tiistaina, joulukuuta 12, 2017

Tuunailua ja maalailua

Meillä on ollut keittiön valmistumisesta asti laattaseinällä iso kello, josta on puuttunut toinen viisari. Yksi päivä päätin, että nyt tuo suuntaa antava kello saa lähteä ja tilalle tulee hylly, jossa voi säilyttää muutamia usein käytössä pyöriviä juomalaseja sekä jotain kaunista. Hyllylevy tehtiin vanerista, jota oli jemmassa varastossa ja kiinnikkeet hankittiin Ikeasta. Kiva tuli ja keittiön ilmekin raikastui.

Tummalta seinältä lähti pari pientä hyllyä ja nyt kun ruuvinreiät paistavat iloisesti seinästä, himottaisi entisestään maalata tuokin seinä! Saas nähdä koska inspiraatio iskee. 


Sain maalausvimmaani pientä helpotusta, kun otin käyttöön Tikkurilalta vuoden värin lanseerauksessa saamani pienen purkin Helmi-kalustemaalia. Purkissa on sitä ihteään eli vuoden väriä Ruukkua N405. Ajattelin heti, että se sopisi älyttömän hyvin keittiön "baarijakkaroiden" istuinosaan, joissa on ollut kahta eri vihreää. Yhden tuolin maalasin kokeeksi ja hyvältä näyttää. Kuvassa tuoli on juuri maalattu eli väri vähän tummenee tuosta ja maalipinta on himmeä.

 
Jospa tulen sitten näyttämään lopputulosta, kun olen saanut kaikki tuolit maalattua :)
SHARE:

5 kommenttia

 1. Makee väri, sopii kuin nakutettu noihin jakkaroihin! Ja hylly on kiva.
  Pistithän kellon jemmaan, siihen kun hommaa uuden koneiston viisareineen, niin se on kuin uusi taas 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä erittäin kiva ja meille passeli väri! Juu, pistin kellon odottamaan, että saan hommattua uuden koneiston ja viisarit. Laitan sen sitten yläkertaan :)

   Poista
 2. Teidän keittiö on kyllä niin kaunis ja hylly sopii sinne täydellisesti. Ihanan sävyn olet valinnut tuoliin, ruskeanahka, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo Ruukku-sävy on kyllä tosi samanlainen kuin vaikkapa keittiömme ruskeat nahkavetimet. Tykkään minäkin! :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Äidilläni on muutama vanha, ootrattu, jonkun kiertävän puusepän sata vuotta sitten tekemä huonekalu, ja tuon maalin värisävystä tulee mieleen juuri ootrauksen väri. Terkuin Leena-Kaisa / Driimit

  VastaaPoista