keskiviikkona, syyskuuta 30, 2015

Hervoton kaappi

Toissakesäinen huutokauppaostokseni pääsi vihdoin sisälle. Päätin, että toista talvea se ei enää saa olla kylmässä varastossa ja kun tilaisuus (=kantajat) tuli, käskin poijjaat hommiin. Noh, mitähän tästä nyt sitten sanoisi... Päällimmäisenä tulee mieleen, että mitä tulikaan tehtyä ;) Paikkaahan tuolle ei varsinaisesti ole ikinä mietitty, joten tämä maailman pimein ja epäkäytännöllisin huone (epähuoneeksikin ristitty) sai luvan majoittaa kaappijättiläisen. Jättiläinen tuo todellakin on, sillä pituutta on reilut kaksi metriä, leveyttä 120 cm ja syvyyttäkin alaosalla huikeat 80 cm. Silloin kun huutokaupassa tuon innostuin huutelemaan, en TODELLAKAAN hahmottanut mittasuhteita. Iso tila hämäsi, tai jotain... ;)

Jos kaappi tuohon nyt jää (itse asiassa tuo on sille kyllä sinänsä ihan hyvä paikka) kaipaisi se vähän jotain muuta sävyä. Mattamustaksi ajattelin ostaessani sen maalata, mutta tuossa maailman pimeimmässä huoneessa musta ei kyllä toimi alkuunkaan. Kenties valkoinen tai vaaleanharmaa? Vai jotain radikaalimpaa - sinapinkeltainen?  Vetimet on vaihdettu todennäköisesti ysärin alussa, jolloin itse kaappikin on saanut tuon vaaleanvihreän maalin. Alta paljastui kirkkaankeltaista maalipintaa. Hellyyttävintä kaapissa ovat takana olevat koululaisten nimmarit ja terveiset jälkipolville. Ostin kaapin siis kouluhuutokaupasta. Tuo toinen kaappihan muuttaa tuosta alakerran makkariin, kun se joskus valmistuu. Sekin on olevinaan iso ja painava, mutta uuden tulokkaan rinnalla näyttää ihan miniltä :D

Muistattehan käydä osallistumassa minun (klik) ja Katin (klik) Svanefors-arvontoihin. Svaneforsin mallistosta ovat nämä kivat amppelitkin.

Ensimmäisen kerran noin viiden vuoden blogiurani aikana vaihdoin blogin pohjaa ja tein sille uuden yläbannerin. Seuraava kerta sitten taas viiden vuoden päästä... heh.
SHARE:

21 kommenttia

  1. No jo on tosiaan kaapilla kokoa :D. Ja näköä tietty. Meille ei olis varmaan mahtunut edes ovista sisään ja jos oliskin, niin siihen olis jäänyt heti eteiseen ja ihmiset ulos. Että hyvä on olla vähintään kaapinkokonen huusholli :)

    Ja uskokko, että heti bongasin uuden värikkään bannerin? Ja muutenkin ilme on muuttunu. Täällä ollaan tarkkana kato.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkkana ollaan näköjään. Katos katos :)
      Kaapin kantamista kyllä helpottaa, että se menee kahteen osaan. Mutta ne osatkin ovat aika hervottomat... ;D

      Poista
  2. Ihanaa, että jollain on tilaa tuollaiselle kaapille. Tällaiseen nykymittapuun mukaan rakennettuun taloon ei kannata edes haaveilla. Hieno on kaappi kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllähän meillä tilaa olisi, mutta joskus pitäisi kai koittaa luopuakin jostain, ettei kaikki paikat olisi niin tupaten täynnä. En ole siinä kovin hyvä.... =D

      Poista
  3. Oh, onpa se komea kaappi ja passaa mun mielestä hienosti juuri tuohon :)
    Ihanan näköinen on koko "epähuonekin" :)

    Tunnelmallista lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hei! Epähuone on nyt hyvä, kun se on aika tyhjillään, mutta toisaalta ärsyttää tuommoinen tyhjä läpikulkuhuonekin. Suunnitelmia sen suhteen olisi kyllä, mutta ne suunnitelmat eivät ole vielä ottaneet ns. tuulta purjeisiin ;)

      Poista
  4. Mutta hervottoman ihana kaappi!!!! Ja niin tunnen tuon tunteen. Pelastan ja haluan vaikken todellakaan tiedä mihin mahtuisi :D. Ihanaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heheee, niin minäkin! =) Tämä oli kyllä puhdas vahinko, kun huutokaupassa huusin ja ajattelin, että kilpailuhan tästä tulee, mutta huutajia ei ollutkaan ja kaappi päätyikin minulle. Noh, halavalla sain ja sehän on aina hyvä syy roudata lisää tavaraa taloon :D

      Poista
  5. Sinapinkeltainen, ehdottomasti! Ja siihen kaveriksi mustat vetimet. Juuri eilen juttelin pitkät pätkät sisustusliikkeen myyjän kanssa, miten suomalaiset ovat arkoja sisustajia erityisesti värien suhteen ja kovin harva uskaltaa räväytellä oman maun mukaan. Päätin itse ottaa tästä keskustelusta onkeeni ja nyt lämmin syysoranssi ja sinapinkeltainen ovat omalla suosikkilistalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, jotenkin se sinapikeltainen kyllä kovasti puhuttelisi. Ja mustat vetimet - hieno idea, kiitos! Katsotaan nyt sitten, koska saan aikaiseksi :)

      Poista
  6. Onneks tuon siirtämiseen ei tarvittu assarin apua :D
    Onhan se peevelinmoisen iso ja upea kaappi, en edes kuvitellut noin isoksi silloin joskus kun siitä puhuttiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks oli muut assarit. Tosin juuri keksin sille jo uuden paikankin, mutta se vaatii olohuoneen muutosta. Ehkä assaria tarvitaankin :D

      Poista
  7. Loistava löytö! Omasta kokemuksesta värivalintojen suhteen, sanoisin että väriä pintaan :) Vaalea alkaa itsellä ainakin kyllästyttää, väreihin en kyllästy. Ja tuon kokoinen kaappi ansaitsee olla katseen keskipisteenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän sille salaa suunnittelenkin tässä jo uutta paikkaa, jossa pääsisi kyllä enemmän näkyviin. Katsotaan...

      Poista
  8. Mahtava Facelift Sister:) Ja kaappi on upea! Naulaa se lattiaan tai varastan!! Ihku!
    See JU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti sister! ;D En naulaa. Jään viereen katsomaan (ja nauramaan), kun sen meinaat varastaa :D

      Poista
  9. …joka on aivan ihmeellisen ihana. Aikamoinen kooltaan, mutta ihana :). Tuollainen minullekin kelpais. Kuulasta syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aikamoinen on kyllä... =D Saas nähdä saanko sitä enää kenenkään voimin tuosta siirtymään, jos päätänkin, että haluan sen muualle.

      Poista
  10. Vau - ihana kaappi ja kivat nuo kukka-amppelit :)

    VastaaPoista