perjantaina, elokuuta 29, 2014

Sisustussuunnittelijan kotona

Pääsin työni merkeissä vierailemaan ihastuttavan sisustussuunnittelijan Liisan kotona. Voi pojat, mikä koti olikin! Mahtava kokonaisuus ja harmonia, tavarat niin kauniisti ja harkitusti paikoillaan pienimpiä yksityiskohtia myöten. Upea mustan ja valkoisen liitto höystettynä tiikillä ja harmaan sävyillä. Lastenhuoneen mahtava värimaailma... ja ja ja... olen mykistynyt :)

Jos itselläni olisi edes vähän modernimmat puitteet eikä näitä ihania "sukurasitteita" (kaappikelloja, piironkeja sun muita antiikkiesineitä) riesana ilona niin kyllä - tahtoisin! Mää sydän tää tyyli! :)

Nyt menee hieman markkinoinnin puolelle, mutta menköön :) Jos koet olevasi sisustussuunnittelijan tarpeessa, otahan Liisaan yhteyttä. Liisan nettisivut löydät osoitteesta: www.liisak.fi ja Facebook-sivuilta löytyy myös yhteystiedot ja kaikenlaista muuta sisustamiseen liittyvää. 
SHARE:

16 kommenttia

 1. Onpas upean näköistä ja kuvat on todella taidokkaasti nappailtu! Keltainen ei mun lemppariväri oo koskaan ollut, mut hyvältähän se tuolla näyttää! Sukurasitteita saisi kyllä meillekin sadella, mut just äitini kertoi, että aikoinaan ne vanhat kalusteet olivat meillä ennenvanhaan ihan roskiskamaa ja hakattiin polttopuiksi... Mä romahdin. Ei jutella siitä sen enempiä:/

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti ei minun makuuni, mutta siisti kokonaisuus sinänsä.

  VastaaPoista
 3. Tuo ensimmäinen kuva, VAU! Muutenkin tosi kaunis koti :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Eikä, vähänkö täydellinen koti!

  VastaaPoista
 5. Miten harmoninen kokonaisuus! Tyylillisesti liian selkeä ja sliikki omaan makuuni, mutta selkeys kuvissa viehättää. Kaikki on jotenkin just sopivalla tavalla suhteessa toisiinsa olematta kuitenkaan ennalta-arvattavaa tai tylsää. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana piristävä lastenhuoneen keltainen seinä <3
  Mukavaa lauantaita.
  t.Sanna

  VastaaPoista
 7. Ihana koti ja upeita julisteita!

  VastaaPoista
 8. Mukavan vahvalla otteella tehty koti! Eiks olekin kiva päästä erilaisiin koteihin tsiikaamaan, kiitos että jaoit sen meillekin!

  VastaaPoista
 9. Minun mieleeni liian steriilin ja kylmän oloinen koti. Liputan täysin Voikukkapellon tyyliä!! Löysin blogillesi vasta muutama viikko sitten ja ahmin juttuja ja kuvia toisensa perään. Kodikasta, lämmintä, tyylikästä vanhaa arvostaen uusilla jutuilla maustaen. Jee.

  VastaaPoista
 10. Ei pahimmasta päästä moderneja koteja, mutta hiukan persoonallisuutta olisi kiva näkyä. Noita julistetauluja on monella, itse pidän enemmän siitä, että seinälle laitetaan jotakin henkilökohtaisempaa.
  Ekan kuvan tulit ovat huiput! Kun vielä lisäisi hiukan väriä tekstiileillä. Lastenhuone on mielenkiintoisin, tunnelmaa on siellä pehmennetty maalatulla, vanhalla kaapilla ja muilla kivoilla yksityiskohdilla. Mutta sopiiko tuo vahvan keltainen seinä lattiaan....) makuasioita;)

  VastaaPoista
 11. Näyttävä ja tyylikäs sisustus, mutta jättää silti jotenkin kylmäksi. Ei ollenkaan kodikas ja asutun näköinen. Lastenhuoneessa palikatkin on mittailtu harkitusti paikoilleen. Itse pidän paaljoon enemmän voikukkapellon tyylistä, juurikin ne "sukurasitteet" ja vanhat ovet, seinät, lattiat, värivalinnat jne. Ihan parasta. Ei tarttis kahta kertaa miettiä kumman valitsisin kodikseni! :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä Liisa! Voi kun osaisikin sisustaa omankin kodin niin, että kaikelle ympäriinsä lojuvalle tavaralle olisi omat paikkansa. Jos sitten edes siivouspäivänä näyttäisi näin selkeälle ja siistille. :)

  VastaaPoista