perjantaina, helmikuuta 05, 2016

Kiitti!

Heipä hei! Täällä kaikki oikein hyvin, mutta sekasorto torpassa on ollut viime aikoina semmoinen, ettei ole juuri inspiroinut kuvata, eikä aikaa blogitouhuunkaan ole oikein ollut. Sen verran sain raivattua olohuonetta, että nappasin kuvat vielä toistaiseksi vallitsevasta järjestyksestä. Voi olla (--> toivon), että ensi viikonlopun jälkeen järjestys muuttuu. Haluaisin heivata kulmasohvan kokonaan toiseen huoneeseen, mutta nähtäväksi jää saako ajatus kannatusta muilta perheenjäseniltä. En usko... ;)

 
Hurjan paljon kiitoksia kaikille onnitteluista (ja fammolle kukista :))! Toivotaan että blogikin tästä taas piristyy jahka arki lähtee kunnolla rullailemaan.

Kivaa viikonloppua!
Kuvittelenko vaan täältä sisätiloista, mutta ihan kuin ilmassa olisi jo aavistus kevättä? :)

SHARE:

6 kommenttia

 1. Onnittelut perheenlisäyksestä täältäkin. Siistiltä näyttää mun silmään. Vai riivitkö kaikki irtoromut selkäsi taakse kuvauksen ajaksi? Ihanat kaktukset! :D Tsemppiä vauva-arkeen.

  VastaaPoista
 2. Tuo teidän sohvapöyt'ä voisi kyllä hyvin löytää paikkansa meillä..:)

  VastaaPoista
 3. Myös minulta lämpimät onnittelut. Kauniilta näyttää. - Blogissani on arvonta, jossa palkintoina on kolme mielenkiintoista puutarhakirjaa. Käyhän kurkkaamassa! Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Take your time. Kyllä me täällä pysytään!

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut täältä myös <3. Ihanalta teillä näyttää ja kuvissa mukana kevätaurinko <3

  VastaaPoista