tiistaina, heinäkuuta 02, 2013

Voihan puutarhablogi

Mulla on puutarha-burnoutti! Toivoin, että eilen illalla alkanut sade olisi huuhtonut alakulon mennessään, mutta ei se tehnyt sitä. Sunnuntaiyönä levittelin kuorikatetta klo 01:00 Ihmepuutarhaani. Eilen välttelin ulos menoa enkä halunnut vilkaistakaan pihalle. Paitsi mitä nyt ihan vähän tiirailin ikkunasta, että on SE aika kiva ;)

Koitan kerätä voimia ja pinnistää itseni kuvaamaan melkein valmista projektia ja raapustaa aiheesta kattavan postauksen. Ehkä huomenna...

****

Viime viikolla listattiin Suomen puutarhablogien TOP10. Viime vuonnahan olin aivan äimän käkenä, kun tuolle listalle päädyin ja vieläpä ykköseksi. Tänä vuonna pääsin kakkoseksi. Ykköspaikan vei pitkän blogiuran tehnyt, supersuosittu sisustus- ja tuunausblogi, Mustikkamäki. Kuten viime vuonna myös tänä vuonna olisin kernaasti suonut ykkössijan kärkikolmikon ainoalle oikealle puutarhablogille, Min Edenille. Jotenkin hassua, että puutarhablogien kärkipaikat menevät tämmöisille "sillisalaattibloggaajille", mutta minkäs teet... :) En voi muuta kuin ihailla tyylipuhtaan puutarhablogin pitäjän periksiantamattomuutta maassa, jossa puutarhakausi on kuin perhosen lento.

Ilmeisesti tuolle Cisionin TOP10-listalle päädytään, jos on kategorioinut bloginsa puutarha-aiheiseksi ja on myös jonkun verran suosittu - olettaisin. Ihmettelenkin, miksei siellä näy sellaisia puutarhaihanuuksia kuin esim. Hernepensaskujanne ja Suvikumpu, pari mainitakseni. Määräänsä enempäähän listalle ei tietenkään voi mahtua, mutta jos nyt on niin, että pidät blogia, joka kesäisin on vahvasti puutarhavoittoinen, korjaa ihmeessä tilanne ja kategorioi blogisi puutarhablogiksi. Jooko. Saatat vaikka päätyä top kymppiin =)
Onnea vielä kaikille tänä vuonna listalle päässeille! Ja suuren suuret kiitokset kaikille täällä kävijöille. Oma sijoitukseni listalla on vain ja ainoastaan teidän ansiotanne. Kiitos <3
SHARE:

29 kommenttia

  1. Onnittelut hienosta sijoituksesta! Odotan jo malttamattomana postausta. Ahkeria olette. :)

    VastaaPoista
  2. Mie jo odottelinkin, että koskas sä hoksaat taas siellä olevas :D
    Onnea vaan pihan täydeltä! Eikun puutarhan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä mitään olis hoksannutkaan, jos ei Ani olis heti kärppänä onnitellut ;) Mistä näitä blogimaailmaa koskevia uutisia saa oikein tilata...? =) No kiitti!

      Poista
    2. Mä voin alkaa toimimaan sun assarina jatkossakin :)
      Onnea vielä uudemman kerran, kyllä olet paikkasi ansainnut.Ihan sama kategorialle,blogisi on niin mielenkiintoinen.Kiitos kun jaksat sitä pitää kaikkien kiireiden ja lapsen hoidon lisäksi :)

      Poista
    3. Assari-Ani ;D)) Kerro sit taas, kun bongaat mut jostain...
      Kiitos kiitos :)

      Poista
  3. Helou :) Onnea kakkospaikalle! Älä nyt, sinulla on aivan mahtava hieno blogi, ja ansaitset sitä paikkaa, PISTE :)
    /Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helou, kiitos ihanista sanoistasi! Minulle sinä olet kuitenkin ykkönen :)

      Poista
  4. Onnee!!! Komia saavutus, oot kyllä sen ansainnut.:-)

    VastaaPoista
  5. Hurrrjat onnentoivotukset ja tännehän se bloggaus "pysti" kuuluukin. Niin herkullisia postauksia, elämänmakuisuutta, kauniita kuvia ja juttuja ja jatkuvuutta =)

    VastaaPoista
  6. Ihanat onnentoivotukset sinulle taas hienosta sijoituksesta:)

    Näinhän se on, että siitä helposti kirjoittaa mikä on ajankohtaista ja nythän se on tuo kaunis luonto tuolla ikkunan takana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!
      On kyllä luonto kauniina ikkunan takana ja teiden varsilla. Mieletön kukkaisloisto!

