perjantaina, huhtikuuta 21, 2017

IKEA-kattauskilpailu: vihreä, rento ja simppeli kattaus

Kaupallinen yhteistyö: IKEA


Tiistaina kävin Tampereen IKEA-tavaratalossa tekemässä valmiiksi suunnittelemani kattauksen, jolla osallistun IKEA kattauskilpailuun. Kattauskilpailu on samaan aikaan kaikissa IKEA-tavarataloissa (Espoo, Kuopio, Tampere, Raisio ja Vantaa) ja omaa suosikkiaan voi äänestää kussakin tavaratalossa kilpailun ajan 20.4.-6.6. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia IKEA-lahjakortteja. Jokaisessa tavaratalossa arvotaan yhteensä 3 lahjakorttia.

Päivä oli mahdottoman hauska ja inspiroiva, mutta myös vähän rankka. Vaikka suuri osa kattaukseni tuotteista olikin kasattu etukäteen valmiiksi, piti kattausta tietty vähän täydennellä ja hakea sitä sun tätä - ihan vaikka vaan siksi koska käytettävissä oli koko tavaratalon valikoima :) Kun päivä oli pulkassa, näytti puhelimeni askelmittari seitsemän kilometrin tallattua matkaa ja jalat huuti hoosiannaa. Isossa talossa saa näköjään päivän aikana hyvin hyötyliikuntaa :)Hihkuin riemusta, kun sain valita pöydäksi yhden suosikeistani, ANVÄNDBÄR -pöydän. En halunnut peittää hienoa bambukantta liinalla, joten tein kattauksen ilman pöytäliinaa. Ei ehkä niin tyylikästä, mutta rentoa ja simppeliä - juuri sellaista mistä pidän.

Lautasiksi valitsin FÄRGRIK-sarjan lautaset ja SOMMAR 2017 -sarjan leipälautaset ja tarjoiluvadit. Lautasten alla on palmunlehdestä valmistetut, luonnonväriset SLUTEN-tabletit. Laseina FLIMRA-viinilasit sekä SOMMAR 2017 -mukit. BEHAGFULL-aterimet paketoin rennosti GULLMAJ-lautasliinoihin, joihin sujautin koristeeksi oksan FEJKA -tekokasvia. Paketin solmin kiinni GIVANDE-nauhalla.
Kattauksen oheen pöydän viereen toivoin STOCKHOLM 2017 -sarjan rottinkituolia. Tuoli oli livenä huomattavan paljon isompi mitä olin kuvitellut kuvan perusteella, joten olen tosi iloinen, kun sille saatiin järjestettyä tila. Rottinkituoli, iso FEJKA-bambu, JASSA-malliston korit, ALSEDA- ja SINNERLIG-jakkarat sekä SMYCKA-sarjan eucalyptykset tuovat kattauksen ympärille ihanaa luonnollisuutta, rentoutta ja vehreyttä. Kaiken pohjana on upea, luonnonvalkoinen IBSKER-villamatto ja itseoikeutettuna kruununa tietysti iki-ihana SINNERLIG-kattovalaisin.
Kattauksesta ja sen ympärille rakentamastani pienestä keitaasta tuli niin kiva ja omannäköiseni, että olisin halunnut jäädä siihen asumaan :) Kattauksen teemana ovat rennot, keväiset juhlat tulevan kesän kunniaksi. Nämä puutarhakauden "esiavajaiset" vietetään rennosti ystävien tai sukulaisten kesken. Koska vielä ei ole varsinainen kesä ja säätkin vaihtelevat laidasta laitaan, ollaan sisätiloissa ja katetaan inspiroivasti kasveja kattauksessa käyttäen ja sisustetaan tila muutenkin puutarhamaiseksi. Paljon vihreää, luonnonmateriaaleja ja kasveja... Luulen, että sain ideani aika kivasti toimimaan.

Käykääpä nyt siis kurkkimassa lähimmässä IKEA-tavaratalossa kattauskilpailun ehdokkaat ja äänestäkää suosikkianne. Samalla reissulla voi hyödyntää myös kesätarjoukset, jotka löytyvät tästä linkistä.

Toivotaan, että tästä kesästä tulee paras kesä ikinä! Vietetään se juuri sellaiseen tyyliin kuin itselle parhaiten sopii ja nautitaan siitä täysin siemauksin. Ideoita ja inspiraatiota parhaan kesän viettämiseen löydät myös täältä.


Kattauskilpailu IKEA-tavarataloissa 20.4.-6.6.2017. Äänestä suosikkikattaustasi. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia IKEA-lahjakortteja.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kaunis ja rento kattaus näyttää oikein hyvältä! Ikeasta löytyy todella kivoja astioita. Olisi kiva käydä hankkimassa jotain uutta, mutta ennen muuttoa en hanki mitään uutta kaappeihini. Kesällä sitten vasta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta ja raikkaalta näyttää kattauksesi!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Jaahas, tuli taas ostettavaa :-) Toi rottinkituoli on aivan ihana. Muutenkin nätti kattaus. Just mun lempparivärit. Onnea sulle kisaan!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas, keväinen kattaus niin kaunis! Onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
 5. No kylläpäs on kaunista! Ihanat vihreät astiat, tykkään! Pitääkin piipahtaa ruåtsalaisessa pitkästä aikaa...

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikasta ja kesäistä! Hyvä ettet peittänyt pöytää liinalla, tuo pinta on niin kaunis! Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 7. Taidokas, inspiroiva kokonaisuus! Hyvä Sinä! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 8. Nonni, siitähän tuli just niin kiva, ja vielä kivempi ja kutsuvampi kuin arvata voi! Hyvä sinä! Kaunis kattaus, kyllä tuossa kesäkemut viettäisi! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kattaus! Ja, ei aina liinaa tarvi olla, kaunis pöydänpinta voi mielestäni hyvin jäädä esille. Ja, kauniit astiat olet valinnut!

  VastaaPoista
 10. Siis aivan ihana kattaus! Heti tuli kesäinen fiilis (vaikka ulkona sataakin taas lunta!!!!) :)

  VastaaPoista
 11. Hey
  Nice and interesting information and informative too. Thanks for sharing.
  Insurance Quotes Online

  VastaaPoista