maanantaina, maaliskuuta 06, 2017

Pyöreän pöydän kohtalo?

Aurinkoista viikon alkua! Olen tässä nyt viikon verran miettinyt keittiöstä lähtöpassit saaneen pyöreän pöydän kohtaloa. Siirsin sen kokeeksi ruokahuoneeseen. Joo-o. Ihan kiva, mutta kyllä se tammen värinen pöytälevy jotenkin miellyttää omaa silmää enemmän. Olen koittanut päästä eroon tavaroiden hilloamisesta ja vaikka nyt kovasti kiintymys tuohon pöytään nostaa päätään, päätin kuitenkin, että jos joku haluaa tarjota pöydälle uuden kodin, menköön. Paljoa en tuosta maksanut ja paljoa en siitä pyydäkään. Pöydän pinnassa on paljonkin sanomista eli se ei ole todellakaan missään priimakunnossa. Meillä kuitenkin toiminut ihan hyvin ja pienellä vaivalla pinnasta voi saada ainakin laikut pois. Tiikkiviilu on kyllä muuten aika hankala entisöidä eli reunoissa oleville kohdille, joista viilu on irronnut, ei välttämättä ole mitään tehtävissä. Noh, minusta kaunis pöytä ja jos ei tavoittele täydellisyyttä, ajaa muutenkin asiansa. Kuvissa on jatkopala paikollaan eli silloin pöytä on ovaalin mallinen. Ilman jatkopalaa pyöreä.
Hinta pöydälle olisi 30 e. Nouto täältä meiltä (Etelä-Pirkanmaa). Eli laittakaahan viestiä, mikäli kiinnostaa voikukkapelto@gmail.com.

Ensimmäinen varaus on Nallella, joka ilmaisi kiinnostuksensa kommenteissa tuossa muutama postaus sitten. Olisin laittanut sinulle viestiä suoraan, mutta en näe profiilissasi sähköpostia tms. Otahan yhteyttä, mikäli olet halukas pöydän teille kotiuttamaan :)

Rontti sai lauantaina "lapsuudenystävänsä" kylään. Voi sitä riemun ja leikin määrää... <3

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihana pöytä, voi kun olisikin tilaa tuollaiselle kaunokaiselle!

  VastaaPoista
 2. Heippa, kyllä kiinnostaa edelleen! Mitenkähän sen tänne Itä-Suomeen saisi? Terkuin Ulla

  VastaaPoista
 3. Mulla juuri nyt suunnitelmana meille pyöreä pöytä, mutta kun haluan valkoisen ei nyt päästä kauppoihin, vaikka ei ole pöytä hinnalla pilattu.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, valkoista tuosta ei oikein saa :D On tuo muutenkin sen verran huonossa kunnossa kannesta, että maalaaminenkin on poissuljettu. Uutta pöytää vaan metsästämään - tai valkoista vanhaa!

   Poista
 4. Onpa kaunis pöytä, kyllä jollakin on varmasti sille käyttöä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuossa pöydässä on jotain herkullista. Usein pöytiin on helppo ihastua, mutta lopulta ne ihastukset ei aina omaan kotiin sitten sovikaan. Toisaalta huonekaluun syttynyt rakkaus onkin sitten vaikeampi sammuttaa...

  VastaaPoista