maanantaina, joulukuuta 08, 2014

Jouluostoksilla - tai jotain sinne päin

Meikä ja jouluostokset = erittäin huono yhdistelmä! En ole koskaan tykännyt haahuilla kuumissa ja ruuhkaisissa kaupoissa tai ostoskeskuksissa miettien, mitä joku mahdollisesti voisi haluta joululahjaksi. Ei ole mun juttu. Onneksi meillä on lähisukulaisten kanssa ”aina” ollut periaatteena ettei osteta kenellekään mitään. Tämä lupaus tosin rikkoontuu joka kerta eli kaikesta huolimatta lahjoja ostetaan... ;)Helpotusta jouluostosahdistukseeni ovat monena vuotena tuoneet erilaiset nettikaupat. Tämmöisenä maalaisena, tarjoushaukkana ja koti-ihmisenä ostan tuotteita paljon netistä sen helppouden takia. Viime talvena tein ostoksia ensimmäisen kerran ostohyvitys.fi -palvelun kautta ja nyt kun minulta kysyttiin uudelleen halukkuuttani lähteä yhteistyöhön, ei näin joulun alla tarvinnut miettiä. Kokemukset olivat ensimmäisestä kerrasta tosi hyvät ja muutaman kerran olenkin tämän vuoden aikana käynyt tekemässä hankintoja palvelun kautta.

Erilaisia verkkokauppoja on palvelussa ihan lukematon määrä - yli 500! Mukana myös paljon itseäni kiinnostavia kauppoja kuten Ellos, Musta Pörssi, Asos, Finnish Design Shop, Room21, Apple, Scandinavian Design Center jne. Palveluun liittyminen on ilmaista. Kun kirjaudut Ostohyvitykseen ja teet ostoksia palveluun liittyneistä verkkokaupoista, kerrytät samalla rahaa Ostohyvitys-tilillesi. Bonukset tilitetään omalle pankkitilillesi, kun niitä on kertynyt 15 euroa.

Jos et ole aiemmin kokeillut Ostohyvitys.fi -palvelua, nyt on korkea aika tehdä se ja hoitaa samalla joululahja-asiat kuntoon. Kun klikkaat itsesi tämän linkin kautta ostoksille, Ostohyvitys tarjoaa uudelle ostoksia tehneelle käyttäjälle 10 € S-ryhmän lahjakortin. Tämän lisäksi joulukuussa korotettua bonusta maksavat mm. nämä verkkokaupat: Boozt: 10 % (norm. 8 %), Bubbleroom: 6,50 % (norm. 4 %), Fashionstore: 9 % (norm. 7 %), Nelly: 6 % (norm. 4 %), Zalando: 5 % (norm. 4 %), Ellos: 7,50 % (norm. 4 %).

Itse mietin pitkään, mitä kivaa hommaisin joululahjaksi jollekin ja niinhän siinä kävi, että se joku olinkin minä ;D Ostaa täräytin röyhkeästi itse itselleni joululahjaksi pitkään haaveilemani yleiskoneen.

Electrolux on uudistanut Assistent-mallinsa ja ulkonäkö ja ominaisuudet olivat niin houkuttelevat, että semmoinen lähti ostoskoriin. Pian meikäläisen uudessa köökissä (tai ensi alkuun vielä vanhassa) vaivataan pullataikinaa niin maan perhanasti :) Voitte arvuutella kumman värisellä koneella, mustalla vaiko valkoisella?

Ostoksistani kerrytin mukavasti bonusta, josta ilmoitettiin heti kohta ostokset tehtyäni sähköpostitse. Mustasta Pörssistä sattui vielä saamaan alennusta kodinkoneista ja ilmaisen toimituksen kotiovelle, joten tässä vaiheessa ei voi olla kuin tyytyväinen ostosten tekoon!

Käykäähän kurkkimassa: www.ostohyvitys.fi

Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Vaude niin ne unelmat vaan tuppaa toteutumaan ( ainakin muilla paitsi minulla) toivossa on kuitenkin hyvää elää.
  Hyvä hankinta noin taitavalle kotikokille ja leipurille.
  T.Äippä

  VastaaPoista
 2. Ei huono joululahja ollenkaan :D
  Ja kun itse hommaa, niin taitaa saada mieleisiä.

  Mä taidan lähteä katsomaan josko löytyis läjä edullisia crocseja poistomyynnistä!

  VastaaPoista
 3. Ostohyvitys on kyllä hyvä :) Itseäkään kun ei paljoa nappaa hurjaan ihmispaljouteen lähteä suunnistamaan :D

  VastaaPoista
 4. Mahtava joululahja! Kyllä yleiskone on semmoinen vehje, että kun kunnollisen hankkii niin ihmettelee että miten on tullut toimeen ilman...Mun vanhani (25v) kyllä toimi mutta ostin uuden kodin kunniaksi uuden ja oli kyllä aika ylläri kun munat vispaantuivatkin hetkessä. Luulin että niissä munissa oli vikaa kun niin äkkiä olivat valkoista vaahtoa.

  VastaaPoista
 5. No nyt on pähee peli! Passaa pistää pullaa uuniin :)

  VastaaPoista