perjantaina, tammikuuta 09, 2015

Nyt on kellolla kokoa

Olohuone sai hieman uutta ilmettä tänään, kun testailin seinälle hervotonta kelloa. Isokokoinen kello on ollut haaveissani pitkään, mutta sopivan löytäminen on ollut vaikeaa. Olisikohan tämä se oikea? Kokoa ainakin piisaa - halkaisija 70 senttiä. Ajatuksena olisi laittaa kello uuden keittiön seinälle, mutta ennen kuin keittiötä pääsee sisustelemaan, voi kelloa toki kokeilla vähän muuallekin :)

Sain kellon blogiyhteistyön merkeissä Uuttakotiin.fi -nettikaupasta, jossa on kaikenlaista kivaa kodin pienesineistä isoihin huonekaluihin. Huonekalut ovat yksi nettikaupan tärkeimmistä osa-alueista ja valikoimaa onkin valtavasti. Etsitpä sitten sohvaa, uutta vitriiniä, ruokapöytää tai vaikka uutta sänkyä, etsimäsi tuote voi löytyä täältä!

Vasta pääsin eroon hyasinteista (tai melkein ainakin - pari viimeistä raaskua sinnittelee vielä ruokahuoneen pöydällä), kun jo kevätkukat valtasivat olkkarin. Poikkesin nimittäin Ikeassa eilen ja se jos mikä on aikaisen linnun kauppa. Hyasintteja lokakuussa, narsisseja loppiaisen jälkeen... ;D Ei siinä mitään, sopii mulle (=en voi vastustaa). Jotenkin ihanan raikasta, kun kuusikin kannettiin eilen pois. Meidän kuusi oli sitä perinteistä mallia, joka pudotti joka-ainoan neulasensa lattialle ja nyt sitten niitä neulasia pompsahtelee seuraavat kaksi vuotta mitä ihmeellisimmistä paikoista. Jei...

Olsu-kissan vuokrasopimus meillä päättyy huomenna, kun se palautetaan takaisin mummilaan. Nyyh. Toivotaan, että Olsu tekee comebackin pian. Oli se vaan niin symppis ja leppoisa kaveri ja asemapäällikönkin sytämmen sulatti. Siinä ei ole kuulemma yksikään nelijalkainen kissa aiemmin onnistunut... 

Oikein hyvää viikonloppua kaikille teille <3
SHARE:

35 kommenttia

  1. Heips!Olen innoissani tässä lueskellut melkein koko blogisi ja olen aivan sanaton miten kaunis koti teillä on.Tykästyin ja jäin.Mukavaa viikonloppua sinne :) Tervetuloa myös kurkkimaan meille Villa Sievähelmeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, kiitoksia kovasti kivoista sanoista! Olen otettu :)
      Täytyypä tulla kurkkimaan :)

      Poista
  2. Hieno kello. Siitä tulee mieleen jotenkin sellainen meidänkin pihalta löytyvä aurinkokello. Ihana on myös kisu. Ehkä teidän täytyy hankkia oma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Joskus bongasin olisiko ollut Honkkarin kuvastosta samantyylisen, jota myytiin terassikellona. Kyllähän tuosta tulee semmoinen aurinkokello vähän mieleen :)
      En tiedä kisusta... Olsu on niin ihana, hyväluontoinen ja huoleton kisu, että tällä hetkellä fiilis kissan suhteen on "Olsu tai ei mitään" :)

      Poista
  3. En käsitä noita jättikelloja, paitsi jos jollain perheessä on huono näkö. Sisustuselementteinä ne eivät vaan toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, huononäköisille oikein oiva kello. Mun mielestä jättikello tai joku kelloseinä on sisustuselementtinä oikeinkin toimiva.

      Poista
  4. Nuo teidän nojatuolit on sitten symppikset! Narsissit on kyllä yllätys tähän aikaan vuodesta! Huh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojatuolit ovat kyllä hyvä löytö kirppikseltä :) Jep, narsisseja... :D

      Poista
  5. Kaunis, inspiroiva, sopivan rento sisustus teillä. Kello sopii mielestäni kuin "nakutettu" myös tuohon paikkaan! Ja ihana kissakin vielä! T. Marla

    VastaaPoista
  6. Sopii erityisen hyvin tuohon lautaseinälle nojatuolien kaveriksi;o) Tapetti on superihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, mutta ehkä kello päätyy sinne keittiöön kuitenkin - laatta- tai lautaseinälle :) Haaveilen tosin, että mahduttaisin keittiöön saman sarjan sohvan kuin nuo nojatuolit. Se sopisi niin kivasti keittiön väriteemaan, mutta kattoos nyt miten mahtuu... :)
      Kiitoksia!!

      Poista
  7. Voi tuo teidän olohuone on niin <3 ! Mielestäni kello sopii teille mainiosti. :)

    VastaaPoista
  8. Ompas tosi kaunis koti. Tosi nätti kokonaisuus. En ole kovin aktiivisesti käynyt, enkä varmaan nähnyt sisustusta näin kokonaisuutena. Ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti. Mukava kun poikkesit kurkkimassa :)

      Poista
  9. Hieno juuri tuossa, vaikka uskon kyllä että mihin se teillä päätyykin on tulos yhtä onnistunut! Ihana kisuli, kyllä ne vaan vie sydämen. Taitaa olla teillä kohta lemmikin hankinta edessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Voih, Olsu-kisuli vei kyllä meidän sydämen...

      Poista
  10. Ihana kello ja kiinnostava kauppa. :) Hauska on ollut Maun vierailua teillä seurata. :)
    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Kyllähän siitä mausta oli aika paljon iloa. Mistähän saisi samanlaisen katin :)

      Poista
  11. Kyllä sinulla on kaunis koti.

    VastaaPoista
  12. Mahtava William Morris-tapetti, näyttää tosi hyvältä yhdistettynä tuohon muuhun sisustukseen! Sulla on persoonallinen ja varma ote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kävin kurkkimassa blogiasi ja mahtavia tapetteja näkyi sielläkin. Hienon näköistä!

      Poista
  13. Oi miten hieno! (Samalla myönnän kuolaavani noiden tikkaitten perään. Ihanat!) :)

    VastaaPoista
  14. Ooo, teillä on ollut kissa "vuokralla", jeei! Komee. Ja nuo isot kellot on ihania, itse ostin just jättikokoisen puukellon ja nyt ihmettelen mihin sen laitan,. hm. Mut just tuollaista taustatontakin kelloa olen etsinyt eikä vielä ole tullut vastaan. Tuollaisen juuri haluaisin, tuo on nätti ku karamelli!
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo ja nyt jo on ikävä... Tyhjä fiilis, kun kukaan ei makoile työtuolin päätuella tai hiirimatolla :D
      No nyt tiedät, mistä noita kelloja saa. Jättikokoinen puukellokin kuulostaa hyvältä :)

      Poista
  15. Teillä on kyllä mielettömän kiva koti! tää blogi on ollut yksi mun lemppareista jo kauan ja inspiksen saaneena laitoin oman blogin pystyyn! Tervetuloa vierailulle www.ahopellossa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Tosi mukava kuulla tämmöistä palautetta. Ei muuta kuin tsemppiä ja menestystä blogin pitämiseen. Kävin kurkkimassa ja kivaltahan siellä näytti :)

      Poista
  16. Kaunista. Ihana kissa. Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista