torstaina, tammikuuta 31, 2019

Kuulumisia

Kukkuu! Blogi on jäänyt pahasti taas muiden töiden jalkoihin, mutta huikataanpa, että täällä kaikki oikein hyvin ja ennallaan. Päivät täyttyvät töistä ja vaikka pieniä pintaremonttihaaveita vähän olisikin, ei niiden toteuttamiseen oikein tahdo löytyä aikaa. Mutta en missään nimessä valita! Ihanaa, kun on töitä ja muutenkin arki rullailee mukavasti eteenpäin. Kohtahan se on jo kevätkin :D





Olohuoneeseen tuli hieman uutta ilmettä, kun sain äipältä maton lainaan ja pöydäksi hommasin Parolan Rottingista West Coast -sohvapöydän. Olen ihastellut West Coast -pöytää ja -sohvia siitä saakka, kun ne tulivat Parolan mallistoon, mutta jotenkin ajattelin, että olohuoneessa on sitten liikaa rottinkia tuon pöydän myötä. Joulun alla otin pöydän testattavaksi ja siihen se jäi. Juuri sopivan kokoinen ja tosi kivan näköinen. Eihän rottinkia voi olla liikaa?! =)





Viime viikonloppuna meillä oli vähän Frozen-meininkiä, kun nuorimmainen täytti kolme vuotta. Niin se aika rientää. Ajattelin, että eihän kolmevuotiaalle vielä tarvitse järjestää kaverisynttäreitä, mutta niin vaan tyttö alkoi hyvissä ajoin puhumaan, että hän haluaa sitten Frozen-synttärit, joihin kutsuu sen ja sen ja sen... Joten eipä siinä muu auttanut kuin alkaa googlettelemaan Frozen-kakkujen ohjeita... :D Olikin aika hauskaa tehdä pitkästä aikaa oikeita kakkuja. Esikoisen toiveena syksyllä oli donitsikakku ja siihen ei juuri tarvittu leivontataitoja :)



Oikein ihanaa alkavaa helmikuuta! Keli on ainakin mahtavan talvinen, joten nautitaan tästä lumesta ja kauniista maisemista <3

SHARE:

18 kommenttia

  1. Onnea pienelle prinsessalle! ♥
    Joka kerta kun näen kuvia teiltä, alan haaveilla taas vanhan talon ostosta. Ei muuta kuin oikotie laulamaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrotaan prinsessalle terveiset <3 Ihmettelin, että kukas Sanna se täällä oikein kommentoi, kun olit "muuttanut nimeä" =D
      Mulla taas on ihan hirveä uuden talon kuume ja siihen ei auta edes oikotie. Ei kyllä varmasti tule ikinä toteutumaan, mutta ainahan sitä voi suunnitella :)

      Poista
  2. Jopas on teillä kertakaikkisen kaunista ja viihtyisää!
    Marja kommentoi.

    VastaaPoista
  3. Onnea kovasti 💞 Vastahan tuo typy opetteli konttaamaan 😄

    VastaaPoista
  4. Tuommoinen katosta roikkuva keinu olisikin ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan lemppari niin lasten kuin aikuisten kesken <3 Parolan Rottingista löytyy :)

      Poista
  5. Harvoin jaksan blogeihin enää kommentoida, mutta voi luoja tuo teidän koti. Se tuo sydämeeni niin ihanan tunteen, rauhan ja hymyn huulille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, onpa kiva kuulla! Kiitos ihanasta kommentista <3 Blogeihin en itsekään ehdi käydä kommentoimassa (mikä on harmi) ja vitsit, että kyllä lämmittää mieltä, kun joku viitsii tänne kommentoida ja etenkin noin kivasti :) Kiitos, tästä tuli hymy huulille :)

      Poista
  6. No ei kai ny rottinkia voi olla mitenkään liikaa :).

    Ihanat, valoa tulvivat kuvat ja nättiä niinku aina. Ja ihanat oliivipuut! Mun oma on pärjännyt koko talven pakkasessa ulkokuistilla tipauttamatta lehteäkään, mutta ei mahda silti olla elossa, vaan paremminkin syväjäässä :).

    Ja en kestä, miten äkkiä aika menee. Just vasta pidin nuorta neitiä sylissä sillä välin, kun äitinsä oli estraadilla taannoisella puutarharisteilyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai ny sentään rottinkia voi olla liikaa :)

      Toisen oliivipuun otin ajoissa sisään ennen pakkasia ja se voi oikein hyvin, mutta laiskuuttani otin toisen sisään vasta, kun vähän kovemmat pakkasasteet olivat sitä hellineet ja lehdet ovat kyllä ihan kuivat ja puu muutenkin aika död. Mutta ehkä se siitä vielä virkoaa... Oliivihan kestää kyllä pakkastakin, mutta ei ihan meidän lukemia. Joku -5 on sille ihan ookoo :) Sun oliivi on ehkä muumioitunut ja todellakin syväjäässä! Lehdet pysyvät hyvin kiinni pakkasen ansiosta :)

      Joo, vastahan siellä risteilyllä oltiin... Voi mahoton, nyyh :)

      Poista
  7. On teillä niin kaunista ja hienosti oot laittanut kaikki esille.
    Ihailin sun peikonlehteäsi. oletko sitonut sitä ?
    Mulla nimittäin tahtoo olla kaikki oksat samalla puolella, pakko oli sitoa.
    Multaa en ole vielä vaihtanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      En ole vielä sitonut peikonlehteä, mutta ehdottomasti täytyisi se tehdä. Nyt se nojaa seinää vasten ja toinen puoli rotkottaa holtittomasti kohta maassa asti. Sain anopilta ihan valtavan altakasteluruukun ja siihen ajattelin istuttaa tuon ja samalla tuikata multaan jonkun ison tukikepin, johon sitten sidon nuo valtoimenaan kasvavat oksat... Ihana kasvi, mutta tämmöisenä isona aika raskas ;)

      Poista
  8. Olipa kiva piipahtaa viihtyisässä kodissanne! Keittiönne on kekseliäs kokonaisuus. Hyvää helmikuuta! Tuij

    VastaaPoista
  9. Kaunista siellä! <3 Välillä se arki rullaa niin ettei bloggailuun ole aikaa, sitten taas on mukava välillä jotain kirjoitella. kiva on kuulumisiasi lukea! :)
    Iloista maaliskuuta sinne! <3

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  11. Kiva oli eka kerran käydä teidän kotona. Viihtyisältähän siellä näytti
    Tykästyin blogiisi ja liityin lukijaksikin ja laitoin sinun blokisi minun blogiluettelooni.
    Tuleppas sinäkin käymään kylässä aurinkokujallakin.Oikein aurinkoista ja keväistä loppuviikkoa sinne.

    VastaaPoista