maanantaina, kesäkuuta 08, 2020

GARDENA AquaBloom - huoletonta kastelua

Kaupallinen yhteistyö: GARDENA

Asensin parisen viikkoa sitten kasvihuoneeseen GARDENAlta saamani kastelujärjestelmän AquaBloomin. AquaBloom on aurinkoenergialla toimiva kastelusarja. Mitään muuta ei siis tarvita kuin saavillinen vettä ja aurinkoa - ei sähköä, ei hanaliitäntää! Se sopii erittäin hyvin loma-ajan kastelijaksi tai tämmöiselle laiskemmalle puutarhurille, joka ei välttämättä jaksa heilua koko ajan kasteluletkun kanssa :) Kasvihuone on minusta aivan ihana asia, mutta sen huono puoli on juurikin se kastelu, jota pitäisi harrastaa päivittäin, helteellä jopa useammin. Nyt kun kasvihuoneessani on AquaBloom, voin ottaa kastelun kanssa rennommin.



AquaBloomin käyttöönotto olikin yllättävän yksinkertaista. Paketin avattuani meinasi mennä sormi suuhun, mutta katsottuani pari kertaa lyhyen opastusvideon, homma selkiytyi. Aurinkokennon olin laittanut ulos latautumaan jo muutamaa päivää aiemmin. Asennus oli niinkin helppoa, että pätki vain sopivat letkunpätkät kasvien välille, laitteli kastelusuuttimet paikoilleen ja tökkäsi tukitikut multaan. Sen jälkeen vain vettä saaviin, imuletku ja lähtöletku kiinni aurinkokennoon ja testaamaan. Hienosti lähti kastelujärjestelmä pörisemään ja tiputtelemaan vettä kasveille!

GARDENA AquaBloom hoitaa kasvihuoneen, parveke- ja terassikasvien kastelun myös pienen lomareissun ajan. Lomakastelusarja toimii täysin itsenäisesti ja muuta ei tosiaan tarvita kuin iso saavillinen vettä, jos on poissa pidemmän aikaa. Pumppu siirtää veden, ohjausyksikön avulla määritetään kasteluaikataulu ja aurinkopaneeli varmistaa ladattavien paristojen virran. AquaBloomissa on kaiken kaikkiaan 14 valmista kasteluohjelmaa!


AquaBloomin lisäksi sain GARDENAlta Liano-kasteluletkun. Liano ei olekaan mikään tavallinen letku vaan siinä on tyylikäs kangaspäällyste ja juuri tuo tekstiilikudosrakenne tekee letkusta äärimmäisen taipuisan ja kestävän. GARDENA Liano -letkulle myönnetty takuu on peräti 30 vuotta. Juuri tämmöistä ketterää kasteluletkua kaipasinkin letkukelan jatkeeksi, sillä se ei ihan yllä ulkorakennuksen seinältä keittiöpuutarhaani. Liano on niin siisti ja huomaamaton, että se naamioituu hyvin mustan viljelylaatikon kylkeen eikä pistä silmään. Kevyttä letkua on erittäin mukava käsitellä.

Meillä on nyt kyllä hyvin asiat kastelun suhteen. Parissa viikossa kasvihuoneessa kurkut ja herneet ovatkin kasvaneet valtavasti ilman minkäänlaista stressiä. Pieniä kasteluletkuja ei enää edes näe lehtien alta. Siellä ne kuitenkin ovat ja tekevät hiljaista tärkeää työtään <3



Tuotteet saatu // kaupallinen yhteistyö:
SHARE:

1 kommentti

  1. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

    Tarvitsetko kovaa rahoitusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

    Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

    Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

    VastaaPoista