perjantaina, joulukuuta 12, 2014

Mustavalkoista

Tällä viikolla kuvasin asiakkaalleni tulevia uutuuskankaita ja nämä mustavalkoiset ihanuudet valloittivat kyllä sydämeni. Jaan kuvat teidänkin iloksenne.


Kankaita on lähiaikoina saatavilla kangaskaupoista ympäri maan sekä Tekstiilipalvelusta Toijalasta. Tekstiilipalvelu on tukkuliike, jossa on aivan käsittämätön määrä mitä erilaisempia kankaita. Sieltä voi siis ostaa y-tunnuksella tukkuehdoin (määrät hieman suurempia). Ne, joilla y-tunnusta ei ole ja kankaat kiinnostavat, tiedustelkaapas niitä tosiaan parin viikon päästä lähimmästä kangaskaupastanne. Jos ei löydy hyllystä, pyytäkää tilaamaan ;)

Nyt täytyy suoriutua. Kiva viikonloppu Helsingin suunnalla tiedossa.
Mukavaa viikonloppua kaikille!
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihanaa, että graafiset kuosit pitävät edelleen pintansa. Aivan upeita kankaita. Ja kuvia!!! Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kankaita ja sitäkin kauniimpia kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Oivaltavasti olet tuonut kuviin mustavalkoisen rinnalle erilaisia värejä ja sävyjä! Kuvista käy hyvin ilmi, miten mustavalkoinen istuu ja "freesaa ilmettä" monenlaisessa tyylissä. Raikkaita ovat kyllä kankaatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista, Enne! Minä kyllä niin pidän näistä mustavalkoisista jutuista...

   Poista
 4. Upeita kankaita ja kuvia! Varsinkin kukonaskelkuvio viehättää.:) Hyvää viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 5. Upeita kankaita ja aivan mahtavia kuvia!
  Harmi että oot siellä Helsingin suunnalla, mutta kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   No niinpä! Ihan tyhmä juttu, kun ei nähty nyt, mutta pian sitten uudelleen. Jookosta <3

   Poista
 6. Kelasin kuvat moneen kertaan eestaas ja kyllä se vaan niin on, että lämmin puu ja graafinen mustavalkoinen on vaan niin supertoimiva yhdistelmä. Mutta ilman taidokasta kuvaajaa tai kauniita kankaita ei sekään näyttäis miltään :)

  Oisin toivonut, että viikonlopusta olis tullut se mikä alunperin piti ja oltais oltu siellä missä syyskuussa suunniteltiin olevamme, mutta meni nyt omalta kohdaltani sattuneesta syystä mönkään. Mukavia vapaapäiviä sinne Helsinkiin kumminkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on! Noh noh, taidokkasta en niin tiedä.
   Voih, niin olisin minäkin. Toivottavasti näemme pian <3

   Poista