keskiviikkona, kesäkuuta 26, 2013

No nyt!

Isäntä tuli eilen töistä kotiin ja totesi muina miehinä, että huomenna tulisi kaivuri pihaan. MITÄ?! Näin lyhyellä varoitusajalla?! Mähän olin asennoitunut odottelemaan kärsivällisesti vaikka kuinka kauan. Pieni paniikkikin siinä iski ja pää tyhjeni kerralla kaikista suurista suunnitelmista, mitä pitikään tehdä, mikä kukkapenkki lähtee ja tulee, mikä siirtyy mihinkin... jne. :) No, ehkä ne tässä urakan alkaessa ja edetessä ehtivät palautua mieleen.

Kaivuulinjat on vedetty.

Loistojasmike odottaa istutusta...

...ja tarha-alpi siirtoa.

Eilen illalla maisema oli aika huikea, kun aurinko painui maillensa ja usva laskeutui pelloille.
Lehtikään ei värähtänyt.


"Kiva" kaivuukeli muutenkin... +26 C varjossa ja ilmankosteus 90%. Iltapäiväksi taitaa vähän vielä lämmetä ;) Mitenhän tää meneekin aina näin? Viimeksi kun kaivuuhommia ja murskeenlevitystä tehtiin, oli myös sen +30. Onneksi nyt sentään tuulee.

Tiedättekö, mikä on oikea outo lintu. Töyhtöhyyppä. Yksi kilahtanut hyyppä on kaarrellut talomme yllä viimeiset pari tuntia. Olisiko poikaset jossain lähistöllä. Hirveä mesoaminen ja kirkuna. Välillä pysähtyy huilaamaan ja steppailemaan ratakiskoille ja sitten jatketaan taas matkaa. Hyvä kun poika saa päikkäreitä nukuttua tuossa metelissä ;D Tosin päiväunet ovat muutenkin haasteelliset tuolla tropiikissa. Vaunukoppa on kuin pätsi, joten pakko on nukuttaa rattaissa ja niissä kun ei oikein pääse lempiasentoihin, päiväunoset jäävät vähän lyhyiksi. Töyhtöhyypistä vielä, että ne ovat kyllä muutenkin aika kahjoja tapauksia. Se kun päättää parkkeerata itsensä vaikkapa tien reunaan, niin sehän ei siitä sitten lähde vaikka auto ajaisi päältä yli. Muutamaan kupsahtaneeseen lintupoloon olen joskus törmännyt...

SHARE:

15 kommenttia

 1. Hienoa, hienoa! Nopea toiminta voi tässä helteessä tehdä hyvääkin, muuten saattaisi joku (ainakin minä) päätyä täysin toimettomaan, laiskanletkeään tilaan ;)

  Mahtava usva! Rakastan usvaa!! Toivottavasti ehdin vielä tänä kesänä nähdä jokilaakson usvassa. Täällä kaupungissa voi nauttia lähinnä savusumusta :D

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 2. Aika huikeat maisemat, alempi kuva varsinkin!
  Mutta noi hurmurin pienet jarpaat, voi pojat ne on suloset :D

  Jaahas, että nyt sitten alkaa multa pöllytä! Jännityksellä ootellaan mimmonen paratiisi teille tulee!!

  VastaaPoista
 3. Ihana, suloiset, söpöt pienet varpaat♥♥

  VastaaPoista
 4. Huh, siellä onkin sitten hikinen urakka edessä. Mä en oo pystynyt tänään tekeen muuta kuin makaan riippumatossa varjossa. :) Odotan innolla lopputulosta!

  VastaaPoista
 5. Siis voi luoja noita varpaita <3

  Hilpeitä kaivuuhetkiä! Muutokset on kyllä aina niin palkitsevia että ei pieni helle sitä haittaa ;)

  VastaaPoista
 6. Mielettömät kuvat ja tunnelmat.

  Tuollaisia nuo miehet taitavat olla kaikkialla, hymyilytti oikein tuo nopea ilmoitus, kun niin kuulosti tutulta :) Mitä sitä turhia suunnittelemaan ja keskustelemaan etukäteen...

  VastaaPoista
 7. voi nuo varpaat mie tunnen :)
  muistan itekkin että oli vähän haastellisia pikkusten päikkärit kesähelteillä...

  mukavia kaivuita sinne tropiikkiin ;)

  VastaaPoista
 8. ...mutta eikö ole toisaalta ihanaa kun tositoimet alkavat ja jälkeä syntyy...maisemakuvat ovat uskomattoman hienoja...ja entä nuo pienet varpaat sitten...
  XX

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat ja vielä ihanammat varpaat :)

  VastaaPoista
 10. Helle ja pikkuisen päikkärit on haasteellinen yhdistelmä :/ Nukutin omaani rattaissa viileässä varastossa kesähelteellä ja paukkupakkasilla...ei kerrota terveysintoilijoille ;)
  Mahtaa siellä kaivinkonekuskilla olla p***e hiessä =D
  Sä joudut vaan viileesti viittiloimaan ohjeita...

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtavat maisemat ja söpöt kesävarpaat :)

  VastaaPoista
 12. Oi mitkä pikkuvarpaat! Oma murunenkin nukkui samaisissa rattaissa aikoinaan, nyt on jo pienet varpaat kasvaneen..huoh haikeus..Ihastuin samointein blogiisi - eipä se auta, kun jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista