torstaina, syyskuuta 26, 2013

Moderni mummola?

Jonkun kaunis koti löytyy uusimmasta Koti ja keittiö -lehdestä ;D Tasan kaksi vuotta sitten vanhassa talossamme tehty juttu päätyi viimein lehteen. Sanoisin, että oli aika kohtuuttoman pitkä aika odotella. Olin jo ihan varma, ettei juttua koskaan tulla edes julkaisemaan. No, niin se vaan tänään sitten ilmestyi. Hui... Aika jännä tunne lukea juttua, jossa kaksi ihmistä asuu vanhassa puutalossa ja naisella ei taida olla muita harrastuksia kuin nettihuutokaupoissa surffailu ja kirppareilla kiertely ja isännän illat kuluvat puuhommissa ja taloa lämmittäessä =D No, te tiedätte totuuden. Ne jotka eivät täällä käy kurkkimassa, jäävät siihen uskoon, että siellä ollaan edelleen ja isompaa taloa etsitään...

P.S. Moderni Mummola -blogin Liinu, juttuun päätynyt otsikko taisi olla puhdasta sattumaa. Hupsista ;D
SHARE:

38 kommenttia

 1. Ai tämä on ex-teiltä! :D Just ihastelin tuota juttua lehdestä!! Erityisen ihana tuo keittiö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! =) Kiitos. Keittiö oli kyllä kaunis ja toimiva :)

   Poista
 2. Ohhoh, en olisi osannut yhdistää ilman tätä kirjoitusta tätä blogia ja tuota juttua :O Aika kohtuuttoman pitkällä ajalla julkaistu, loppuun olisi mielestäni voinut mainita jotenkin, että kyseessä on aiemmin kuvattu koti ja nykyisen teidän tilanteen! :O Kaunis koti teillä on ollut kaikesta huolimatta, juuri luin jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tuli näin jälkeenpäin mieleen, että olisin voinut ehdottaa, että jos juttuun lisättäisiin joku pieni "Jutun julkaisun jälkeen..." -teksti. Nooh, tällä mentiin ;)

   Poista
 3. Ai se on nyt siellä!? Sanoit mulle väärän lehden, mutta ei se mitään, tuo on pöydällä odottamassa :D
  Täytyykin käydä suihkussa pikapikaa ja tehdä hommat loppuun :)

  Aika outoa jollei ole mainittu jutussa, että asutaan jo uudessa kodissa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... minkähän lehdet mä olen sulle sanonut... ;D No, tuol se on :)
   Ehkä sen olis voinut mainita :)

   Poista
 4. Melko pitkä julkaisuaika... Luen tuota lehteä säännöllisesti, joten kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Lehden paras kotiesittely, ehdottomasti! Tunnistin kyllä entisen kotinne, olen seurannut blogiasi sieltä vanhan kodin loppuajoilta saakka...reilun vuoden? Aika pitkiä ovat julkaisuajat ja ilmeisesti osaa kuvatuista jutuista ei ikinä julkaista...Jotenkin mulla on ollu sellainen tunne viime aikoina, että noi kotimaiset sisustuslehdet on hiukan kärsimässä mm. näiden ihanien blogien vuoksi. :) Vieläkin surettaa Maalaisunelman ja Toivekoti&puutarha-lehden lopettamiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiitos ihanasta kommentista. Kyllähän tää blogimaailma pakostikin syö sisustuslehtia, mutta olen kanssasi ihan samaa mieltä, että olisi sen Maalaisunelman ja Toivekodin voinut pitää hengissä. Ainoo lehti (Maalaisunelma), joka mulle on tullut tulee nyt sit ruotsinkielisenä ;)

   Poista
 6. Kattelinkin, että hetkiiiineeen.. :D

  VastaaPoista
 7. Meidän ex-kodin juttu ilmestyi samassa lehdessä keväällä, vajaat kolme vuotta tekemisen jälkeen! Meinasi usko loppua täälläkin ;) Sekin huono puoli hitaudessa, ettei jutun julkaisu tuntunu enää miltään, muutettu pois jo ajat sitten ja muutenkin... No kiva juttu kuitenkin, kaikesta huolimatta tuo teidän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai kesti teilläkin noin kauan - huh. Ihan samat fiilikset. Vaikka kuvauspäivä oli tosi kiva, eikä siitä ole mitään negatiivista sanottavaa - päinvastoin - laimentui tunnelmat jutun suhteen tässä parin vuoden aikana ;) Mutta kiva muisto tuo kuitenkin on.

