tiistaina, joulukuuta 01, 2015

Joulukuun ekana

Joulu tulla jolkottaa. Havut valtaavat pöytiä ja ikkunoita, mutta muuten en juuri joulukoristeista perusta. Meiltä ei löydy edes niitä surullisen kuuluisia pahvilaatikoita vintiltä, joissa olisi sen seitsemää sorttia täynnänsä joulua ;) Joku juttu sentään tässäkin huushollissa, mitä ei ole! Muuten tuntuu, että tavaraähky vaan kasvaa ja tekee mieli karsia mööpelit ja härpäkkeet minimiin. Mutta kun… no, olen aiheesta valittanut monta kertaa aiemminkin, joten annetaan olla. Ja mihinkäs sitä koira karvoistaan... Sanottakoon silti, että eilinen käynti ihanassa, avarassa, minimalistisessa, mutta silti kodikkaassa talossa, sai taas funtsimaan, mitä kaikkea voisi kantaa varastoon odottamaan seuraavaa elämää ;) Että kiitti vaan rouva Pirjola!

Tässä kuitenkin kuvia tästä meidän tavarapaljoudesta joulukuun ekalta vuonna kakstuhattaviistoist.Olohuoneen pöytä pelastui Huushollista maalisudilta. Tehtiin Pepin kanssa pikkuvaihtarit ja kumpikin taitaa olla koko lailla tyytyväinen :)

Pakko vielä mainostaa tätä hauskaa BAG-ALL -pussia, jotka saimme Suvimarja Puodista mukaamme bloggarien pikkujouluista. Kaunis, käytännöllinen ja ekologinen vaihtoehto pakata lahjat ja käyttää myöhemmin ekokassina. Love it! Tämän minulle osuneen pussukan tekstikin on aika hauska :)

Menovinkkinä loppuun, Tampereen Kehräsaaressa vietetään Tunnelmallinen Kehräsaari -viikkoja. Kehräsaarea on koristeltu ihanin vihrein elementein, kuusin, kranssein, havuin, tunnelmavaloin. Löytyypä sieltä pari rottinkituoliakin, joille voi hetkeksi hengähtää, jos joulushoppailu ottaa voimille. Kulkekaahan siis Kehräsaaren kautta, kun Tampereen keskustassa viiletätte! Eilinen pieni syysmyrsky aiheutti kranssien kiinnittämiselle pientä haastetta, mutta toisaalta antoi myös hyvän viitteen, että kyllä ne kannattaa sinne hyvin kiinnittääkin, kun kelit ovat näköjään mitä ovat... :)

 Iloista alkanutta joulukuuta!

SHARE:

21 kommenttia

 1. Teillä on tosi kodikasta, eikä minun silmään ollenkaan tavarapaljoutta! Oltiin muuten kovin yksimielisiä tämän päivän postausten otsikoinnista :-D

  VastaaPoista
 2. No ei ole minunkaan mielestäni liikaa tavaraa, just sillai sopivasti, ei liikaa muttei liian vähänkään, tosin jos tavaraähkystä kärsit niin samahan se on mitä muut sanoo :) Ihanalta kuitenkin näyttää ja kyllä sä yks mun "sisustusidoleistani" oot, ei siitä mihinkään pääse :) Hyvät vaihtarit teitte, ja taas yksi pöytä pelastui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tää on tämmöistä tasapainoilua, kun tykkää niin monesta eri tyylistä ja tietenkin aina haluaa sitä, mitä ei ole. Jos olisi tosi minimalistista ja vähän huonekaluja, mitä luultavimmin ihailisi tämmöistä runsaampaa tyyliä. Niinhän se menee ;) Vai että oikein sisustusidoli... höps, hassu!! =D

   Poista
 3. No olipas hyvä, että teitte vaihtarit (vaikka en vielä sitä toiseen suuntaan mennyttä vaihtaria tiedäkään, aavistelen kyllä), sillä tuo pöytä on teille aivan nappi ja sitä ei missään nimessä olisi saanutkaan sutia!
  Vaikka teidän tyyli ei olekaan kovinkaan lähellä omaani, kuten kaiketi hyvin tiedät, tykkään tosi paljon tuosta luukista. Hyvältä näyttää! Kaikkine tavaroineen ja mahdollisine ähkyineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt jo tiedät lopputuleman Huushollissakin ja eikö vaan ollutkin nappi vaihtari! =)
   Kiitos kiitos, minäkin tykkään sun tyylistä. Kai se vähän niin on, että aina sitä omaansa vaan väheksyy tai jotain... Pitäisi aina muistaa olla tyytyväinen siitä mitä on - tavaroineen, ähkyineen, kaikkineen :)

   Poista
 4. Very happy ♥
  Just sain omat kuvani maailmalle, ja on ne kyllä kummatkin nyt tulleet kotiin ☺

  VastaaPoista
 5. Vaihtokauppa paras kauppa. Ja pöytä pelastettu pensseliltä :).

