torstaina, joulukuuta 14, 2017

Ruukunväriset tuolit

Lupasin palata Ruukku N405 -sävyllä maalattujen tuolien kanssa ja tässähän ne nyt ovat.


Tykästyn päivä päivältä enemmän tuohon Tikkurilan vuoden 2018 väriin. Se on mielestäni tosi kiva ja toimiva tehosteväri ja meillä se sopii hyvin terrakottaruukkujen ja ruskean nahan pariksi. Erittäin jees. Mitähän sitä sitten maalaisi... ;)Noh, miten toimii teille? Joko alatte lämpeämään vuoden värille? =)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Mun on nyt pakko tunnustaa, että tästä väristä ei tule mun suosikkia, vaikka sopiikin teille ja erityisesti noihin jakkaroihin hirmu hyvin.
  Syy ei kumminkaan ole Tikkurilan, eikä kenekään muun kuin oman isäni, jolla oli tapana keräillä koululta kaikki maalipurkkien pohjalle jääneet jämät ja sekoittaa niistä omat maalinsa, jolla sitten maalasi kotona ihan K A I K E N. Ja niistä jämämaaleista tullut sekoitus oli juurikin tollasta punaruskeaa, jolla meillä maalattiin mm. keittiökaappien ovet, kylmiön ovi, siivouskomeron ovi ja massiiviset keittiöjakkarat.. Ehkä jotain muutakin, mutten enää (onneksi) muista.

  Seuraava jämämaaliväri olikin sitten ei-minkään-vihreä, jolla myöhemmin maalattiin samaisten keittiökaappien ovet uudelleen. Koristeeksi kylläkin liimattiin kukkatarroja, joissa oli keltainen keskusta ja ruskeat terälehdet.

  Ymmärrätkö mua yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Annukka sua täysin.

   Poista
  2. Hahaa, sä siis lämpenet tälle värille, mutta väärällä tapaa! Lähinnä kiehut kauhusta :D Ihan mahtava tarina, kiitos siitä. On varmasti ollut hyvät maalisävyt isälläsi, suoraan 2018 trendivärikartasta...! ;)
   Ymmärrän sua <3

   Poista
 2. Alkoi naurattaa tuo Annukan kommentti, voin hyvin kuvitella tuon "tee-se-itse-miehen" maaleineen 😁
  Mutta siis jakkarat ON makeet ja sopii teille kuin nappi silmään! 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka parka :D Juu, nää jakkarat on kyl nyt aivan meidän väriset!

   Poista
 3. Jakkarat on mahtavat ja hienosti väri sopii laatikoiden vetimiin.
  Annukan tarina oli hauska, pystyn samaistumaan kyllä. Meillä ne kukkatarrat oli jääkaapin ovessa...ja välitilan kaakeleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väri mätsää kyllä hyvin kaikkeen keittiössämme :)
   Voi Annukkaa... tuommoisen väritrauman jälkeen haluaa varmasti pysytellä vaaleissa sävyissä ;) Kukkatarrat olivat kyllä legendaarisia! =D

   Poista
 4. Hieno väri, sopii tosiaan noihin vetimiin. Hm hm itse huomasin ton yhdistelmän :) :)

  VastaaPoista