   Poista
 8. No pitääpä kipaista lehtiostoksille :) Voitit muuten mun arpajaisissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh, lukaset jutun nopsaan siellä kiskalla ilmaseksi ;D
   Hei jee, kiitti kiitti! Messuille, wuhuu!

   Poista
 9. Nimim. Odottavan aika on pitkä- kommentoi: Ihana kuulla että teilläkin kesti, täälläkin on oltu ihan pärskeinä kun kuvattu on, niin joulu- kun kesäjuttuakin, eikä vaan putkahda uunista ulos...kattellaan ens kuussa ;)

  Pirskatti, lehti unohtui töihin mutta huomenna saan sen käsiini, kannesta kanteen!

  Ajatteles kuinka kiva muisto teidän pikku miehelle on nähdä missä kodissa häntä odotettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä pistää vielä miettimään ääneen että jos sisustuslehden pitäisi olla ajassa kiinni, esitellä trendejä ja tuulahduksia niin mitenkäs 2-3 vuotta vanha juttu edustaa niitä uusimpia sisustusideoita?!?!?!?!

   Poista
  2. Niinpä... taitaa tää blogimaailma jyrätä sisustuslehdet kuus nolla.

   Kerro sit, jos kattellaan ens kuussa ;)

   Poista
  3. Haa, odoteltavaa siis jatkossakin :)

   Mun eka juttuhan tuli kanssa joskus toista vuotta viiveellä siitä kun piti! Ja mä olin jo muuttanut tähän silloin.
   Että viiveellä tulee....ja kotikin jo yleensä ihan uudessa uskossa, onhan se blogistaniassa nähty usein.
   Vuosi kuvauksesta taitaa olla se yleisin aikataulutus, joulukuvat seuraavaksi jouluksi, kesäkuvat seuraavaksi kesäksi jne jne, mutta pari vuotta on jo ihan älytöntä!
   Paitsi....jos on sellainen koti joka kestää aikaa :D

   Poista
  4. Juu, tarkennus vielä sankareille että talvijutusta ei ole kun vuosi ja se pitäis ilmestyä ens numerossa mutta saman lehden kesäjuttua odotellessa...

   Poista
 10. Aaaa. Täytyypä ostaa viikonlopuksi lukemista :)
  On kyllä tosi pitkä aika! Samaa kuulin eilen ystävältä, joilla oli juuri käyty kuvaamassa. Juttu tulee kuulema syksyllä 2014.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tämmöisten "ajattomien" kotien ongelma... ;D))

   Poista
 11. Hieno juttu, vaikka aikaa onkin kulunut :D voin tosiaan kuvitella miten odottavan aika on pitkä, mutta hienolta vaikuttaa, pitääkin vilkaista tuo lehti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilman muuta. Kivaltahan se tuntuu, että ilmestyi kuitenkin loppuviimeksi ;)

   Poista
 12. Tä? Kulkeepa ne jutut jälkijunassa! Eipä silti, pakko mennä ostamaan lehti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ainakin tässä tapauksessa, kun koti ei ole ihan sieltä trendien aallonharjalta ;D

   Poista
 13. Onnea lehtijutusta! Olipa törkeän pitkä odotus?!! Ite odotin 3 kk ja sekin tuntui ikuisuudelta :D
  Tuo lehti on saatava heti tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti <3 Voi, sä pääsit tosi vähällä ;)

   Poista
 14. Haha, hauskasti otsikoitu ;)

  Aika pitkäksi on julkaisu venähtänyt. Jos sesonkijuttuja (joulu, kesä, syksy tms.) kuvataan, niin silloin vuoden odottelu on normaalia. Muulla tavalla kun niitä ei järkevästi voi oikein toteuttaa. Tai onhan niitä joulujuttuja kesälläkin kuvattu, mutta ei se ole työmäärän tai valon suhteen kovin järkevää. :D

  Pitkiksi venähtäneet julkaisuajat (siis yli vuoden) taitavat olla enemmänkin ko. lehden tapa. Mutta se, että juttu tulee ulos parissa kuukaudessa on ehkä enemmänkin poikkeus kuin normi.