  Mua niin koukuttais nähdä se teidän kätketty tavarapaljous... Alkaa omat käydä vähiin ja tässä on nyt vähän niinkuin semppi päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaikista ihaninta on, että pöytä pelastui Pepin kuuluisalta pensseliltä :D)
   No tuuppa kuule kattoon salaista kätköä... ties vaikka sullekin löytyis jotain ;)

   Poista
 6. Kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää, ei lainkaan ole liikaa tavaraa. Ihanaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
 7. Eipä kestä. :) mutta minusta Voikukkapellolla on täydellistä. Sellaista kun siellä pitääkin. Tai no, pari kolttua voisit kirpuille viedä :))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin... kai se toisen oma on aina parempi - tai jotain ;)
   Ai PARI kolttua!!?? =)) Hiukan repesin... Tällä hetkellä en keksi yläkerrasta yhtään vaatekappaletta, joka tarvitsisi säästää. Ja siellä niitä on tosiaan pari :) Kyllä mie vielä joku päivä semppaan ja vien kaiken pois, usotko.
   Sitä päivää odotellessa... :)

   Poista
 8. Oih, olen aina tykännyt Voikukan omanlaisesta fiiliksestä, johon kuuluvat erilaiset tavaralöydöt, moninaiset värit ja pinnat. Se kun on niin erilaista kuin blogi-trendit, jotka tänä päivänä ovat niukkavärisyys, hyvin markkinoidut kaikkien-kodissa-näkyvät-tuotteet ja juu, se pelkistäminen. Toivottavasti Voikukka pysyy omalla tiellään. Toki elämään kuuluu vaihtelu; välillä on runsaampaa, välillä niukempaa. Ihan kaikilla elämän osa-alueilla. Mutta persoonattomia, toisiaan jäljitteleviä blogeja on ihan liikaa´.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Tämmöisestä palautteesta tulee niin hyvä mieli. Jotenkin sitä aina kuvittelee, että pitäisi olla jotain muuta ja hakea sitä vaaleaa "cooleutta" ja olla pelkistetty - trendikäs. Ihan älytöntä, mutta kai se joku ihmisluonnon vika on haluta sitä mitä ei ole...? Noh, älä pelkää, enhän minä tästä muuksi muutu. En osaa, enkä oikeasti kai haluakaan. Voikukka on voikukka vaikka voissa paistais ;D

   Poista
 9. Kaunista on. Tuo oöytä on kiva

  VastaaPoista
 10. Voi vinyyli kun te ootte nopeita Pepin kanssa!

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat taasen. Kaunis ja yksinkertainen tuo sydänkranssi.

  VastaaPoista
 12. Ihanalta näyttää havukoristeet ja kävyt yms. eikä mieleeni yhtään liikaa tavaraa, mutta ymmärrän kyllä, että omaan silmään omat tavarat saattaa näyttää liialliselta tai "sotkulta", vaikka ulkopuolisen silmään olisikin todella mielenkiintoista ja kivannäköistä. Itse en muuten tykkää kovin minimalistisista sisustuksista tai oikeastaan kodeista, vaikka siivoamisen suhteenhan ne olisivat kivoja. Mutta jotenkin tulee kolkko fiilis sellaisissa periaatteissa näteissä, mutta minimalistisissa kodeissa.

  Meillä on ne kuuluisat joulukoristelaatikot, mutta pöh, ei olla vielä keritty sieltä hakea kuin ikkunatähdet ja kyntteliköt... ja ulkovalotkin on vielä ripustamatta lukuunottamatta yhtä yksittäistä, joka oli valmiina roikkumassa navetan ikkunassa eli joulukoristelu on tällä hetkellä vähäisempää kuin teillä ;D Jos nyt viikonloppuan

  VastaaPoista