perjantaina, helmikuuta 12, 2016

Viikonlopun (shoppailu)vinkit

Tampereen ja Hämeenlinnan lähistöllä liikkuville pari vinkkiä. Lauantaina 13.2. klo 10-15 vietetään Parolan Rottingissa Ystävänpäivätapahtumaa. Luvassa hyviä tarjouksia, kevään sisustusuutuuksia Svaneforsilta, Madame Stoltzilta ja Hübschilta, kahvia ja 50 ensimmäiselle suklaasuukko. Jos en jo omistaisi Vintage Lumikenkätuoleja ja riippukeinua, tarttuisin kirkuen näihin tarjouksiin:

Klassikko riippukeinu (värit: luonnonvärinen, antiikinruskea, musta ja valkoinen) hintaan 170 € (norm. 209 €) ja kaksi matalaa Lumikenkätuolia luonnonvärisenä yhteishintaan 250 € (norm. 175 € / kpl).

Ystävänpäivätapahtuma ja kaikki tarjoukset löytyvät Facebookista (klik).
Sunnuntaina ajattelin suunnistaa Tampereen Lielahteen. Nyt kun ei tarvitse enää kanniskella ylimääräistä masuasukkia mukanaan, alkaa vaatteetkin yllättäin kiinnostaa ja miten ihmeessä sitä taas tuntuukin, että kaapista ei löydy mitään kivaa päällepantavaa... No, asian korjaa tietenkin ihana Olga. Ystävänpäivää vietetään Olgan Puotissa ti 9.2 - la 13.2.16. Koko kauppa -20% ovh:sta ja sunnuntaina 14.2. klo 11-15 on VIP-päivä! Luvassa yllätyksiä, arvontaa ja tarjoilua. Sen enempiä en päivästä tiedä, mutta toivotaan, että hyviä alennuksia on sunnuntainakin tarjolla ja mukaan tarttuu jotain kivaa vaatetta.

Olgan Puoti, Possijärventie 1, Tampere

SHARE:

4 kommenttia

  1. En ole vielä koskaan tuonne Parolan Rottinkiin päässyt, enkä taida näille tarjouksille ehtiä nytkään :( Mutta onhan niitä päiviä.

    VastaaPoista
  2. Olen ihastunut tuohon rottinkiin, mieheni vaan ei lämpene. Kait tulee mieleen lapsuudenkoti, 80-luvun rottinki jutut. Mutta, aika näyttä, jospa minäkin saisin tuollaisen rottinkituolin. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kaunista on ja kivan tuntuinen kauppa. - Blogissani on arvonta, jossa palkintoina on kolme mielenkiintoista puutarhakirjaa. Vielä muutama päivä aikaa osallistua. Käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista