perjantaina, tammikuuta 09, 2015

Kutrit kuosissa

Tiedotusluontoinen asia: kävin tänään kampaajalla :D

Meikäläisellähän on aina ollut varsin mukava tilanne, kun äitini on kampaaja ja hiuskuontaloa koskevat asiat ovat hoituneet vähän kuin luonnostaan. (Kiitti vaan kestämisestä, äippä :)) Sittemmin, kun muutin kauas kotikaupungistani ja näimme äidin kanssa harvemmin, en viitsinyt aina vaivata äippää hiusasioilla ja hoitelin hiusten värjäykset itse. Niinä monina vuosina, kun hiukseni olivat tummanruskeat/mustat, värjääminen olikin ihan piece of cake. Sitten kun päätin alkaa blondiksi, alkoivat haasteet. Itse tehdyt kotiblondaukset eivät todellakaan menneet putkeen (ikinä!) ja epäonnistuneen vaalennuksen jälkeen oli marssittava seuraavana aamuna häntä koipien välissä kampaamoon apuja ruinaamaan. Blondivuosieni aikana olen oppinut sen, että minun ei yksinkertaisesti kannata tarttua kaupan vaalennusaineeseen. Tai mihinkään muuhunkaan vaalennusaineeseen. Piste.

Blondivuosieni aikana ajauduin siis kampaamoiden asiakkaaksi ja jossain vaiheessa päädyin tamperelaiseen parturi-kampaamo Rastaan. Kampaamon valintaan vaikutti simppelisti sijainti (Kehräsaari, jossa oli silloisen työpaikkani silloinen toimisto) ja ”trendi”kampaamoja edullisempi hinta. Rastaan palaan aina vain uudelleen ja nyt olenkin tainnut saada paikan omistajasta, Annasta, luottokampaajani. Makumme hiusten ja monen muun asian kanssa kun menevät niin mukavasti yksiin, teemme varmaankin jatkossa niin, että Anna hoitaa hiukseni ja minä jeesaan kampaamon mainonnallisissa asioissa :)

Ehkä haluaisitte nähdä kuvan uusista hiuksistani - ehkä ette.  Valokuvauspuuhaan en nyt kuitenkaan sohvan pohjalta keskellä yötä jaksa ryhtyä. Ehkäpä tässä joku päivä, jos innostun, saatan kuvia ottaa, mutta älkää nyt innostuko. En lupaa kuitenkaan.. :) Hiukseni näyttävät oikein kivoilta (uudet raidat ja niiden päällä hyvä sävy + uusi leikkaus) ja tuntuvat täydellisiltä, sillä ne saivat osakseen aimoannoksen hoitavia makadamia- ja argan-öljyjä. Macadamia Natural Oil -tuotteet saapuivat Rastaan eilen, ihan ekana Tampereella. Tuotteiden luvataan antavan uutta terveyttä, kiiltoa, kimmoisuutta ja helppohoitoisuutta jokaiselle hiustyypille ja sarjasta löytyy tällä hetkellä 11 tuotetta. Koekaniinina voin kertoa, että erittäin jees.

Rastan blogissa on muuten meneillään arvonta, jossa voi voittaa noita Macademia-tuotteita. Käyhän osallistumassa, jos vaikka kävisi tuuri ja pääsisit kokemaan Macademia-öljyjen hoitavan vaikutuksen.

Tampereella ja lähitienoolla asuvat, hop hop ja kipin kapin Rastaan. Suosittelen eeeerittäääääin lämpimästi! :)

Postaus tehty yhteistyössä Parturi-kampaamo Rastan kanssa.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti