tiistaina, joulukuuta 04, 2018

Flamingonpunaisissa tunnelmissa - Tikkurila Color Now 2019

Pari viikkoa sitten Tikkurila julkaisi vuoden värin 2019 sekä Color Now 2019 -värikokoelmansa. Rohkeaa sävyä uskalsin odottaa ja veikata, mutta en ehkä ihan niin rohkeaa, mikä vuoden väriksi oli lopulta valittu. Persikkainen, mehukas ja elinvoimainen K319 Flamingo oikein sykkii energiaa ja tuo positiivista tunnelmaa. Nyt kun olen sitä tässä pari viikkoa makustellut, en pidä ollenkaan mahdottomana, että meillekin rantautuisi pari Flamingonsävyistä yksityiskohtaa. Koko seinää en sillä ehkä kuitenkaan vielä ole valmis maalaamaan ;)

Kuva: Tikkurila

Julkistustilaisuus järjestettiin Helsingissä YesYesYes-ravintolassa ja huvitti kyllä miten kaikki ravintolassa sopi niin täydellisesti uuden värikokoelman tunnelmaan. Itselleni Color Now 2019 -värikokoelma tuo vahvat Miami Vice -vibat.

Vuoden värin valitsi Tikkurilan nelihenkinen väriraati, johon kuuluivat Tikkurilan värimateriaaleista vastaava Irina Hanhisalo, luova johtaja ja taiteilija Niclas Engsäll, trendianalyytikko ja toimittaja Susanna Björklund sekä väriasiantuntija Marika Raike. Väriraati perustelee valintansa näin: “Valitsemalla K319 Flamingon vuoden väriksi haluamme toimia esimerkkinä positiivisuudesta ottamalla rohkean askeleen kohti kirkkaiden värien aikakautta. Tarkoituksemme on inspiroida tarjoamalla jotain odottamatonta ja näyttävää, juhlistaa yksilöllisyyttä ja kannustaa kaikkia kulkemaan omia polkujaan sisustuksen värivalinnoissa”.









2019 vuoden värikokoelma kokoaa yhteen rohkeita punaisen, keltaisen, vihreän ja sinisen sävyjä. Inspiraatio värikokoelmalle löytyi kahdesta muotimaailman megatrendistä, värien ja tyylien sekoittamisesta sekä sävy sävyyn -pukeutumisesta, joita voi hyödyntää tyylisuuntauksina myös kodin sisustamisessa. “Ei ole mikään salaisuus, että yhteensointuvat värit näyttävät hyvältä yhdessä. Tämä on ollut trendi sisustuksessakin jo jonkin aikaa. Mutta myös odottamattomat, jopa ristiriitaisilta tuntuvat väriyhdistelmät voivat olla todella upeilta. Erityisesti tätä haluaisimme nähdä enemmän vuonna 2019. Älä pelkää valita jotain, josta pidät. Jos valkoinen, harmaa ja musta eivät ole sinun juttusi, seuraa rohkeasti omaa makuasi,” sanoo Susanna Björklund. Ihan mahtavaa! Ehkä harmaan ylivalta tosiaankin alkaa olla ohi?













Kiitos Tikkurilalle ihanan ja värikylläisen julkistamistilaisuuden järjestämisestä sekä tietysti siitä, että tuotte väriä maailmaan!

Lisää Tikkurila Color Now 2019 -värikokoelmasta voit lukea täältä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihastuttavia sävyjä on jälleen Tikkurilan värikokoelmaan valikoitunut. Näin äkkiseltään, en usko että itsekään olen valmis koko seinää flamingolla maalaamaan, mutta saattaa olla että joulun jälkeen jokin sisustustyyny tms meille kotiutuu flamingon sävyssä!

    VastaaPoista
  2. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

    VastaaPoista