torstaina, huhtikuuta 13, 2017

Vihreä kevätkattaus

Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Kevät ja kohta alkava puutarhakausi vievät ajatukset ulos. Olisi ihanaa kattaa pöytä ulkotiloihin, nauttia auringosta sekä grilliruoista, kuopsutella ohimennen vähän kukkapenkkiä ja käydä nuuskimassa kasvihuonetta, mutta tuota ihanuutta saamme odottaa vielä tovin jos toisenkin. Pääsiäiseksi on luvattu hyytävää keliä ja tänä aamuna maa oli lumesta valkoinen! Grillikauden avajaiset voi pääsiäiseltä unohtaa, mutta onneksi sisälläkin voi fiilistellä: kattaa pöydän kesäisesti, sisustaa huoneen viherkasveilla ja luoda puutarhamaisen keitaan sisälle. Siitä se ajatus sitten lähti...


Kuva: IKEA Livet Hemma

Sain kutsun osallistua IKEA-kattauskilpailuun ja sen puitteissa menen ensi viikolla Tampereen IKEA-tavarataloon tekemään suunnittelemaani kattausta. Jokaisessa tavaratalossa on mukana yksi bloggaaja ja kaksi IKEA-sisustussuunnittelijaa, jotka toteuttavat omat kesäiset kattauksensa. Näistä kolmesta kattauksesta yleisö voi äänestää suosikkiaan. Kesäinen kattauskilpailu on nähtävillä tavarataloissa ajalla 20.4.-6.6.2017. Huikean hauskaa ja jännittävää!


Kuva: IKEA Livet Hemma


Mielenkiintoista nähdä kilpakumppanien kattaukset ja se miten se oma idea toimii käytännössä. Luulen, että kattauksestani tulee hyvin ”voikukkapeltomainen” :) Paljon vihreää, luonnonmateriaaleja, rottinkia ja bambua, kasveja ja runsautta, mutta toivottavasti myös raikkautta. Minähän en ole mikään minimalisti ja se näkyy myös kattauksessa. Kun käytettävissä on kaikki IKEA-tavaratalon tuotteet, voitte uskoa, että pientä päänvaivaa aiheuttaa kivoimpien astioiden ja muiden juttujen löytäminen lukemattomista vaihtoehdoista :) Ensi viikon lopulla Tampereen IKEA-tavaratalossa sitten nähdään miten onnistuin. IKEA-kattauskilpailuun voi osallistua myös instagramissa, joten seurailkaahan ilmoittelua. Palaan varsinaisten kattauskuvien ja tarkempien ohjeiden kanssa ensi viikolla :)Kuvat: IKEA Livet Hemma

Fiiliskuvista saa vähän esimakua kattauksestani. Miltä vaikuttaa? Vieläkö vihreä toimii vai joko kyllästyttää? Itse olen ihan liekeissä... :DYhteistyössä: IKEA

SHARE:

22 kommenttia

 1. Todellakin vihreys toimii, jos minulta kysytään niin se toimii nyt ja ikuisesti! Onnea kisaan, kattauksestasi tulee varmasti ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Vihreä on vaan niin kaunista :) Kiitos paljon, toivotaan, että kattaus on luonnossa myös sellainen kuin päässäni :)

   Poista
 2. Kauniit kattaukset. Ja, kiitos myös inspiskuvista, sain ideaa pääsiäisen kattaukseen.
  Niin, ja ennen kaikkea tsemppiä kilpailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Kiva, jos nämä kuvat inspiroivat ja toivottavasti sitten myös se varsinainen kattauksenikin :)

   Poista
 3. Kauniita kattauksia. Uskon, että saat aikaan todella hienon kattauksen. Vihreä ja luonnonmateriaalit ovat hyvä yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin vihreä ja luonnonmateriaalit ovat niin ihania. Tosi kiva päästä toteuttamaan niillä kaunista kattausta :)

   Poista
 4. Kattaussuunnitelmasi kuulostaa oikein hyvältä! Onnea kisaan. :)

  VastaaPoista
 5. Todella hienoa! Vihreä todellakin toimii! Paljon onnea kisaan ja iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja oikein iloista pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 6. No mitämittää, guru on aina guru! Odotan innolla ja toivon että vois äänestää etänä! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooh nooh! Toivotaan, että etä-äänestys toimii niin saan ainakin yhden äänen :D :D
   Hyvää pääsiäistä <3

   Poista
 7. Kuulostaa niiiiin just sun jutulta. Voiks täällä ennakkoäänestää :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö, ekaks ajattelin, että ei ole kyllä yhtään mun juttu, kun kattauksiin ei ole viime vuosina ehtinyt panostaa (pääasia, että saa ruuan nopeesti valmiiksi ja vielä nopeammin suuhun), mutta sitten kun aloin asiaa suunnittelemaan, tämä alkoikin tuntua ihan mun jutulta. Ihanaa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan ilman häiriötekijöitä kattausta :)

   Poista
 8. Hurmaavia kattausideoita!
  Suloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 9. Minusta vihreä on nätti väri, sopii näin kevääseen.

  VastaaPoista