maanantaina, maaliskuuta 05, 2018

Keväisissä tunnelmissa

Hiphei, se on maaliskuu ja kevät kurkkii kulman takaa! Luonto on tarjonnut viimeaikoina parastaan upeine pakkaspäivineen, auringonlaskuineen ja kuun nousuineen. Aivan käsittämättömän kaunista. Eipä sille mitään voi, että joka keväinen valon määrän lisääntyminen vaan sykähdyttää.

Viimeisimmässä Koti & Keittiö -lehdessä oli aukeaman verran kuvia keittiöstämme. Kuvat on otettu reilu pari vuotta sitten ja juttu tulikin itselleni ihan yllätyksenä. Kivahan se on, että keittiömme edelleen kelpuutetaan lehtiin ja totta kai itsekin nautin siitä joka päivä. Tammikuun alussa aloitin saarekkeen valkoisten osien uudelleenmaalauksen, mutta homma jäi puolitiehen ajan ja innon loppuessa kesken. Ehkä saan homman vielä tämän kevään aikana loppuun :) Nahkavetimet ovat jees edelleen, mutta paljastan nyt, että kolmen vuoden aikana olen niihin vähän kyllästynyt. Mietin siis vaihtoehtoja ja puiset vetimet erityisesti kiinnostavat. Heitin pallon keittiömme tehneelle puuseppämestari Tapio Nurmiselle ja Tapsa lähettikin jo kuvan mahdollisesta vedinvaihtoehdosta. Tuo täytyy testata livenä.

Huomenillalla lähden työmatkalle Indonesiaan. Ohjelmassa on mm. messut Singaporessa ja Jakartassa. Ensimmäistä kertaa ikinä olen erossa perheestäni enemmän kuin yhden tai kaksi yötä. Voih, mitenhän ne pärjää. Ja miten mä pärjään!? No, eiköhän kaikki mene puolin ja toisin hyvin. =) Messutunnelmia Indonesiasta näkyy sitten varmasti instan puolelta loppuviikosta. Nyt oikein ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Luin lehden ja on aina mukava bongata "tuttujen" ihmisten kuvia lehdistä. Hyvät kuvat kauniista keittiöstänne!

  VastaaPoista
 2. Mä niin rakastan tota teidän keittiötä, se on ehdottomasti mun unelmakeittiöni <3 Nyt täytyy vain odottaa, että joskus saisi sen unelmakodin, johon tuon keittiön voisi rakentaa :) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Teillä siis on vaan niin ihana keittiö kaikkine rakenteineen ja kasveineen! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania talvisia kuvia ja teidän keittiö on vaan niin mahtava! <3

  VastaaPoista