torstaina, joulukuuta 18, 2014

Olgan puodissa

"Kun joku joskus kolahtaa, niin se sitten kolahtaa oikein huolella." Näin tapahtui allekirjoittaneelle (ja hänen seuralaiselleen) eilen Tampereen Lielahdessa. Ihana bloginaistemme poppoo ”Team Sinipaidat” tapasi lauantaina ja päivän ehdoton kohokohta postauksista ja viesteistä päätellen oli Olgan Puoti. Itse kun tyrin aikatauluni, meni lauantain homma meikäläiseltä tällä kertaa pipariksi. Onneksi tilanne Olgan Puodin osalta kuitenkin korjaantui, kun Pepi ehdotti pientä visiittiä kauppaan. Minulla oli siihen erittäin pätevä syykin (tulevat veljenpojan ristiäiset, joihin vaatetta tarvitsin), joten ei muuta kuin auto kohti Lielahtea.





Pepin postauksista etukäteen jo ihastelinkin Masai-mekkoja, mutta enpä olisi uskonut, miten monta kivaa kolttua Olgan puodista minulle löytyisikään. Nyt on varaa valita, minkä mekon tuleviin ristiäisiin laitan. Olgan Puoti olikin kaikille muille bloginaisillemme, paitsi Tainalle, ihan uusi tuttavuus. Taina on ostanut vaatteensa (kuulemma maksamakkaran väriset semmoiset) Olgalta jo vuosia ja niin taitaa tehdä Tainan äiti ja siskokin. En ihmettele. Olgan Puodissa ostaminen on tehty asiakkaille niin helpoksi kuin mahdollista. Valloittava Olga auttaa asiakasta löytämään sopivat vaatteet ja luxuskokoisissa sovituskopeissa ei tarvitse hikoilla. Pientä naposteltavaa ja virvokkeita taitaa olla aina tarjolla. Ihan vaan siltä varalta, jos ostosten tiimellyksessä alkaa hiukomaan :) Meilläkin meni Olgan seurassa vaatteita sovitellessa parisen tuntia ihan huomaamatta. Ja tosiaan, yhtä mekkoa lähdin ostamaan, mutta pois lähdin viiden kanssa - tai kuuden, jos alushamekin lasketaan… heh.

Olgan Puoti löytyy Tampereen Lielahdesta (Possijärvenkatu 1). Tällä hetkellä koko kaupan valikoima on -30%. Lisäksi löytyy monta -50% -rekkiä, joista itsekin löysin pari mekkoa ja joulun jälkeen tietysti on alea tarjolla isomman kaavan mukaan. Merkeistä en tajunnut kysellä sen tarkemmin, koska en oikein niistä perusta, mutta itselleni tosiaan kolahti erityisesti tuo Masai. Joo-o, kyllä Olgan Puodista taisi tulle meikäläisenkin kauppa. Ja tuon tänne äitinikin :) Olga muuten järjestää asiakasiltoja erilaisille ryhmille ja paljon muita mukavia tapahtumia. Käykääpä tykkäämässä Facebookissa niin tiedätte tulevista tapahtumista.



 Tyytyväinen asiakas Pepi ja iloinen kauppias Olga :D

Että tämmöinen muotipostaus tällä erää... Älkää peljätkö, omia kuvia ei ole tulossa ihan äkkiä lisää, on tämä kuvien ottaminen ja niiden katseleminen sen verran jäätävää. Ja noi meitsin pohkeet… ”Ne ei ole mahdolliset”. Näin joku tuntematon nainen niitä kadulla kerran kävellessäni kommentoi. Työkaveri kuuli. Sukuvika - meinaan ne pohkeet :) Rajasin pahimmat versiot kuvista pois. Kaikki mekot ovat kuitenkin saman mittaisia (muut Masai-merkkiä, musta Cream) ja tämmöiselle 160-senttiselle tantalle juurikin passeli hieman polven yläpuolelle jäävä pituus. Ja ai että mä tykkään tuosta armollisesta empire-vyötäröstä. Noissa mekoissa joulunakin voi huoletta syödä - vaikka useamman kerran. Olgan puodista muuten löytyy kokoja jopa kokoon 56 asti, joten ei tässä mitään hätää! =D
SHARE:

18 kommenttia

  1. Nyt en kestä! Noihan on kaikki ihan minun tyyliäni. Voisin ottaa noista ihan mitä vaan ja jos en asuisi näin kaukana, niin heti menisin kyseiseen kauppaan. Harmi kun ei miehenikään enää työskentele Tampereella. Keväämmällä ollaan kyllä menossa Katsomaan Evitaa Tampereelle, joten ehkä silloin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Siinäpä se ongelma olikin, kun kivoja mekkoja/tunikoita oli vaikka kuinka paljon. Niitä ei voinut olla ostamatta. Nyt on vaatehuolet hetkeksi heitetty :) Ehdottomasti sinun täytyy tehdä Evita-reissulla retki Olgalle! Kyllä!

