torstaina, marraskuuta 21, 2019

Designkauppoja kotikoneelta

Kaupallinen yhteistyö: Designkaupat.fi

Olen tässä tovin miettinyt pyöreää ruokapöytää. Meillähän oli joskus aiemmin vanha tiikkiviiluinen pyöreä ruokapöytä, joka oli kivan näköinen, mutta jotenkin niin epäkäytännöllinen, että pistin sen kiertoon. Pyöreällä ruokapöydällä täytyisi ehdottomasti olla reilusti kokoa, niin paljon että sen ympärille mahtuu vähintään kuusi tuolia, ja siinä pitäisi olla vain yksi jalka. Erilaisia sivustoja on selailtu ja ajatuksia pöydästä koitettu selkiyttää... raikas valkoinen, tyylikäs musta vai luonnollinen puunvärinen?


Yksi sivusto, jolla vierailen säännöllisesti on designkaupat.fi, joka kokoaa näppärästi yhteen monen eri verkkokaupan tarjonnan. Tuotteiden vertailu on äärimmäisen helppoa ja itseäni ainakin miellyttää se, että omalla koneella saa rauhassa tutkia monien kauppojen valikoimia ja etsiä sisustukseen sopivia tuotteita. Designkaupat.fi -sivuston valikoimasta löytyvät erilaiset designhuonekalut moneen makuun ja budjettiin. Palvelusta löytyy mm. Finnish Design Shop, Rum21, Royal Design ja Nordic Nest vain muutaman mainitakseni.

Tosiaan, se iso pyöreä ruokapöytä olisi ihana, mutta sitäkin enemmän haaveilen meidän ruokahuoneen muutoksesta. Olen sitä nyt niin monta vuotta jauhanut, että pian sen on tapahduttava! Sävelet ovat ihan selvät. Enää ei tarvita kuin aikaa ja intoa toteuttamiseen. Löytyisiköhän semmoista omasta takaa, mitä luulette?

Huonekalujen lisäksi designkaupat.fi -sivustolta löytyy mieletön määrä erilaisia sisustusesineitä ja käyttötavaraa, upeita seinäkelloja, valaisimia ja mattoja. En ole itse edes ehtinyt käymään koko valikoimaa läpi, mutta tämä on sellainen sivusto, johon voi aina palata, kun tarve iskee. Mukana on myös edullisempia nettikauppoja kuten Ellos, Jotex ja Hobby Hall, joten sivusto sopii todellakin joka kukkarolle.

Ja hah, löytyihän se mun unelmaruokapöytä sieltä - Asplund Palais Royal <3  Täytyy alkaa säästämään ja suunnittelemaan oikeasti sitä ruokahuoneen remppaa, sillä noin kaunis ja aristokraattinen pöytä tarvitsee arvoisensa ympäristön.


Kaupallinen yhteistyö: Designkaupat.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Pyöreä ruokapöytä on kyllä kiva. Meillä on keittiössä ja juurikin ns trumpettijalalla, jolloin ei ole turhia jalkoja viemässä tilaa istujalta. Pöydän viereen mahtuu yllättävän monta kahvittelijaa, ruokailijoita kuusi.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kalusteita, erityisesti nuo valaisimet ovat mieleeni. Me juuri katselimme erilaisia italialaisia huonekaluja. Meillä valmistuu kesän aikana uusi koti tänne Helsinkiin ja pian pääsee siis jo sisustamaan, en malta odottaa!

    VastaaPoista