perjantaina, heinäkuuta 12, 2013

Ihmepuutarhasta iltaa...

Voi hyvänen aika sanon vaan. Aika ei nyt riitä millään lomailuun ja bloggailuun... Pikaisesti siis kuvien kera terkut Ihmepuutarhastani - vihdoinkin. 


Tämmöinen se oli ennen.

Ja tämmöinen siitä tuli.

Välissä vähän kaivettiin...

...levitettiin multaa ja lannoitteita...


...ja siivottiin puunjuuret pois. Aikamoinen kasa niitä kertyikin.
Jotkut ehkä ajattelevat, että onpas tosi ihmepuutarha, mutta kyllä tuo minulle on ihan ihme ;) Itse en olisi osannut sommitella puita ja kasveja niin kuin ammattilainen ne suunnitteli. Ja kun puut tuosta kasvavat, tulee oikeasti vaikutelma, että astuu pieneen puutarhaan.Kiitokset vielä GreenCare ja Puutarha Tahvoset. Ihmepuutarhaan palataan tässä syksyn lähestyessä ja muutenkin paremmalla ajalla. Nyt täytyy taas mennä. Mukavaa viikonloppua!
SHARE:

15 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Varmaan tosi upea muutaman vuoden päästä, kun kasvit ensin hieman kasvavat. Mukavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 2. Tuosta tulee varmasti vuosien kuluessa kaunis vihreä huone. Ihana paikka istuskella omenapuiden kukinnan aikaan. :)
  T: uusi lukijasi Matleena
  http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Näyttää komialta, minusta tuntuu, ettei aika riitä yhtikäs mihinkään, niin paljon olisi kaikkea mitä haluaisi tehdä ja aika vilistää nopeammin kuin koskaan...oikein ihanaa kesän jatkoa.

  VastaaPoista
 4. absolutely fabulous !
  samma här, kun käy töissä ja hoitaa kotia ja vanhaa tätiä ja haluaa ulkoilla ja nauttia kesästä, niin bloggailu auttamatta jää vähemmälle .
  mutta on : ihmepuutarha! ihana !

  VastaaPoista
 5. Siitä se lähtee, omppujen kerääminen ja mansikoista naatiskeleminen :D
  Ja sen tietää, että ensi kesänä on jo kummasti kasvanut kaikki!
  Mutta on se hienoo, että on pelit ja vehkeet, olis meinaan noissakin juurakoissa ollut lapiolla kaivaminen!!!

  Onnea vaan puutarhurille ☺

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää, ootte te olleet ahkerina!!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä onkin hyvin suunnitellun (ja toteutetun!) näköinen. Varmasti erittäin viehättävä ja huonemainen sitten jokusen vuoden päästä :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä vain: hyvältä näyttää! Kaunis jo nyt, saatikka kun malttaa odottaa... :D

  VastaaPoista
 9. Ooh, hienosti on piha muuttunut!

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä se TOSI HIENO!:D Olen vähän "vihreä" kun oot saanut apuja suunnittelussa. Hihih. Mullakin on niin paljon suuria suunnitelmia pihan suhteen (toteutus ja siihen kuuluva kahiseva ehkä puuttuu) kuten mielellään koko pihaa kiertävien puiden kaatoa, terassin laajennusta ja avo grillaus paikan tekoa. Et kyllä mielelläni ottaisin jo asiantuntian avustuksen vastaan. :)Hehee. HIENO HIENO HIENO, sanon minä. Oon ylpee ahertamisestanne. Kaikki sopii teille todella hyvin!!:)

  VastaaPoista
 11. Oih, tännekin kelpaisi yksi ihmepuutarha! Näyttää jo nyt hyvältä! Varmasti tulevina vuosina vielä paremmalta, kun kasvit pääsevät loistoonsa!

  Tervetuloa Punaiseen Pihlajaan! :) http://punainenpihlaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. No iltaa!!!Voiskohan joku lähettää jonkun tyypin tänne meidänkin puutarhaan touhuilemaan!? Näyttää nyt jo niin pätevältä ja mageelta, että mitäpä se onkaan parin vuoden päästä! Yritin joskus tehdä suunnitelmaa tänne meidänkin puutarhaanh, mutta kuka prkl siitä on poikennut???!

  VastaaPoista
 13. Huhuu,mulla on jo sua ikävä :)

  Mut voip olla että jos mullakin olis tuommonen puutarha niin saattas siellä vierähtää tovi jos toinenkin...

  VastaaPoista
 14. Hienohan siitä tuli! Ihana hyötytarha joka on toteuttu nätisti. Kyllä hyötypuolen kauneudestakin voi nauttia. Luulen että parin vuoden päästä nautit vielä enemmän kun kasvit hieman kasvavat :)

  VastaaPoista