tiistaina, kesäkuuta 07, 2016

Visiitti Viherlassilaan

Poikkesin viime viikon helteillä Turun Viherlassilassa. Paikka oli varsin vaikuttava: kaikki mitä puutarhaasi tai pihallesi voit vaan tarvita tai keksiä, löytyy takuulla Viherlassilasta. Pihakivet, patsaat, suihkulähteet ja puutarha-altaat, havut, alppiruusut, puut ja pensaat, yrtit, vihannekset ja kesäkukat… muutaman mainitakseni. Ja kaikki niin tyylikkäästi esillä omina alueinaan. Erityisesti havu- ja rhodo-osasto vei sydämeni. Upeina kukkivat alppiruusut ja atsaleat olivat vaan niin kauniita. Visiitin ansiosta sain kimmokkeen yrittää elvyttää pupujen ruuaksi joka talvi joutuvat atsaleani. Jospa nyt keksisin niille järkevän paikan, suojaisin ne jänöiltä ja nauttisin ensi keväänä ihanista kukista… :)
Helteenperhana pääsi pahasti yllättämään ja liika vaatetus ja liian vähä juominen kostautui huonolla ololla. Jotain hankintoja sain kuitenkin tehtyä. Niistä lisää vähän myöhemmin.

Omalla pihalla hommat ovat edenneet kivasti. Tänään saan toivottavasti kasvihuoneeseen lasit ja pääsen siirtämään ulkosalla värjöttelevät kasvit uuteen kotiinsa ja muutenkin sisustuspuuhiin.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti