perjantaina, elokuuta 12, 2016

Hervoton kaappi etsii kotia

Totta se on niin, että en vaan tule sinuiksi tuon kaapin kanssa! Se on upea ja hieno ja kätkee sisuksiinsa käsittämättömän määrän tavaraa, mutta kun ei. Aina impulsiivinen huutelu huutokaupassa ei näköjään kannata... ;)

Pistän tämän kaapin nyt siis vain ja ainoastaan tänne blogiin myyntiin (myöhemmin sitten muualle, jos ei löydä kotia tätä kautta). Eli hänen jyhkeytensä muuttaisi varmaan mieluiten kotiin, jossa hänelle löytyisi arvoistaan tilaa. Hänen upeat mittansa ovat nimittäin niinkin massiiviset kuin korkeus: 224 cm, leveys: 125 cm ja alaosan syvyys: 73 cm. Yläosa on 55 cm syvä ja sen saa irti alaosasta kuljetusta ajatellen. Alaosan korkeus on 106 cm.

Kaappi on umpipuuta ja painaa tonnin ;) Se on peräisin Urjalasta eräästä koulusta ja mietin, että voisiko olla jopa oppilaiden aikanaan tekemä, sillä takaa löytyy lyijärillä raapustettuja "nimmareita". Mieti kuinka hieno kaappi olisi, kun sen maalaisi jollain hyvällä värillä tai raaputtaisi puunväriseksi! Itse tykkäisin siitä puunvärisestä, mutta nyt ei vaan kertakaikkiaan aika ja into riitä eikä isäntä suostu kantamaan kaappia rapsutusta varten ulos. Ainoa mihin hän sen kuulemma kantaa, on jonkun toisen peräkärry tai pakettiauto.

Niin että tämmöinen olisi tarjolla. Ai niin, se hinta. No minä mietin, että olisiko 450 euroa paha? Onhan tuo kuitenkin niin hervoton ja hieno :)

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: voikukkapelto@gmail.com

Kuten kuvasta näkyy, ovien taakse kätkeytyy mukavasti "kaikkea tarpeellista" :D Kuvan saa klikattua suuremmaksi.

Kaapista on kaupat sovittu! Kiitos kaikille kiinnostuneille :)
SHARE:

3 kommenttia