perjantaina, maaliskuuta 23, 2018

Uutta ilmettä julisteilla + alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Desenio


Olen karsinut viime aikoina jonkin verran tavaraa ja sisustusesineitä olohuoneessamme ja seinätkin ovat olleet tyhjänä jo pidemmän aikaa. Jotenkin en ole kaivannut niille mitään, mutta kun Deseniosta otettiin yhteyttä ja ehdotettiin blogiyhteistyötä, tuumasin, että seinät itse asiassa voisivatkin kaivata paria printtiä. Julisteet ovat edullinen ja kiva tapa lisätä seinille eloa ja Deseniostahan niitä löytyy! Positiivisena ongelmana on vain valikoiman laajuus. Siinä meinaan vierähtää tovi jos toinenkin, kun valikoimaa selailee läpi ja valitsee itselleen sopivia julisteita.



Vähäeleinen tyyli puhuttelee minua tällä hetkellä ja siihen teemaan sopivat olohuoneen seinälle valitsemani Black Forest  ja Black Fade -julisteet. Tammiset puukehykset pleksilasilla ovat tyylikkään yksinkertaiset ja sopivat mielestäni kivasti meidän muuhun sisustukseen.



50x50 cm kokoinen herkkä High Grass -juliste päätyi olohuoneen hyllyn päälle ja Bird Sky sekä Faces ruokahuoneen seinälle. Huomasin, että tummanpuhuvat luontoaiheiset julisteet ovat erityisesti mieleeni, mutta niiden lisäksi valitsin mukaan pari kevyempää graafisempaa julistetta tuomaan vaihtelua ja ilmavuutta.




Kuten sanottu, valikoimasta löytyy varmasti mieleisiä julisteita joka lähtöön ja nyt sinulla onkin mahdollisuus hyödyntää alennus tilauksestasi. Koodilla VOIKUKKAPELTO saat - 25% alennuksen tilauksestasi 23.-26.3. ajalla. Alennus ei koske handpicked- tai yhteistyömallistoja eikä kehyksiä.

Käykäähän kurkkimassa Desenion valikoimaa ja käyttäkää alennus hyödyksenne!
SHARE:

3 kommenttia

  1. Kauniit taulut olet valinnut.
    Ja, oi tuo teidän sohva vaan on niin hieno!

    VastaaPoista
  2. Muistinpas hyödyntää 😄 eikä näköjään mennyt edes tiukille 😉

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista