perjantaina, elokuuta 15, 2014

Sinne män

No nynne vei ne mun kaurapellot!! Hö. Oli se kuitenkin aika kiva farmari, kun otti meidänkin pojan puimurin kyytiin. Kiire vaan tuli äkkiä pois. Puimurit on ihan jees kauempaa katsottuna ;)

Kun viljat oli puitu, oli aika siirtyä marjapuskille. Marjoja ei tullut tänä vuonna kuin tähän hieman kitukasvuiseen vaaleanpunaiseen herukkaan. Hyvä, että jollekin kelpaa, kun ei tästä määrästä paljon leivonnaisia tai mehuja taiota.

Ja tässä ollaan jo äiteen tomaattiviljelyksiä verottamassa. Edelleen; olen iloinen, että kelpaa :) Huomatkaa yksi omppu, jei!

Maukasta & mukavaa viikonloppua!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Nooo, eipä se niin häävi ole... Vähän enemmän tarvittaisiin aikaa ja viitseliäisyyttä niin kyllä siitä ihanan saisi :)

   Poista
 2. Sulla on isompi omppusato kuin mulla ;D
  Hurmurihan on ihan kunnon maalaispoika!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, mun toisessa puussa on ehkä jopa kolme syömäkelpoista omenaa. Sato on huikea :)
   Hurmurista tulee niin maalaispoika. Jotenkin ihan hassua, kun itse tuntee itsensä aina niin epämaalaiseksi täällä oikeiden maalaisihmisten keskellä. Kun ei ole omia peltoja, ei karjaa, ei mehtää, ei ees kanoja.. :)

   Poista
 3. Ihan parasta että herra oppii vetelemään suoraan puskasta poskeen! NAM! Ja mitä sä siellä ulvot ettei oo satoa?!?!?! Näkyy tomaatteja taustalla pilvin pimein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam nam, sanoo herra juurikin, kun vetelee puskasta poskeensa :)
   Enhän mä mitään oo ulvonut, etteikö satoa tulis. Päinvastoin. Tomskua tulee huolimatta laiminlyönneistäni ja Innon katoamistempusta ;D Vaikkei nyt ehkä ihan teidän mittakaavassa kuitenkaan...

   Poista
 4. Mun omppusato jäi tänä vuonna pienemmäksi. Pari vuotta sitten istutettu puu teki viime vuonna viisi. Nyt ei yhtään. Ensi vuotta odotellessa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna istutetuista puista saadaan yhteensä noin viisi omenaa. Sato se on pienikin sato! ;D

   Poista
 5. Ihanaa sadonkorjun aikaa!
  Nauttikaa elämästä!

  VastaaPoista
 6. Hihih, kyllä on pieni marjapensas mutta sinnikkäästi marjaa valmistanut :)

  VastaaPoista