sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2013

Kukkihan se!

Bloggausinto (niin mikä into?) näillä kesäkeleillä on kyllä ihan kiven alla. Kun ei malta niin ei malta. Sen nyt tulin tänne kuitenkin huikkaamaan, että kukkiihan se nupuilla ostamani pioni. Ja kauniisti ja ihanasti tuoksuen kukkiikin. Näitä tarvitaan ehdottomasti lisää :)

Perjantaina näin ihmepuutarhastani alustavan kasvilistan ja suunnitelman. Homma pyörähtää käyntiin konkreettisesti varmaan ensi viikolla. Toivotaan ainakin. Viileämpää keliäkin on luvassa. En sano jee, vaikka mieli tekisikin... ;D
Vielä hetki aikaa osallistua arvontaan - tuolta oikealta sivupalkista! -->
SHARE:

19 kommenttia

 1. Mussa ei ole vähäisessäkään määrin hortonomin vikaa, mutta sikälimikäli oon oikein ymmärtänyt, niin pionit on tänä vuonna pantanneet kukkimistaan. Kaikki muu tuntuu jo reuhottavan täysillä juhannusruusuja myöten. Ei mahda jäädä loppukuulle enää mitään katseltavaa. Paitsi voikukan varsia :). Niitä riittää täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a... nää mun pionit olivat semmoinen testi, että ostin ne "melkein valmiina" nupuilla, mutta siltikin tohdin epäillä, että en kyllä saa niitä kukkimaan ;) Uskottava se nyt on. Aika vaihtelevalta näytti lauantaina siirtolapuutarhallakin pionitilanne - jotkut kukkivat täyttä häkää ja toiset olivat vasta ujosti nupullaan. Olisko se värikohtaista, veikkais tää horttonoomi =)

   Poista
 2. Pioni on yks mun lempparikukista! Jo kauan, vuosia sitten, koitin kuivata niitä. Ja onnnistui! Sain kauniin asetelman jota ihailin läpi kylmän ja hyytävän talven.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta idealta! Sitten kun mulla on se iiiiiso pionipenkki (ei vielä ihan tänä vuonna), raaskin ottaa sieltä muutaman ja koittaa kuivausta ;)

   Poista
 3. Voi miten kaunis pionin kukka. JA tomattikin jo kukissa...minulla ei veilä edes nuppuja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat huijausta eli ostettu "melkein valmiina". Omat siemenistä kasvattamani tomaatit kuolivat kaikessa hiljaisuudessa jo aikaa sitten ;) Tämän yksilön ostin yksi päivä puutarhalta. Varmistin, että siinä oli jo kukkia ;) Suklaakirsikkatomaatti... mmmm.

   Poista
 4. Todella kaunis Pioni,itse kuvailin mökillä myös hieman toisen väristä,vaan ovat kyllä kauniita =) Oli mukava tavata eilen,myös ihana pikkuruinen hurmuri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pionit vaan ovat puutarhan kuningattaria ;)
   Oli kyllä tosi mukava tavata. Hurmuri lähettää terveiset! =)

   Poista
 5. Pioni on kyllä kukista kaunein!

  Loistavia kuvia olet jälleen napannut, en voi olla tuijottelematta niitä uudelleen ja uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pioni on kyllä huippukaunis.
   Ei nämä mun räpsyt nyt niin häävejä ole, mutta kiitoksia kuitenkin aivan ihanasta kommentista - lämmittää mieltä <3

   Poista
 6. Mitä, mitä, mitä? Pionitko jo kukassa. Minulla vain hienoja lehtiä pukkaa ;)
  Voikukat kyllä kukoistaa nurmen seasta turhankin ahkeraan :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli se mun huijaripioni, jonka ostin nuppuisena, mutta kyl maar täälläpäin näyttäis pionit muuallakin kukkivan. Tosin vaihtelevasti, mutta kuitenkin. Voikukkien eka sato meni jo, höttöpallot enää jäljellä, mutta nyt on vuorossa aivan upeat koiranputkipellot ja lupiiniojat. Kyllä kesä vaan on kaunis!

   Poista
 7. Ihana! Jos olisin nyt morsian,tuo olisi mun hääkukka.Olikos sillä Maddella kimppua ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Jos menisin naimisiin, voisin harkita. Mut enpä taida harkita - kumpaakaan.
   Piti ihan lehdestä vilkaiseman, kun sattui olemaan käsillä. Olihan sillä kaunis hennonvalkoinen-vaaleanvihertävä kimppu, jossa oli ainakin ruusuja ja kieloja ;)

   Poista
 8. Oivoi, ihania pioneja. Voikukkapelto, tai oikeastaan sen puutarha näin kesällä, sai tunnustuksen:
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/06/talonpoikaissenkki-tunnustus-ja.html

  :) ihanaa Juhannusta jo toivottelen...

  VastaaPoista