maanantaina, lokakuuta 24, 2016

Kylässä Svaneforsilla ja Malou C.llä

Hilpaistaanpa reilu pari viikkoa ajassa taaksepäin ja Helsinkiin, kun Svaneforsin ja Malou C.n ihanat naiset pitivät kivat pienet iltamat. Svaneforsilla pääsimme ihastelemaan syksyn tunnelmallista mallistoa. Kauniita verhoja, mattoja ja tekstiilejä on taas moneen makuun. Itseäni viehättää tällä hetkellä (tai on viehättänyt jo pitkään) okran ja sinisen sävyt ja etenkin samettityynynpäälliset ovat vieneet sydämeni. Svaneforsilla pistää silmään aina kekseliäs ja hauska somistus ja tuotteiden esille laitto. Olen käynyt katsomassa mallistoa parikin kertaa ja aina bongaan uusia kivoja uusia juttuja, mutta hups - nyt vasta tajusin, että edellisillä visiiteillä en ole ottanut kuvia ollenkaan ja tälläkin kertaa jäi kuvasaldo vähän vähäiseksi. Harmitus. Mutta ei hätää, malliston makuun pääset Svaneforsin uusilla suomenkielisillä nettisivuilla: www.svanefors.fi. Sieltä löydät myös ajan tasalla olevan jälleenmyyjälistan ja jos kuvastoa tahdot selailla, onnistuu sekin täällä (klik).

Svaneforsin naapurissa sijaitseva vaateliike Malou C. edustaa vähäeleisempää tyyliä ja rentoa tyylikkyyttä. Jos olisin urbaani bisnesnainen (enkä kotona kotihousuissa työskentelevä tarhapöllö), ottaisin hyödyn irti Mikaelan tarjoamasta palvelusta. Mikäs sen helpompaa kuin astella vaateliikkeeseen ja antautua toisen puettavaksi :) Malou C. toimii myös Hakolan tuotteiden showroomina eli siellä voit käydä istahtamassa Cosy-sohvalla tai ihastella mm. Riippu- ja Lempihyllyjä. Suosittelen lämpimästi! Ja vaikka en tosiaankaan mikään bisnesnainen ole (vaikka yrittäjänä kai vähän väkisin välillä täytyy ollakin), on Mikaela pelastanut minultakin jo monet edustustilaisuudet, kun vaatekaapissa on nykyään jotain järkevää ja ajatonta puettavaa. Eikä haittaa yhtään, vaikka se sama paita löytyisikin kolmessa eri värissä kaapista, kun se on niin hyvä! ;)

Tuliaisiksi Svaneforsilta saimme valita kaikista ihanista väreistä itsellemme mieleiset samettityynynpäälliset. Odottelen vielä sinisiä samettejani saapuvaksi Ruotsin maalta, mutta odotteluaika helpottuikin kummasti, kun sohvaani sulostuttamaan kotiutuivat nämä harmaa ja keltainen ihanuus. Tästäpä tuleekin hyvä aasinsilta toiseen lempipuotiini eli Parolan Rottinkiin, joka osallistuu ensi sunnuntaina Hämeenlinnan alueen sisustussuunnistukseen (klik). Rottingista löytyy upea valikoima mm. näitä Svaneforsin samettityynynpäällisiä sekä ylellisiä samettiverhoja - tietenkin kaiken muun ihanan lisäksi. Klo 13 on lisäksi Rottingin toisen perustajan, Toini Herrasen, työnäytös, jossa Toini näyttää, miten rottinkituolin punoksia korjataan. Tarjolla on kahvia ja pikkupurtavaa ja paikalla on myös Riina Svaneforsilta. Itsekin olen lupautunut olemaan paikalla, joten tulkaa ihmeessä moikkaamaan! 


SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi kyllä, samettityynynpäälliset puhuttelee! Ja kiitos muistutuksesta, kenties liityn mukaan sisustussuunnistamaan sunnuntaina. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus. Niin kauniita kuvia ja niin kauniita asioita.

  VastaaPoista
 3. Oih! Jaan niin rakkautesi tuohon keltaiseen samettityynyyn. Pitääkin tutustua mallistoon... :)

  VastaaPoista
 4. Samettityynyt näyttää harvinaisen hyvältä tuolla sohvalla ;-) Pitäisköhän munkin...?

  VastaaPoista