuttua, kahvila ja butiikki siirtyivät sisätiloihin ja toimivat näin ympäri vuoden. Tällä hetkellä hotellihuoneet ovat työn alla ja Tampereen ensimmäinen boutiquehotelli avaa ovensa joulukuussa. Tuskin maltan odottaa. Huoneet ovat muun sisustuksen perusteella varmasti upeat ja ennen kaikkea yksilölliset.
Kahvila tarjoaa lounasta sekä erilaista suolaista ja makeaa purtavaa. Blogimuijien kanssa nautitut syyskääryleet ja herkullinen keitto katosivat lautaseltani niin nopsaan etten ehtinyt niitä kuvailemaan. :) Butiikin puolelta löytyy kivaa pientä ostettavaa, joista mainitsen mm. itselleni rakkaat Lina-hamampyhkeet sekä uuden tuttavuuden, Puuvillatehtaan, jonka vaatteista saimme pienen esittelyn illan aikana. Puuvillatehtaan musta Hilma-tunika jäi kaivelemaan niin paljon, että seuraavana maanantaina oli pakko poiketa Lillanissa ostamassa se :) Jos kiinnostuit Puuvillatehtaan ihanista tuotteista, minulla on ilo tarjota alennuskoodi "puuvilla25", jolla saat 25% alennuksen ostoksistasi Puuvillatehtaan verkkokaupassa. Koodi on voimassa lokakuun loppuun.
Lillan on ihan helmi! Nyt tiedän mihin viedä vieraat Tampereella <3

Suunnistus paikan päälle on erittäin helppoa - seuraa vain Viinikan kirkon tornia :) Parkkipaikat ovat vieressä ja bussi nro 12 pysähtyy aivan oven edessä. 

Lillan Cafe & Butik
Kurjentaival 35, 33100 TampereSHARE:

3 kommenttia

  1. Ompas ihanan näköinen paikka :) Hyviä kuvia olet ottanut <3 Mukavaa viikonjatkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Eikös ollut ihana paikka! Syyskuussa käytiin Tampereen reissulla nauttimassa kakkukahvit puutarhan puolella, oli vielä ihanan lämmin päivä.

    VastaaPoista