perjantaina, kesäkuuta 17, 2016

Keittiö siistiksi!

Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group


Keittiömme vietti taannoin vuosipäivää. Reilu vuosi tässä keittiössä on tullut täyteen ihan huomaamatta. Hetkeäkään ei ole kaduttanut keittiön siirto isompaan tilaan ja se, kuinka kauan keittiötä rakennettiin, on enää vain hauska, ajan kultaama muisto :) Keittiö on ollut toimiva, ihana, persoonallinen, uniikki ja kaikinpuolin mieluisa. Oikea unelmien täyttymys. Ainoa juttu mikä ihmetyttää ja ärsyttää on, että ihan samalla lailla se tämäkin keittiö sotkeentuu kuin vanha. Heh ;) Vaikka tasotilaa olisi kuinka, meidän perheellä on taipumuksena se täyttää. Välillä keittiö näyttää siltä kuin pommi olisi siellä räjähtänyt, kun joka ainoa taso ja pöytä tursuaa tavaraa. Itselläni on vielä paha taipumus ”siivota kaappeihin” eli pistän tavarat ja roinat (joiden paikka voisi olla vaikkapa roskiksessa!) laatikoihin jemmaan. Älytöntä. Laatikot ovatkin keittiömme häpeäpilkku ja yleensä kuiva-ainelaatikot ovat näyttäneet tältä...

Apua laatikoiden siistimiseen sain Orthexilta (klik), joka lähetti minulle kivan setin Gastromax-säilytysrasioita. Hetki meni itseäni keräillessä ja innostuksen puuskaa odotellessa ja eilen se viimein iski. Liekö sadepäivä tehnyt tehtävänsä, mutta hillitön siivousinto vyöryi ylitseni ja keittiö oli laitettava taas kuosiin.

Laatikot ovat nyt järjestyksessä ja muutenkin on siistiä - ainakin hetken. Vaikka ostin eilen lisää kuivatarvikkeita, kaikki mahtuivat laatikoihin ja tilaakin jäi. Aika jännä... :)

Suorakulmaiset Gastromax-rasiat ovat varsin tyylikkäitä ja toimivia. Ne pinoutuvat päällekkäin ja neljä eri kokoa tuntuvat kaikki sopivilta. Meillä rasioihin meni riisit, pastat, siemenet ja murot. Mukana oli myös kaksi jääkaappirasiaa, joita voi käyttää myös eväsrasioina. Noihin laitoin nyt hapankorppuja ja näkkärien jämät, mutta myöhemmin taidan ottaa ne jääkaappikäyttöön mm. leikkeleille. Rasioiden ja kansien läpinäkyvyys auttaa näkemään sisällön heti ja erillisiä nimilappuja ei tarvita. Kätevää.

Viimeviikkoinen kirppariostos pääsi keittiöön pienemmän teak-senkin tilalle. Tätä senkkiä kyttäsin kirpparilla kevään ajan. Hinta oli alkuunsa parisen sataa, joka tuntui vähän turhan korkealta. Joka kerta kun kävin kirpparilla, hintaa oli vähän laskettu. Viime viikolla oltiin tultu jo alle satasen, joten rohkenin jättää senkistä itseäni miellyttävän tarjouksen. Kaupat syntyi :) Tarkoitus on viedä senkki yläkerran työhuoneeseen, jonka remontti on vielä vaiheessa, mutta tämä on niin kiva kyllä tässä keittiössäkin, että taidan jatkaa senkkimetsästystä vielä niin kauan, että vastaava löytyy myös yläkertaan. Senkkejä(kään) ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? :)

Yhteistyössä
 Orthex Group

***

Orthex 60 vuotta!
Pohjoismaiden johtava muovisten käyttötavaroiden valmistaja Orthex Group on tarjonnut oivalluksia kuluttajien arkeen jo 60 vuotta.

Osallistu Orthex 60v-kesäkisaan facebookissa (klik)!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Meidän kuiva-ainelaatikot näyttää kuule just tuolta, miltä teillä näytti ennen. Jostain syystä on ihan kamalan kallista laittaa esimerkiksi 100 euroa säilytyspurnukoihin, kun taas oli helppo tuhlata se sama raha vanhaan pöytään tai muuhun sellaiseen... no... näkyvään :)
  Teidän keittiö on ihana :D Meidän keittiö on ehkä puolet tuosta ja ihan yhtälailla kerää tasoille ja pöydille, kun on kulkureitin varrella. En tiedä, pysyisikö rojuttomana, jos siitä ei kulkisi jatkuvasti ja sinne ei olisi niin helppo laskea käsistä tavaroita :)

  VastaaPoista
 2. Noi Orthexin rasiat on kyllä käteviä. Meillä on toistaiseksi vasta pari, mutta haaveilen samanlaisesta järjestyksestä meidän kuiva-ainelaatikoissa. Muutenkin voisi ottaa keittiön siivouksen projektiksi joku sadepäivä.

  Kaunis on myös senkki. Mä oon kaipaillut vastaavaa meidän keittiöön Malm-lipaston tilalle.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis on teidän koko keittiö.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Koko keittiö on kyllä tosi kaunis. Meillä on tosi iso olkkari minkä takia vieraat ihmettelevät, että siellä ei ole ruokapöytää. Mutta kun on iso keittiö niin en näe tarvetta. Koen ison keittiön arjen luksuksena. Ja jos en saanut keittiötä siivottua, niin se kaikki ei näy olkkariin. Noi purkit mäkin hankin.

  VastaaPoista
 5. Oho! Onhan toki siistimmän näköistä. Laatikoiden sisältöihin puuttumatta teidän keittiö on kyllä todella viihtyisän näköinen :)

  VastaaPoista
 6. Minä oon teidän keittiön suuri fani <3
  Kuiva-aineet meillä on yhdessä korkeassa kaapissa, ja se on kokonaisuudessaan yksi tursuileva kaaos. Hyllyjä on siellä liian vähän, ja pussukat on päällekkäin parissakin rivissä. Voisi siis purkit olla kaapille pelastus :-)

  VastaaPoista
 7. Voi kun Orthex lähettäis mullekin rasioita, tarpeeseen tulisivat 😂

  Ja senkki näyttää hyvältä 👍🏻

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis on keittiönne. Kivoja säilytysratkaisuja.

  VastaaPoista
 9. Keittiönne on kaunis ja säilytysrasiat käteviä :)
  Kauniista senkistä tulee oma lapsuus mieleen. Onko tuo seinälle kohoava kasvi posliinikukka?

  VastaaPoista
 10. Kyllä tämä teidän keittiö on kaunis. Sinulla on hyvä sisustusmaku ja kiva oma tyyli.

  VastaaPoista
 11. Teillä on niin kaunis keittiö. Ja, tuollaiset purkit olisivat hyvät meillekin. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Meidän keittiössä on vallan sama meno :) Työtasolle kerääntyy päivän mittaan hyvin monipuolinen kokoelma "aarteita". Vaikka tasoa on monta metriä ,näkyy itse puuta hyvin vähän ! Ja laatikostot, sama kaaos! Säännöllisin väliajoin tyhjennän kaiken lattialle,samalla tehden kunnon inventaarion. Sen jälkeen päätän,että nyt pysyvät laatikot vimpan päälle järjestyksessä :) ...

  VastaaPoista