tiistaina, heinäkuuta 26, 2016

Hyvät löydöt

Nyt on pitkästä aikaa sen verran kivoja kirppislöytöjä, että ansaitsevat tulla esitellyksi blogissakin. Kynnys kirpparilöytöjen(kin) kanssa on nykyään jostain syystä niin korkea, että moni löytö ei ikinä pääse esille ja onhan siinä ehkä "hitusen" syynä sekin, että kirppistelyt ovat olleet aika harvassa sanotaanko vuoden verran, jopa parin. Nyt kun meidän kylille avattiin uusi kirppis, on siellä tullut ahkerasti käytyä ja oikein kelpo löytöjäkin on tehty. Käly osti Valinten Tatti-lampun tosi edullisesti ja itselleni mukaan on tarttunut lähinnä vaatteita ja autoja pojalle, mutta myös kaunis vanerinen matkalaukku, peltinen säilytyslokerikko, rottinkiset kukkapöydät jne. Yliveto löytö kuitenkin ovat neljä vanhaa Domus-tuolia, jotka tänään löysivät tiensä meille. Pinnatuolit siirtyivät keittiöön ja Domukset tulivat ruokahuoneen pöydän ympärille. Ovat mittasuhteiltaan siihen aivan täydelliset - ja ihanat <3 Sisustusintokin nostaa taas päätään pitkän hiljaiselon jälkeen. Pää on vaihteeksi täynnä kylpyhuonepohdintoja (niistä lisää myöhemmin) ja muutakin rymsteerausta on tässä vähän mielessä...Ihanaa helleviikon jatkoa!

P.S. Tänään tuli muuten täyteen neljä vuotta siitä, kun tehtiin kaupat tästä asemasta. Ja pieni pirpanakin täytti jo puoli vuotta. Näin se aika menee... :)
SHARE:

17 kommenttia

 1. Upeat nuo domukset ja sopii tuohon kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ovat kyllä erinomaiset tuolit ja hyvät istua :)

   Poista
 2. Todella ihania löytöjä! Tuolit ja kukkapöydät sopivat teille loistavasti ja ottaisin vastaavat meillekin mielelläni. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat Domukset! Tädilläni on niitä kuusi ja monesti olen vihjannut, että meiltä voivat löytää seuraavan kodin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, nyt vähän vaan pientä painostusta kehiin ja tarjoat vaikkapa vaihdokiksi joitain muita tuoleja :) Tai kysyt, josko saisit Domukset "hetkeksi" lainaan... :D

   Poista
 4. Onpas kaunokaiset! Ja nuo kukkapylväät osui silmiini, aivan ihanat! Ehkä pakko löytää tuollaiset jostain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ja nuo kukkapöydätkin olivat huikea neljän euron löytö. Joskus lykistää :)

   Poista
 5. Mahtavia löytöjä! Voi kun jaksaisi lähteä kirppiksiä kiertämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä on ollut meikäläiselläkin kirppistelyt niin harvassa, että oikein "hävettää" ;) Tekisi mieli käydä useammin eri paikoissa, mutta kun ei vaan millään ehi...

   Poista
 6. Mahtavat löydöt ja ovat kyllä teille niin sopivia, kaunista katseltavaa <3

  VastaaPoista
 7. Mahtava löytö nuo tuolit! Meidän paikallisaviisissa olikin juttua uudesta kirppiksestä, mutta ei mainittu missä se tarkalleen on (tai sitten luin huonosti...). Missähän se siis mahtaa olla? :-)

  VastaaPoista
 8. Mahtava löytö nuo tuolit! Meidän paikallisaviisissa olikin juttua uudesta kirppiksestä, mutta ei mainittu missä se tarkalleen on (tai sitten luin huonosti...). Missähän se siis mahtaa olla? :-)

  VastaaPoista