keskiviikkona, joulukuuta 30, 2015

Tunnelmia monday TO sunday -SHOPISTA

Heipähei, olisikohan jo aika koittaa ryömiä täältä epäsosiaalisuuden pienestä, suloisesta kuplasta ja huikata kuulumisia tännekin. Meillä vietettiin joulua erittäin vähäeleisesti tänä vuonna. En ole mikään suuremman luokan joulukansalainen, etenkään koristeluiden suhteen, mutta tänä vuonna vedin kyllä varmaan pohjat... En innostunut liiemmin edes hyasinteistä (se on paljon se)!! Remonttirutistus ennen joulua taisi viedä mehut ja kaikki ylimääräinen säätäminen tuntui turhalta ponnistelulta. Pikainen joulunviettopyrähdys asianmukaisine jouluruokineen käytiin tekemässä mummilassa, mutta sieltä palasimme takaisin jo hyvissä ajoin ja nyt olemme vaan nauttineet lomasta ja mikä parasta, nukkuneet PITKÄÄN. Ihan mahtavaa, kun kolmevuotiaskin on omaksunut kiireettömän kotoilurytmin ja pitkään nukkumisen taidon :) Ensi viikolla sitten ryhdistäydytään ja palataan takaisin arkirytmiin.Ennen joulua pääsin vihdoin käväisemään monday TO sunday -shopissa Espoon Kivenlahdessa. Olen pitkään halunnut käydä kaupassa, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Puodin ihastuttavan Päivin kanssa olemme olleet ”blogituttuja” monta vuotta ja oli hassua ja ihanaa tavata nyt ensimmäisen kerran. Päivi oli juuri niin kiva ja mahtava tyyppi kuin blogin perusteella voisi ajatellakin (ehkä jopa enemmänkin ;)) ja hauskana bonuksena oli vielä se, kun selvisi, että olemme kotoisin naapurikaupungeista tuolta Kaakkois-Suomen rannikolta. Päivin "aksentti" oli kovin kotoisa :)
Kaupassa oli vielä ennen joulua tietysti asiaankuuluvat tunnelmat, mutta nyt joulut on varmasti jo siivottu ja ilme jotain ihan muuta. Suosittelen käymään paikan päällä ihastelemassa huikean kaunista ja visuaalisesti upeaa myymälää osoitteessa Kivenlahdentie 7, Espoo. Puoti on auki joulutauon jälkeen jälleen tiistaina 5.1. klo 12-17. Päivin tyylitaju on jotain aivan käsittämätöntä ja se tulee kaupassakin hyvin esiin. Itse ihastuin erityisesti Päivin itse suunnittelemiin keramiikka-astioihin ja niitä pääsi muutama meille kotiin ja osa meni lahjaksi. Koristeelliset kupit ovat oivat monitoimimukit, joita voi käyttää keittolautasina, kahvikuppeina, erilaisille kastikkeille, dipeille... mille vaan!Päivin blogi löytyy osoitteesta: http://mondaytosundayhome.blogspot.fi
ja lisää monday TO sunday -shopin tunnelmia löydät myös facebookista (klik).

******

P.S. Ei täällä nyt kuitenkaan täysin joutilaina olla oltu. Asemapäällikkö sai joutenolosta tarpeekseen ja teki urotyön: siivosi yläkerran ison puolen, joka on toiminut viime ajat pelkkänä romuvarastona. Pari sohvapöytää olisi tyhjennyksen ansiosta tori.fissä kaupan... TÄMMÖINEN (massiivipuinen) ja TÄMMÖINEN (lasikantinen). Ota yhteyttä, jos tarvitset (voikukkapelto@gmail.com). Hinnoista voidaan neuvotella!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Onpas ihana kauppa. Tosi kauniita astioita. Ja kiitos linkeistä. Paljon iloa tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi ihana kauppa, että jos joskus Espooseen on asiaa, kannattaa käydä kurkkaamassa. Onnea ja iloa uudelle vuodelle sinulle myös!

   Poista
 2. Ja mää kun olin niin varma, että oot siellä hiki hatussa hääriny köökissä ja värkänny joululaatikoita. Itse kasvatetuista lantuista ja porkkanoista tietty ;). Mulla kun oli täällä ihan samat puuhat :D. E vaiskaan. Epäsosiaalisuus on välillä (ja aika useinkin loppupeleissä) hyvästä. Tai siis sellanen rajallinen. Ja vielä parempaa on se kun saa n u k k u a. Miten tästä enää pääsee mihinkään rytmiin. Ei varmaan mitenkään.

  Kauppa näyttää kivalta. Mua viehättää erityisesti noi puiset jakkarat. Justiin tollasen olisin halunnut kylppäriin, mutta en ole löytänyt. Jäikö sulle mitään muistikuvaa niitten hinnasta? (Selviää tietty ihan itsekin kysymällä...)

  Rentoa olotilaa näille vuoden parille viimeisellekin päivälle koko sakille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, kylläpä niistä itse kasvatetuista lantuista tulikin hyvät loorat, eikö? =D

   Mietin ihan samaa, että kuinkahan tästä rytmistä oikein normalisoituu. Itseni ei olisi mikään pakko nousta mihinkään tiettyyn aikaan, mutta herra kolmevuotiaalla alkaa päikkyaamuina ysiltä aamupalaveri... ja eihän poijjaan sovi miittingistä myöhästyä :D

   Jakkaroiden hintoja en huomannut pälyillä. Kysypäs Päiviltä!

   Mukavaa, rentoa ja sopivan epäsosiaalisen sosiaalista vuodenvaihdetta sinne myös!

   Poista
 3. Hyvää vuodenvaihdetta sinne pellon laidalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni jo, mut kiitti silti. Ja parempaa tätä vuotta <3

   Poista
 4. Nyt tämä kaakkoissuomalainen jäi miettimään mistä te olette :) Rannikko niin Kotka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oikein arvattu, mistäpä muualtakaan ;) Päivi alunperin Kotkasta ja minä siitä pienemmästä satamakaupungista vierestä, Haminasta. =D Entäs sinä?

   Poista