  Mutta teidän koti (niin entinen kuin nykyinenkin) onkin aina ajattoman kaunis, joten trendien ylimmällä aallonharjalla olevat kodit siirtävät julkaisua helposti: Niitä kun ei voi jättää kahden vuoden päähän. Vaikka hassultahan se tuntuu varmasti itse juttua katsella, kun olosuhteet ovat täysin ehtineet muuttua.

  Tällaisia ajatuksia toimittajalta, vaikka en siis mitään lehteä varsinaisesti edustakaan. Havaintoja lehtien käytännöistä vain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla toimittajan aatoksia asiasta - kiitos kommentista ;)
   Tässä minun tapauksessani juttu oli kai välillä ollut kateissakin ja se viivästytti julkaisua entisestään...

   Joo, taitaahan tämä meidän koti tosiaan olla aika ajaton... samat vanhat tavarat täällä kuin vanhassakin kodissa, eikä trendeillä ihan hirveästi revitellä =D

   Poista
 15. Tämä täytyy lukea!! Mielenkiintoista. Meidän kodista tehtiin juttu pari vuotta sitten marraskuussa ja maaliskuussa ilmestyi,ei ollut ihan nuin pitkä aika odotella. Onneksi. Hassua miten ne noin venytti julkaisua aikaa..!! Vink vink,elokuussa meillä pyörähti eräs kiva toimitaja ja nyt on uusimmassa kotivinkissä pieni juttu. En ole ehtinyt vuelämitsekkään kunnolla lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, kiitti vinkistä. Kotivinkkiä siis hakemaan ;)

   Poista
 16. Heips! Pepin blogista tänne pyörähdin. Piti kommentoida tota villiviinijuttua, mutta sen lisäksi täältä löyty muutakin mielenkiintoista. Mulle tulee kyseinen lehti ja asun myös nykyisin Viialassa, joten heti rupesi raksuttamaan, että olenkohan nähnyt talon joskus. Juttu kuvineen ihan kiva.
  No, tosta villiviinistä:meillä sitä kiertää terassin kaiteessa ja maali on kaiteesta rapissut todella huonoon kuntoon. Olen kuullut juttuja, että se myös aiheuttaisi kosteusvaurioita. Eli ymmärrän kyllä miehesi pointin. Ritilällä eristämällä seinästä saa apua. Kaunis se on, ja vaikka maalit on kuluneet, en siitä halua luopua.
  Sanoin vuosi sitten miehelleni kun käytiin asuntoa ekakerran katsomassa,että tota villiviiniä ei sitten hävitetä.
  Meillä mies vähän samalla kannalla ei kauhean ihastunut edellä mainituista syistä.
  Kiva blogi, jään seuraamaan. t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei, veikkaanpa, että jos Viialassa asustelet, olet talon nähnyt... ;)
   Kiitos villiviinitietoudesta! Isännän väärässäoleminen oli lähinnä vitsiä - ainahan tuo kaiken tietää ;) Eipä meille taida villiviiniä koskaan tulla. Ainakaan seinille ;)

   Poista
 17. Mielenkiintoista varmaan lukea omaa elämää noin jälkijunassa. Joskus tuntuu, ettei se ollenkaan etene mutta tuosta sen hyvin näkee, että asiat helposti pyörähtävät kokonaan toisin päin.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä varsin mielenkiintoista ;) Tästä saa hyvin perspektiiviä :)

   Poista
 18. Onpa hauska tämä netin maailma! Ihastuin tohon lehden taloon heti ja itse ollaan etsimässä juurikin Viialan suunnalta tuollaista taloa. Pistin jo akaalaisten fb-sivullekin maininnan että tuollaista etsitään. Ja kun luin jutun lopusta sen että asukkaat etsivät isompaa ja ovat käyneet katsomassa vanhoja kouluja, ajattelin että voi, kunpa tuo talo tulis pian myyntiin ja voitais ostaa se! Sitten googletin jutun otsikon, ja kuinka ollakkaan löysin tänne blogiin. Mutta nyt siis harmikseni huomaan, että ollaan myöhässä tuon talon suhteen. ;) Mutta kaunis koti tosiaan! Jatkamme siis etsimistä... :) Ja kiva oli ihana blogisikin löytää. :)

  VastaaPoista