maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Tilanne

Tilanne on se, että aikaa blogihommiin on harmittavan vähän. Ei tahdo ehtiä kiertelemään, saatika kommentoimaan muiden blogeja tai päivittämään omaansa. Asemapäällikkö tekee pitkää päivää työpäivän jälkeen remonttihommissa. Minä viihdytän poikaa ne pari hassua tuntia, kun ollaan yhdessä kotona hereillä. Hitaasti, mutta varmasti tulee valmista. Tämän urakan jälkeen minun puolestani voisi pitää remonttitauon. Ehtiihän sen keittiön välitilan sitten joskus. Ehtiihän ne pari muutakin juttua myöhemmin ;)


Tilanne on se, että lippuluukun ja oven ympärille on laitettu karmilistat. Pari muuta listaa odottaa laittoa. Ihanat englantilaiset tapetit tulivat torstaina. Ikkunoihin pitäisi laittaa liimapaperit. Näköjään se vihreä palikkakin on nojatuolin alla ja kaappikello aina kahtatoista vaille yksitoista ;)

Kiitos ihanista kommenteistanne. Kiva kun ehditte ja jaksatte...

SHARE:

24 kommenttia

 1. Teillä taitaa tuo lippuluukun giljotiiini olla yhä toimiva? Meillä siitä on katkennut pieni tikku, jonka takia giljotiini ei enää nouse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giljotiini toimii :) Luukun alla olevan laatikoston edelliset olivat sahanneet irti ja se on täytynyt rakennella itse uudelleen. Tai työn allahan tuokin on.

   Poista
 2. Teillä on niin ihanan näköistä siellä vaikka keskeneräistä olisikin. Älkää uuvuttako itseänne remontin alle kokonaan, listat odottavat kyllä :) Lapsetkin ovat pieniä niin vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Koitetaan olla uupumatta. Hienosäätöä, johon listatkin lukeutuvat, riittää kyllä vielä pitkäksi aikaa ;)

   Poista
 3. Oikea asenne, remontit kyllä ehtii aikanaan,kunhan on katto pään päällä.Ja vesi tulee ja menee.

  Mikä ihme on tuo musta vekotin luukulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vekotin luukulla on junanlähettäjän lyhty, jossa on kirkas valo ja sivusta voi vetää joko vihreän tai punaisen lasin päälle - tarpeen mukaan ;) En tiedä mistä maasta on kotoisin. Tuolta Live With Me:stä sen (tai kaksi oikeastaan) bongasin ja pakkohan semmoiset oli asemalle saada ;)

   Poista
 4. Tsemppiä! Teillä on niin kaunista, että kyllä täällä jaksetaan vaikka vähän odotellakin niitä päivityksiä. Koittakaa vaan jaksaa ja sietää keskeneräisyyttä. Lempeää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä. Mukavaa syksyn alkua sinnekin =)

   Poista
 5. Voimia! Yksi asia kerrallaa ja arjesta samalla nauttien.
  Täällä pysytään, vaikka tahti välissä hidastuisikin :)

  VastaaPoista
 6. Ehtiihän sitä....mikä kiire teillä. kun sentään voitte siellä jo asustella...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtiihän sitä ja eihän tässä kiirettä tosiaan ole - pientä turnausväsymystä ehkä vain ;)

   Poista
 7. Hei!

  Asiaan millään lailla liittymättä: meillä on samanlaiset nojatuolit!

  VastaaPoista
 8. Älä ota stressiä blogista ainakaan. Kaunis, kaunis, kaunis tuo kaappikello. Mistäsä tuollaisen saisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla ottamatta... ;) Kaappikelloja ei ole kyllä tullut pahemmin vastaan. Niitä peritään ;)

   Poista
 9. Kuules nyt kärsimätön esteetikko, kyllä se elämä kantaa pienemmälläkin hosumisella. Joskus pitää keskittyä olelliseen... Anna pusu sille ihanalle pojallesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joo :) Ja mähän pusuttelen sitä kaiken aikaa. Ei voi olla pusuttelematta, kun se on niin SULOINEN ;D

   Poista
 10. Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun tuo valosarja muistuttaa kovasti Ikean aurinkokennolla toimivaa sarjaa. Tykkään niistä muuten, mutta ne eivät oikeastaan valaise, joten olisi kiva tietää oletteko saaneet ne jotenkin "sähköistettyä" ja miten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Ikean pallovalot taitavat olla "tän syksyn hitti" :) On siis ihan sähköllä toimiva valosarja. Airamilla on (ainakin ollut) myös vastaava, joka mulla on keittiössä ja Clas Ohlsonilta saapi myös pallovaloja.

   Poista
 11. Itse olen huomannut saman. Aika ei vaan tahdo riittää kaikkeen tai sitten on niin rättiväsynyt töiden jälkeen ettei yksinkertaisesti jaksa.
  Hetken kannoin huonoa omaatuntoa juuri tästä bloggailusta, mutta kyllähän nämä ihmiset täällä pysyy ja huomaavat, kun taas ehdin jotain riipustaakin.
  Ihana tuo sinun kellosi<<<<3

  VastaaPoista
 12. Tuttu Tilanne :P Eli oikeastaan siis ihan kiva kun et ehdi turhan usein päivittää, kun en oo ehtiny turhan usein käydä lukemassa... ;)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä! Remppaväsymys on hanurista. Siitä huomaa muuten, että on hyvä pitää taukoa rempasta, kun pelkän sanan kuuleminen saa aikaan mega-%#"tutuksen ja suhtautuu kaikkeen "ihan sama, kunhan nyt saa vaan valmiiksi" -mantralla. Vaikka viime vuonna itse juuri olin se joka viihdytin lasta kotosalla ja mies remppasi, oli se tosi väsyttävää aikaa itellekin. Olis halunnut tehdä kaikkee (että joskus tulis valmistakin!!) mutta kun ei voinut. Remppatauko kesti varmaan yhden kuukauden siinä kun pääsimme muuttamaan, ja vannoin että en ainakaan vuoteen koske maalisutiin taikka mihinkään, mikä etäisestikin tuo mieleen sanan "rempan". Kas, meni kuukausi ja tuli jo hirveä innostus päästä tekemään jotain. Sitä kai vaan yritän sanoa, että joskus pieni tauko on ihan hyväksi. kuukausi (tai kaks-kolme...) sinne tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä <3
   Nyppii juurikin, kun haluaisi tehdä, mutta ei voi. Mutta sitten siinä on sekin puoli, että lapsi on vain kerran pieni, joten pitää tasapainotella... ;) Välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä :)
   Luulen itseni tuntien, että sama ilmiö remppatauon kanssa tulee tapahtumaan täällä... =D

   Poista