      Poista
  7. Lämpimät onnittelut :)! Kyselit muuten tuolla blogini puolella, olenko tulossa to bloggari-iltaan. En tiedä vielä :), olen reissussa lasten kanssa. Mutta kovasti kyllä innostaisi tulla, joten ehkäpä nähdään torstaina. Siihen asti, hyviä kuopsutuskelejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti!
      Taidankin tästä suunnata kohti H-linnaa...

      Poista
  8. Onnittelut! Innolla odotan puutarhakuvia. Ihana katsella jotain valmista vaikka minulla on kyllä puutarha-burnout jo pelkästä suunnittelusta! Vaikeinta asiasta tekee se, että tekemään pääsee vasta ensi keväänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei täällä vielä valmista ole, mutta pieniä palasia kerrallaan. Sehän näissä puutarhaprojekteissa tuppaa olemaan, että kestävät aina aikansa ja välillä saattaa väsymys iskeä kesken kaiken. Tsemppiä suunnitteluun! =)

      Poista
  9. Paljon Onnea! Puutarhakuvia odotellaan täälläkin. Meillä on aikamoinen savotta itsellämme edessä, joten hyvä vinkit ovat tervetulleita. Aurinkoisia päiviä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Hui kamala, toivottavasti ette tule pettymään, sillä ei täältä nyt mitään niin ihmeellistä ole luvassa... hih :) Aurinkoa!!

      Poista
  10. Sen verran Mustikkamäeltä kommentoin ettei täällä tiedetty koko Cisionin touhuista vaan tämä tuli täytenä yllätyksenä, sain tietää listalla olostani heiltä mutta en tiennyt sijoitusta. Ja itse kyllä kummastelin myös tuota puutarha -blogi kategoriaa, itse kun kuitenkin miellän blogini sisustusblogiksi, jossa toki näin kesäisin sisustellaan myös ulkona.
    Mutta anyway, onnea jo toisena vuonna Topissa olostasi ja oikein mukavaa kesää sekä puutarhailutouhuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovathan nämä listaukset aika yllätyksiä. Kategorioista puhumattakaan... Hih, mutta eihän sitä tiedä mikä puutarhabloggaaja susta vielä kehkeytyykään ;D Onnea joka tapauksessa ekasta paikasta!!

      Poista
    2. Minulla oli myös "oikea" puutarhablogi joskus, nimeltänsä Pionien Aikaan. Mutta en sitten jaksanut sitä enää päivittää ja kun meillä kesä on tosiaankin lyhyt kuin kanan lento niin lopetin sen. Ja kiitos, en todellakaan odottanut olevani kärjessä, kun kuulin tuosta niin en edes kysynyt millä sijalla olen ja luulin olevani akselilla 6-10.

      Poista
  11. No voihan puutarhablogi! Mites se osuikin Ihmepuutarha, kunnia ja maine samaan viikkoon burnoutin kanssa ?!?!?!?!

    Onnea kahdesta ekasta, viimeinen noista menee kyllä ohi :)

    Mä niin odottelen kuvia sun puutarhastas kun saatte sen kuntoon Asemapäällikön kanssa! ...siis siellä pihalla ;) Jessus, nyt on hyvä lopettaa ajoissa taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks burnis meni jo pois! Sä tiesit :)
      Ei tätä koko pihaa/puutarhaa saa kuntoon kuin ehkä eläkepäiviksi. Silloin ei sitten tarvitsekaan muuta kuin leppoisasti trimmailla puskaa... siis siellä pihalla...

      Poista
  12. No hei hieno sija! Luin tänään vasta ensi kertaa tästä postauksestasi että tällainen ranking on olemassakaan :D Mitä kaikkea sitä vielä oppiikaan bloggailun laajasta maailmasta!

    VastaaPoista
  13. Paljon Onnea! Kävinpä täälläkin katselemassa puutarhablogien parhaimmistoa :)

    VastaaPoista