      Poista
  2. Sun pohkeet näyttää kuule aivan sopusuhtaisilta muiden silmään. Ja aina on noitakin kaduntallaajia, jotka löytää jokaisesta jonkin arvosteltavan ja siunailtavan kohdan, pyyhi mielestäs moinen laini ihan huoletta, en huomannu asiaa ollenkaan ja piti oikein palata katsomaan, että mistä se puhuu. Sitä paitsi, luonteella korjataan pikkuviat! Ja mekot on tosi ihania, puodin tarjontahan täytyy tosiaan tutkia kun melko hoodeilla asutaan, kiitos hyvästä vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheee, toi oli hyvä! Onneks mun luonteella ei sitten olekaan mitään hätää.. :D))
      Joo, mut se kommentti kadulta oli semmoinen mistä tuli meille hauska läppä. Tiedän "tilanteeni" ja olen sinut sen kanssa. Tällä hetkellä mm. lempisaapikkaiden kanssa tekee vähän ahdasta... ;D
      Mene ihmeessä käymään Olgalla! Mekot siellä ovat ihan parhaita!

      Poista
  3. Ihan loistavaa manekeerausta - minäkin palasin katsomaan, että mitäs "vikaa" niissä teitin pohkeissa muka on :D
    Nou hätä!! Ja niinhän se menee, että kaikissa meissä vikamme, mutta hyvähän se on kun ei niitä vikoja kukaan huomaa. Vai miten se menee? Menee miten menee, niin pääasia, että hyvin menee.... Ja että askeleen menee Olgalle jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, myöhäinen kommenttivastailija täällä hei :) Pohkeet ovat oikein komiat ja pyöriät... Turha haaveilla mistään tiukemman varren saapikkaista, mutta samapa tuo... Hyvin menee! Ja askeleet ilman muuta Olgalle :)

      Poista
  4. Ihanat mekkoloiset kotiutit ,ihan samoja mallailin itellenikin. Sä et ole vielä tutustunut tarkemmin pohkeisiin siis aitoihin hokipohkeisiin jos nuo ovat sun mielestä isot..... Hyvältä näyttää.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, kyllä noillakin pohkeilla johonkin liigaan varmaan pääsis... ;D
      Kiitti <3

      Poista
  5. Upeita mekkoja! Nuista on vaikea valita parasta!

    VastaaPoista
  6. No on kyllä tarttunu kaikkien miljoonien mekkojen joukosta matkaan just niin sun näköiset kuin olla voi <3. Tykkään erityisesti tosta, jossa on valkoisia pilkkuja ja sit tosta toisesta mustavalkoisesta (jonka kuvasta on mallin pää rajattu pois :D).

    Ja juu. Jouluna väljä joustovyötärö on todellakin ainut oikea vaihtoehto :). Mekossa siis... Se alkuperäinen kun on tässä jo ihan muuten vaan venynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitti! Pilkullinen on kyllä malliltaan tosi kiva. Taitaa olla ykkösvaihtoehto tällä hetkellä, mutta katsotaan miten käy.
      Auts, mun joustovyötärö on venynyt joulun aikana varmaan parin empiren verran lisää... huh :/

      Poista
  7. Voi jos tuollaisen putiikin lähellä asuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltäkin on onneksi Olgalle hieman matkaa. Ei tule kuitenkaan ihan jokapäiväisiä houkutuksia mennä törsäilemään ;D

      Poista
  8. Siis tuonnehan on ihan pakko mennä, olen ennenkin kuullut hyvää siitä, mutta tämä postaus vahvisti käynnin tarvetta!

    VastaaPoista
  9. Ihana malli! <3 Ja ne pari muuta kanssa. ei niin mitään vikaa. :) Team sinipaidat suuntaa tänne jatkossakin. :)
    Ihania joulu-oloja sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Jouluolo on tällä hetkellä varsin täyteläinen... liikaa ruokaa.

      Poista