tiistaina, kesäkuuta 02, 2020

Maailman paras raparperipiirakka

Raparperit ovat juuri parhaimmillaan ja on aika jakaa omasta mielestäni ja ihan vaan vaatimattomasti maailman parhaan raparperipiirakan ohje :)

Piirakasta täydellisen tekee täytteeseen tuleva kondensoitu maito, joka antaa piirakalle ihanan tahmaisen makeuden. Samalla ohjeella voi tehdä raparperin sijaan piirakan myös hapokkaista omenoista tai kirpeistä marjoista. Kokeilkaa ja nauttikaa!


MAAILMAN PARAS RAPARPERIPIIRAKKA

24/26 cm irtopohjavuoka

POHJA
100 g voita / margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja

TÄYTE
4-5 raparperin vartta
(riapaus kanelia)
1 prk kondensoitua maitoa
1 prk (150g) creme fraichea tai n. 1,5 dl turkkilaista jogurttia
1 muna
1 tl vaniljasokeria

PINNALLE
mantelilastuja

1. Vaahdota pehmennyt voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja leivinjauhe-jauheseos. Painele taikina voidellun ja korppujauhotetun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

2. Lado viipaloidut raparperit taikinapohjan päälle. (Ripottele raparperien päälle kanelia.)

3. Sekoita loput täyteainekset keskenään ja kaada pohjan päälle. Ripottele pinnalle mantelilastuja.

4. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi, mitä herkkua. Ja, tuo kondensoitumaito tekee varmasti oman ihanan säväyksen piirakkaan.
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

    Tarvitsetko kovaa rahoitusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

    Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

    Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

    VastaaPoista