perjantaina, lokakuuta 07, 2016

Blogikirppis sunnuntaina!

Ou nou, eilisaamun seesteisestä kynttilähetkestä on lämmin muisto vain, kun tänään olohuone täyttyy kirppiskamoista. Pöydästäni tulee sunnuntaina löytymään ihan mielettömästi KAIKKEA: lamppuja, tyynynpäällisiä, astioita, kippoja ja kuppeja, kankaita, sisustustavaraa, vaatteita - ihan mitä vaan voi toivoa! Osa kamasta on roudattu olohuoneeseen ja osa odottaa vielä yläkerrassa. Onneksi pääsemme huomenna laittamaan pöydät valmiiksi ja sunnuntaina se sitten on - Mansen Blogikirppis. Tulkaahan moikkaamaan. Ja pliiiiis, ottakaa kolikoita mukaan! Minulla ainakin hinnat ovat niin pieniä, että vaarana on vaihtorahan loppuminen heti kättelyssä... toivotaan ettei näin käy :)








SHARE:

6 kommenttia

  1. Voi sentään, näin jo ainakin yhden (tai kaksi) juttua, jotka ovat itsellä olleet hankintalistalla... Mutta sunnuntaina en taida päästä...

    VastaaPoista
  2. Kivaa kirppisviikonloppua! Terkkuja muillekin, olen hengessä mukana <3

    VastaaPoista
  3. Oi mitä ihanuuksia! Pian nähdään!

    VastaaPoista
  4. Kivaa blogikirppistä teille :) Kirppis jää minulta nyt väliin. Toivottavasti tapahtuma on yhtä onnistunut kuin viimeksi ja kauppa käy hyvin!

    VastaaPoista
  5. Ihania sisustustavaroita on myynnissä :) Kivaa kirppisviikonloppua :)

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti tapahtuma oli onnistunut. Tyhjennettävää olisi kyllä meidäkin nurkissa, mutta koska tänä syksynä en jaksanut enkä ehtinyt varata perinteistä kirppispöytää niin olen kärrännyt tavaroita kierrätykseen.
    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista