tiistaina, marraskuuta 12, 2019

Lisää biomuovia keittiössä

Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group

GastroMax lanseerasi vuosi sitten biomuovisen keittiövälinesarjan, jossa yhdistyy puun ja muovin parhaat ominaisuudet. Tämän keittiövälinesarjan biomuovi on valmistettu 98 prosenttisesti luonnon raaka-aineista; sokeriruo’osta ja kuusesta. Kauniin ulkonäön lisäksi sarjan tuotteet pienentävät hiilijalanjälkeä jopa 60% verrattuna uuteen muoviin. Tänä syksynä sarjaan tuli 11 tuotetta lisää.


Sarjan uusia tuotteita ovat pastalusikka, keittolusikka, paistinlasta, siivilä, tarjoilulusikka, tarjoiluhaarukka, raastin, pizzaleikkuri, korkinavaaja, vispilä ja kuorimaveitsi.


Tuotteet vastaavat ominaisuuksiltaan muovisia keittiövälineita eli ne ovat kestäviä, hygieenisiä ja konepestäviä. Mutta ulkonäkö onkin sitten jotain ihan muuta! Itselleni tulee tuosta puukuitua sisältävästä biomuovista mieleen korkki. Ja korkkihan on ihana materiaali :) Ulkonäöllisesti nämä ovat kuin tehty meidän keittiöön. Ihanaa, kun kauhoja, kapustoja ja leikkuulautoja ei tarvitse enää piilotella laatikoihin.



Marraskuinen auringonpaiste ei ole aina itsestään selvyys, mutta viime päivinä siitä on onneksi saatu nauttia. Tekee niin paljon inhimillisemmän tästä pimeästä vuodenajasta. Vielä kun saataiisiin pieni pysyvä lumikerros maahan, jotta lapset pääsisivät lumileikkeihin :)



Mukavaa joulun odotusta!
SHARE:

1 kommentti

  1. Onpa kauniita keittiövälineitä. Tuollaisen pizzaleikkurin voisinkin heti hakea, vanha kun juuri hajosi. :)

    VastaaPoista